Beoordelingen

Ervaringen van andere klanten

Archery Tag ervaringen

starstarstarstarstar_half

Bekijk en lees diverse beoordelingen voor advies en persoonlijke verhalen, zodat je goed voorbereid bent. Laat je vooral ook inspireren!

Bekijk reviews per categorie:

Alle Silent Disco Lasergame Karaoke Archery Tag Paintball Virtual Reality Escape Box Bubbelvoetbal
starstarstarstarstar
super leuk archery tag

top compleet pakket, kinderen hebben zich er kostelijk mee vermaakt.

26-04-2024 Bonny
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Boog en Pijl Feest!

What a fun idea for a party! We hosted this for my son's 11th birthday- party of 10 kids. Lots of different variations of the game- individual and team- team aspect was by far the most fun! Would totally recommend! The kids all loved it as did we! Brilliant service by 123fun.nl as always!

18-04-2024 Chloe
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
boogschieten

Na de bestelling die we ruim van te voren geplaatst hadden, kreeg ik afgelopen woensdag al de melding dat mijn bestelling voor het weekend onderweg was. Bij openen van de boogschietspullen zaten goed uitziende spullen en zelfs nog 1 pijl extra.
Het mail contact verliep ook erg soepel.
Zeker een aanrader. Wij als zwemvereniging zullen hier in het vervolg nog vaker gaan huren!

16-04-2024 Myhreen
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Pijl en boog

Een erg leuk feestje gehad. Zijn zeer tevreden.

12-03-2024 Marije
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar_border
Pijl en boog maakte de ridders op school erg blij

De bestelling verliep vlot en snel. Goede service. We hebben ook obstakels gehuurd maar helaas niet kunnen gebruiken. De kist van de obstakels is wel een beetje onhandig om weer naar de post te brengen maar verder goed systeem.

29-02-2024 Marc
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Verhuur pijl en bogen set

Het werd goed en snel aangeleverd. Duidelijke instructie en veel plezier gehad op het kinderfeestje waar mijn zoon 11 werd. De bogen zijn fysiek goed te gebruiken door kinderen, maar enige uitleg vooraf is wel vereist. Ook kan een pijl pijnlijk zijn als die op korte afstand (6 meter) geschoten wordt, dus de jongens moeten niet te kleinzerig zijn.

22-01-2024 Marieke
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Dikke 10

Spullen snel geleverd en makkelijk terug te sturen. Ontzettend goed bedrijf.

09-01-2024 P.M.
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Top!

Ik heb de veilige pijl en boog sets gehuurd voor een expeditie robinson spel en het was echt top! Zou het een ieder aanraden en zal ze zeker nog eens huren.

12-10-2023 Debby
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Archery tag

Het was fantastisch! Erg leuk om in te zetten als teambuilding activiteit. Net even anders en echt een unieke ervaring.

06-10-2023 Silvy
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar_border
Boogschieten

Ruim optijd verzonden.
Was een succes. Zeker voor mikken op voorwerpen. Bv pionnen met nummers. Ook in trefbalvorm op elkaar geschoten in twee vakken met bufferzone ertussen. Een persoon kreeg een pijl vol op zijn masker. Dan zijn het wel redelijke eenvoudige maskers, die er voor zorgen dat je geen blijvend letsel oploopt, maar de persoon had wel even behoorlijk wat pijn en een goede rode plek bij zijn oog waar het masker tegenaan geduwd was. Sommige zullen dit als een pluspunt zien, maar begrijp dat dit bij een kinderfeestje als minder prettig wordt ervaren.

29-09-2023 Tobias
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Archery tag

Super goede ervaring. Spel zet netjes thuisbezorgd, compleet en degelijk materiaal. Keurig met retour bon, super goede constructie

26-09-2023 Daan
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Boogschieten en silent disco

Voor het kamp van groep 8 hebben wij via 123 Fun.nl een pakket boogschieten en silent disco gehuurd. De kinderen én begeleiding hebben heel erg veel plezier gehad hiermee. Het ophalen en verzenden werkte prima, dus we huren het zeker volgend jaar weer!

15-09-2023 Jantiene
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Boogschieten

We hebben een gave teamactiviteit gehad!

15-09-2023 Jan
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Vaker doen!

Blij verrast met de ervaring van het huren van de pijl en bogen. Mooie prijs en ruim op tijd ontvangen. Ook zat er een goede uitleg en spullen bij.
Enige onhandige was een dpd punt vinden om weer terug te sturen.
Maar we gaan het zeker vaker doen!

07-09-2023 Coen
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Archery Tag met vrijgezellenfeest

We hebben een mooie middag gehad! Bogen waren goed gespannen, dus de pijlen vlogen lekker snel waardoor je ze niet makkelijk kon ontwijken. Dit viel bij andere locaties nog wel eens tegen. Leuk dat je dit zo op een eigen gekozen plek kan uitzetten en spelen.

01-09-2023 Jerom
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Erg leuk!

Het was enorm leuk, wel kwam het best hard aan. Daarom was het goed en fijn dat er voldoende maskers bij zitten.

03-08-2023 Dylan
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
huur archery tag

We hebben het pakket van 12 bogen en 8 obstakels gehuurd. De jongeren vonden het geweldig om te doen.
Het is makkelijk op te halen bij een post nl punt en ook weer in te leveren. Een aanraden!

20-07-2023 stefan
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar_border
Zeer goed!

Fijn 2 dagen van tevoren pakket ontvangen. Kinderen op het feest vonden het te gek. 1 opmerking: de makers waren wat gebruikt, en 1 slot niet meer goed. Maar niets wat ik niet met tiewraps en creativiteit
kon repareren

18-07-2023 remco
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
zeer genoten

Het was een fantastische dag mede door de Archery Tag!!
De kinderen van groep 4 t/m groep 8 waren in staat om elkaar te lijf te gaan:D

Heel fijn!

05-07-2023 Niek
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Huren van Archery tag set

Met 10 collega's dit spel gespeeld, het was echt top!
Daarnaast vind ik ook de hele afhandeling echt super, het wordt ruim op tijd opgestuurd en ook de retourzending is goed voorbereid.

04-07-2023 Marrella
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
TOP

Geweldig leuk om te doen!
Netjes aangeleverd! Goede service!

28-06-2023 Jan
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Boogschieten feestje

Super leuk feestje gehad in de tuin met het boogschieten!!! Ze hebben enorm genoten!! Goed materiaal, klantvriendelijk en prima bezorging en retourneren! Dank jullie wel!!

27-06-2023 christa
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Schoolkamp

Wij hebben lasergamen, Archery attack, karaoke en wat klein materiaal gehuurd voor schoolkamp (in Zevenaar).
De communicatie verliep zeer prettig. Ze vergaten in eerste instantie onze mail te beantwoorden, maar hebben dat ruimschoot goedgemaakt.
We verzenden en ontvangen was zeer prettig en spoedig verlopen.

Wij hebben door 123fun in elk geval een topkamp gehad!

22-06-2023 Patrick
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Super

Het was super alles goed geregeld en op tijd. De kinderen vonden het boog schieten geweldig .

12-06-2023 Voka
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
top activiteit

Het boogschieten was erg leuk om een groep bezig te houden! wel even goed zoeken naar de pijlen achteraf, ondanks de felle kleuren zijn ze soms lastig terug te vinden

16-05-2023 Max
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Echt super

De materialen waren ruim op tijd bezorgd bij een post NL punt bij mij in de buurt (2 dagen voor de dag) netjes en handig verpakt. Terug brengen was ook super simpel. De kinderen hebben erg genoten van het spel op de Koningsspelen.

03-05-2023 Reno
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar_border
Archary Attack

We hebben Archary Attack in het bos/park naast ons huis gespeeld. Het was erg leuk om te doen en de spelletjes die in de handleiding staan zijn leuk om af te wisselen. De pijlen zouden opzichtiger mogen, want we konden ze lastig terugvinden tussen de bladeren.

25-03-2023 Els
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Archery tag

De bestelling was ruim op tijd bij het PostNL-punt bezorgd. Hebben een leuke middag gehad met de bogen en obstakels.

23-03-2023 Victor
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Top kinderfeestje!

Wij hebben van het feestje van onze zoon de Archery tag bogen gehuurd. Vanwege het slechte weer in een sportzaal allemaal schuilplaatsen opgebouwd en met 12 jongens knallen! Het was super. Het materiaal was er ruim op tijd en het retourneren ging ook heel gemakkelijk. Alles was netjes geregeld. Top!

28-02-2023 Cindy
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Archery Tag

Prima product, snelle verzending, vriendelijke communicatie en topservice van 123fun.nl!

28-02-2023 Chris
Activiteiten: archery-tag

Loading...