Blog - Inspiratie en tips

Een overzicht van verhalen met leuke ervaringen en weetjes die je kunnen helpen bij het organiseren van jouw activiteit!

Zingend de feestdagen door met karaoke of Silent Disco

Geplaatst op 02-11-2022

De Feestdagen komen er weer aan. Een super gezellige en sfeervolle tijd. Maar zie jij op tegen het bankhangen en de decemberkilo’s? Verzin dan eens wat anders voor Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw! Ga karaoke zingen!

Kinderfeestjes organiseren voor dummies!

Geplaatst op 15-10-2022

Je kind is jarig, super leuk! Jullie hebben de verjaardag met de hele familie gevierd. Gezellig met taart, hapjes en veel cadeautjes. Maarja.. tegen dat tweede feestje zie je wat meer op: het kinderfeestje!

Silent Disco alleen voor grote dansfeesten? Echt niet!

Geplaatst op 01-10-2022

Hoewel de Silent Disco bekendheid heeft verworven bij het gebruik van grote dansfeesten zijn er nog tal van andere leuke en originele manieren om de koptelefoons in te zetten. Hoe dan?

Do’s en don’ts voor het gebruik van de Gelblaster!

Geplaatst op 20-09-2022

In de afgelopen maanden was de Gelblaster behoorlijk negatief in het nieuws. Op voorbijgangers schieten en hier dan een filmpje van maken voor TikTok was de trend onder jongeren. Not done!

5 tips voor de organisatie van een Silent Disco Evenement

Geplaatst op 14-07-2022

Je kan er inmiddels niet meer omheen, de Silent Disco is niet meer weg te denken uit de uitgaanswereld. Wat denk je van lekker swingen met alle studenten van de studentenvereniging?

Activiteiten huren?

Nieuwsgierig geworden naar één van de unieke activiteiten? Een overzicht van ons actuele aanbod vind je hier!