Boogschieten - 10 bogen

Bij deze bijzondere manier van boogschieten is het de bedoeling dat je op elkaar gaat schieten met zachte pijlen! Een mix van trefbal, boogschieten en paintball dat ook wel Archery Tag of Archery Attack wordt genoemd. Huur een compleet pakket met onder andere bogen, pijlen en beschermmaskers waarmee je klaar bent om de strijd aan te gaan!

Ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Boogschieten huren

Bij deze vorm van boogschieten heb je een gezichtsmasker op en beschik je over een stevige boog en pijlen met (zachte) foampunten waarmee je probeert de tegenstander uit te schakelen. Word je geraakt door een pijl, dan raak je niet gewond maar voel je alleen dat de pijl jou raakt. Weet jij als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden?

Wij werken met bogen die qua impact en afmeting ook zeer geschikt zijn voor kinderen. Daarnaast zijn de bogen zeer licht van gewicht. De afstand waarmee je kunt schieten loopt al snel op tot zeker 30 meter. Onze adviesleeftijd is vanaf 9 jaar.

Inbegrepen

 • - 10 bogen in twee verschillende kleuren om 2 teams te maken
 • - 10 beschermmaskers + 1 extra voor spelleider
 • - 20 pijlen
 • - 2 teamvlaggen
 • - Professionele oorkondes gelijk aan het aantal bogen
 • Fluitje voor begin- en eindsignaal
 • - Handleiding

Wij zorgen voor de spullen en jij organiseert je eigen Archery battle!  Check de extra's om het feest nog grootser te maken met bijvoorbeeld obstakels, legernetten, bandana's, schmink en discolampen!

Boogschieten huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
 • check_circle Ook in België

Boogschieten - 10 bogen

€ 100,00
€ 80,00 20% korting
(incl. btw)
Aantal dagen
Aantal pakketten
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Archery Tag huren

Bij deze vorm van boogschieten (ook wel Archery Tag of Archery Attack genoemd) is het de bedoeling om elkaar in verschillende spelvormen te raken met zachte pijlen. Een speler die uitgeschakeld is, kan het volgende spel weer meedoen of na bijvoorbeeld 30 seconden terugkeren in het spel.

Je ontvangt bij het huren van het pakket een duidelijke handleiding met hierin de werking van de bogen beschreven inclusief een overzicht van verschillende spelvormen.

Waar kan ik deze vorm van boogschieten spelen?

Het spel leent zich uitstekend om op een open ruimte te spelen met her en der wat obstakels. Denk bijvoorbeeld aan een grasveld, gymzaal, leeg parkeerterrein of grote loods. Het spelletje kan ook in het bos worden gespeeld alleen zullen in een te bebost gebied de pijlen niet ver komen aangezien ze dan teveel kans hebben om bomen te raken. Daarnaast zal het in een te bebost gebied lastig worden om de pijlen weer terug te vinden. Mocht je toch in het bos gaan spelen dan adviseren wij een plek met voldoende open stukken.

Wanneer je het spel op een grasveld speelt zullen er een aantal obstakels geplaatst moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan pallets, rolcontainers (ook van de buren), tuintafels, etc. Mocht het huren van een gymzaaltje tot de mogelijkheden behoren dan kunnen attributen zoals kasten, banken en matten als obstakels worden ingezet.

Belangrijk bij boogschieten is dat de openbare orde niet verstoord wordt; een afgebakend terrein is dus van groot belang!

De bogen

Bogen

De bogen die wij verhuren zijn licht van gewicht en zijn qua afmeting zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast is niet veel kracht vereist om een pijl goed weg te kunnen schieten. De afstand waarmee goed gericht kan worden geschoten is zeker 30 meter. De bogen beschikken over een fijn handvat waarmee je de boog goed kunt vasthouden. Op het handvat kan ter ondersteuning de pijl gelegd worden waardoor het wegschieten van de pijl kinderspel wordt.

De pees van de boog beschikt over een inkeping waardoor het voor de speler duidelijk is waar de pijl op de pees geklikt moet worden. De pees is verder dusdanig sterk en kan wel wat hebben.

De pijlen

Pijlen

Per boog leveren wij 2 zogenaamde LARP-pijlen. Dit zijn speciale veiligheidspijlen met een rubberen 'punt'. De pijlen zijn speciaal ontwikkeld om het mogelijk te maken om pijnloos op elkaar te schieten. De pijlen beschikken aan de achterkant over een speciale 'nok'. Met deze nok kan de pijl eenvoudig op de pees van de boog worden geklikt. De pijl zal hierdoor niet snel van de boog en pees afraken.

De 'flights' van de pijlen beschikken over felle kleuren waardoor de pijl na het schieten eenvoudig kan worden gevonden.

Bescherming

Beschermmasker

Standaard leveren wij een beschermmasker mee met elke boog. Het dragen van dit masker is verplicht en dient als bescherming voor het gezicht. Attendeer de spelers er op dat een minimale schietafstand wordt aangehouden van 5 meter waarbij het hoofd niet als doel mag worden beschouwd.

Archery Tag spelvormen

De volgende spelvormen kun je spelen met het boogschieten.

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Veiligheid

Veiligheid bij Archerytag Bij dit spel is een grote rol weggelegd voor de spelleider met betrekking tot de veiligheid. Spreek van te voren de spelregels met de spelers goed door en blijf deze gedurende het spel handhaven. Creëer buiten het speelveld een zogenaamde 'safe-zone' waar spelers naar toe kunnen gaan die even niet willen worden afgeschoten.

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit!

Beschikbaarheid

Wij hebben ruim voldoende boogschiet-pakketten op voorraad. Selecteer het gewenste pakket en de reserveerdatum en je ziet meteen of er nog voldoende beschikbaarheid is.

Wacht echter niet tot het laatste moment om eventuele teleurstelling te voorkomen. Het is mogelijk om tot 48 uren van te voren kosteloos te annuleren.

Versturen of Afhalen Hattemerbroek / Drachten

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar pakketpunt bij je in de buurt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Versturen
Pakket versturen (NL & BE)
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen