Bubbelvoetbal - 12 bubbels

Voetballen in rugbystijl! Omhuld door een opblaasbare bubbel kun je elkaar pijnloos omver botsen. Bubbelvoetbal bestaat uit een opblaasbaar pak (bubbel). In dit pak neemt de speler plaats en kan er vervolgens gevoetbald worden. Doordat je als speler in het pak zit, kun je je tegenspelers hard wegduwen zonder dat er ongelukken gebeuren.

Een hilarische activiteit voor jong en oud en ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Bubbel voetbal huren

Bubbelvoetbal wordt als veel intensiever ervaren dan een normaal potje voetbal. Het doel is nog steeds om te scoren bij de tegenstander, al wordt dit doel nog wel eens uit het oog verloren. De verdere spelregels blijven hetzelfde met één wezenlijk verschil; je mag je tegenstander omver botsen.

Wij werken met bubbels die tegen een stootje kunnen. Daarbij wordt de impact van het 'botsen' voldoende verzacht waardoor er geen ongelukken gebeuren. Door de afmeting van de bubbels zijn deze geschikt voor een leeftijd vanaf 12 jaar of ouder.

Inbegrepen

 • - 12 bubbels in twee verschillende kleuren om 2 teams te maken
 • - 8 pionnen om het veld uit te zetten
 • - 1 voetbal
 • - 1 scheidsrechtersfluitje
 • - Elektrische pomp
 • - Professionele oorkondes gelijk aan het aantal bubbels
 • - Handleiding

Bubbelvoetbal huren

 • check_circle Afhalen in Hattemerbroek of Drachten
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
 • check_circle Inclusief pomp

Bubbelvoetbal - 12 bubbels

€ 300,00
(incl. btw)
Aantal dagen
Kies een afmeting
Aantal pakketten
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Bubbelvoetbal huren

Bij bubbelvoetbal gelden in principe dezelfde spelregels als bij regulier voetbal. Echter is er één groot verschil! Je mag je directe tegenstander een goede beuk geven. Zowel van voor, van achter als vanaf de zijkant. Andere overtredingen worden niet getolereerd (al is een sliding maken ook erg lastig). Je ontvangt bij het huren van het pakket een duidelijke handleiding met hierin het klaarmaken van de bubbels en het spelletje beschreven.

Waar kan ik bubbelvoetbal spelen?

Bubbelvoetbal kan gespeeld worden op een grasveld (bijvoorbeeld een voetbalveld) of in een gymzaal. Op ondergronden zoals steen kan niet worden gespeeld i.v.m. hevige slijtage van de bubbels. Wij adviseren om qua afmeting maximaal een half voetbalveld te gebruiken aangezien het spelletje best intensief is. Met de meegeleverde pionnen kan een speelveld worden gecreëerd waarbij de twee doelen niet al te breed moeten worden gemaakt.

De bubbels

Bubbelvoetbal huren

Wij leveren bubbels in twee verschillende kleuren waardoor het maken van teams eenvoudig is. Door de afmeting van de bubbels zijn deze geschikt voor een leeftijd vanaf 12 jaar of ouder.

Bubbelvoetbal binnenkant

De bubbels dienen vooraf te worden opgeblazen met de meegeleverde elektrische pomp en bestaan uit 8 met lucht gevulde kamers. Deze kamers bieden bescherming tegen botsen, vallen en de impact van het vallen en botsen. De bubbels kunnen met de pomp ook worden leeggezogen met de afzuigfunctie op de pomp.

In het midden van de bubbel bevinden zich twee schoudergordels en twee kajak-handgrepen wat voor de speler stevigheid moet bieden. Zelfs in het heetst van de strijd zal de bubbel op zijn plek blijven zitten.

Veiligheid

Veiligheid bij bubbelvoetbal Bij dit spel is een grote rol weggelegd voor de spelleider met betrekking tot de veiligheid. Spreek van te voren de spelregels met de spelers goed door en blijf deze gedurende het spel handhaven. Zorg daarnaast voor een geschikte ondergrond; op steen kan niet worden gespeeld.

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit!

Opbouw van de activiteit

Voordat er daadwerkelijk bubbelvoetbal wordt gespeeld is het leuk om eerst kennis te maken met het vallen en opstaan. Begin bijvoorbeeld met een koprol-estafette waarbij de twee teams tegelijkertijd strijden. Wie doet dit het snelste? Na de warming-up gaan we los met het echte bubbelvoetbal spel.

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Afhalen in Hattemerbroek of Drachten

Het bubbelvoetbal-pakket kunnen wij in verband met de grootte van het pakket niet versturen waardoor het pakket alleen bij ons kan worden afgehaald. De bubbels passen overigens prima in een personenauto.

Afhalen
Afhalen

Het pakket afhalen

Naast het versturen van het pakket kunt u ook kiezen om het pakket af te halen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten. Wij werken bij het afhalen en retour brengen met een afhaalkast met cijfercode waardoor u niet gebonden bent aan tijden.

Afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle)
De dag van te voren kun je in Hattemerbroek (Rendementstraat 7a) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden per e-mail gecommuniceerd.

Afhalen in Drachten
De dag van te voren kun je in Drachten (Ampèrelaan 7-8) vanaf 16:00 uur het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket vóór 16:00 uur weer retour. De overige afhaal- en retourinstructies worden per e-mail gecommuniceerd.