Bubbelvoetbal - 6 bubbels

Voetballen in rugbystijl! Omhuld door een opblaasbare bubbel kun je elkaar pijnloos omver botsen. Bubbelvoetbal bestaat uit een opblaasbaar pak (bubbel). In dit pak neemt de speler plaats en kan er vervolgens gevoetbald worden. Doordat je als speler in het pak zit, kun je je tegenspelers hard wegduwen zonder dat er ongelukken gebeuren.

Een hilarische activiteit voor jong en oud en ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Bubbel voetbal huren

Bubbelvoetbal wordt als veel intensiever ervaren dan een normaal potje voetbal. Het doel is nog steeds om te scoren bij de tegenstander, al wordt dit doel nog wel eens uit het oog verloren. De verdere spelregels blijven hetzelfde met één wezenlijk verschil; je mag je tegenstander omver botsen.

Wij werken met bubbels die tegen een stootje kunnen. Daarbij wordt de impact van het 'botsen' voldoende verzacht waardoor er geen ongelukken gebeuren. Daarnaast beschikken wij over kleine bubbels (voor 8 t/m 12 jaar) en grote bubbels (vanaf 13 jaar of ouder). Onze adviesleeftijd voor bubbelvoetbal is vanaf 8 jaar.

Inbegrepen

 • - 6 bubbels in twee verschillende kleuren om 2 teams te maken
 • - 8 pionnen om het veld uit te zetten
 • - 1 voetbal
 • - 1 scheidsrechtersfluitje
 • - Elektrische pomp
 • - Professionele oorkondes gelijk aan het aantal bubbels
 • - Handleiding

Bubbelvoetbal huren

 • check_circle Afhalen in Wezep of Drachten
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
€ 150,00
€ 135,00 10% korting
(incl. btw)
Aantal dagen
Kies een afmeting
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
Selecteer een datum

Bij bubbelvoetbal gelden in principe dezelfde spelregels als bij regulier voetbal. Echter is er één groot verschil! Je mag je directe tegenstander een goede beuk geven. Zowel van voor, van achter als vanaf de zijkant. Andere overtredingen worden niet getolereerd (al is een sliding maken ook erg lastig). U ontvangt bij het huren van het pakket een duidelijke handleiding met hierin het klaarmaken van de bubbels en het spelletje beschreven.

Bubbelvoetbal hurenDe bubbels

Wij leveren bubbels in twee verschillende kleuren waardoor het maken van teams eenvoudig is. Daarnaast beschikken wij over kleine bubbels (voor 8 t/m 12 jaar) en grote bubbels (vanaf 13 jaar of ouder). Onze adviesleeftijd voor bubbelvoetbal is vanaf 8 jaar.

Bubbelvoetbal binnenkantDe bubbels dienen vooraf te worden opgeblazen met de meegeleverde elektrische pomp en bestaan uit 8 met lucht gevulde kamers. Deze kamers bieden bescherming tegen botsen, vallen en de impact van het vallen en botsen. De bubbels kunnen met de pomp ook worden leeggezogen met de afzuigfunctie op de pomp.

In het midden van de bubbel bevinden zich twee schoudergordels en twee kajak-handgrepen wat voor de speler stevigheid moet bieden. Zelfs in het heetst van de strijd zal de bubbel op zijn plek blijven zitten.

Waar kan ik bubbelvoetbal spelen?

Bubbelvoetbal kan gespeeld worden op een grasveld (bijvoorbeeld een voetbalveld) of in een gymzaal. Op ondergronden zoals steen kan niet worden gespeeld i.v.m. hevige slijtage van de bubbels. Wij adviseren om qua afmeting maximaal een half voetbalveld te gebruiken aangezien het spelletje best intensief is. Met de meegeleverde pionnen kan een speelveld worden gecreëerd waarbij de twee doelen niet al te breed moeten worden gemaakt.

Spelmogelijkheden

Voordat er daadwerkelijk bubbelvoetbal wordt gespeeld is het leuk om eerst kennis te maken met het vallen en opstaan. Begin bijvoorbeeld met een koprol-estafette waarbij de twee teams tegelijkertijd strijden. Ze moeten zo snel mogelijk één voor één al koprollend in de bubbel heen en terug door een bepaalde afstand af te leggen. Welk team doet dit het snelste en wint de warming-up?

Bubbelvoetbal hurenNa de warming-up gaan we los met het voetbalspelletje! Maar er is niet 1 team die de bal uitneemt. Alle spelers rennen vanaf hun achterlijn namelijk tegelijk naar de bal op de middellijn. Welk team heeft de bal als eerste in bezit? 

Bij bubbelvoetbal gelden in principe dezelfde spelregels als bij regulier voetbal. Echter is er één groot verschil! Je mag je directe tegenstander een goede beuk geven. Zowel van voor, van achter als vanaf de zijkant. Andere overtredingen worden niet getolereerd. Wanneer de bal over de denkbeeldige zijlijn gaat (het veld wordt afgezet met de meegeleverde pionnen) zal de tegenstander i.p.v. een ingooi een inschot mogen nemen. De teams zijn vrij om te beslissen of de wedstrijd met of zonder vaste keeper gespeeld wordt. De bal waarmee wordt gevoetbald is een normale voetbal die wij meeleveren in het pakket.

U bent als scheidsrechter vrij om te bepalen hoe lang een wedstrijd duurt. Onze ervaring leert dat wedstrijdjes van ongeveer 10 minuten een zeer geschikte tijdsduur is waarna een korte pauze plaatsvindt. Natuurlijk kan er na de pauze gewoon weer worden doorgespeeld!

Alleen afhalen

Het bubbelvoetbal-pakket kunnen wij in verband met de grootte van het pakket niet versturen waardoor het pakket alleen bij ons kan worden afgehaald. De bubbels passen overigens prima in een personenauto.

Afhalen in WezepAfhalen in Wezep (nabij Zwolle)
De dag van te voren kun je in Wezep (Rondweg 62c) het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket weer retour. Mocht deze retourdag op een zon- of maandag vallen dan wordt het pakket op dinsdag retour gebracht in verband met onze openingstijden (zondag en maandag gesloten). De tijden voor het ophalen en retour brengen worden na de reservering in overleg afgestemd.

Afhalen in DrachtenAfhalen in Drachten
De dag van te voren kun je in Drachten (Ampèrelaan 7-11) het gehuurde pakket ophalen. Op de huurdag zelf mag je er een complete dag gebruik van maken. De dag na de huurdag breng je het pakket weer retour. Mocht deze retourdag op een zon- of maandag vallen dan wordt het pakket op dinsdag retour gebracht in verband met onze openingstijden (zondag en maandag gesloten). De tijden voor het ophalen en retour brengen worden na de reservering in overleg afgestemd.