Beoordelingen

Ervaringen van andere klanten

Bubbelvoetbal ervaringen

starstarstarstarstar_half

Bekijk en lees diverse beoordelingen voor advies en persoonlijke verhalen, zodat je goed voorbereid bent. Laat je vooral ook inspireren!

Bekijk reviews per categorie:

Alle Silent Disco Lasergame Karaoke Archery Tag Paintball Virtual Reality Escape Box Bubbelvoetbal
starstarstarstarstar
In iets meer dan 3 tellen geregeld

Perfecte communicatie en qua op en afhalen goed geregeld.
Goed materiaal .

19-07-2023 Hans
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Bumper ball

De mannen van de JO14 van fc Harlingen hebben een super leuke middag gehad met de ballen!!

05-07-2023 Christina
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Leuk Bubbel voetbal set

Prima materiaal en heel makkelijk huurproces. Top!

04-07-2023 Fleur
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Bubble voetbal en laserguns voor schoolkamp

40 kinderen gingen volledig uit hun dak en hebben een geweldige ervaring gehad met deze 2 activiteiten.
Een enorm succes dus!

20-06-2023 Arnold
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Super weekend gehad!

Mede dankzij 123fun een prachtig weekend gehad! We huurder bubbelvoetbal, lasergames en een escapebox. Goed voor uren spelplezier!

30-05-2023 Sabine
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Superleuk feestje

Het gemak van halen en brengen in een kast met code was super. Zelf je planning maken. De bubble ballen waren prima voor 11 jarigen. De jongens hebben het als 1 van de leukste feestjes ooit ervaren.

17-05-2023 Annet
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Bubbelvoetbal en Karaoke set

Wat hebben we gelachen met zowel de bubbelvoetbal als de Karaoke set.
Daarnaast goede service!!

21-03-2023 T
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Bubbel voetbal

Prima materiaal, goede service!

02-02-2023 Jelle
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar_border
Karaoke en bubbelvoetbal huur

Contact was snel duidelijk en goed en ophalen en terugbrengen makkelijk. Niet duur voor het hele weekend!
We hadden bubbel voetbal gehuurd voor ons familie weekend en dat was ontzettend leuk! We hebben ontzettend gelachen. Karaoke was in eerste instantie makkelijk om te installeren. We hebben de beamer niet gebruikt maar via de TV aangesloten. microfoons en speaker gaven goed geluid en de 2 disco lampen gaven extra sfeer! We konden er niet achter komen hoe de liedjes automatisch achter elkaar gespeeld konden worden (wachtrij) via de aangesloten telefoon. We moesten elk nummer apart inzetten via de remote control en dit liep wel eens vast. Misschien goed om hier nog een extra instructie aan toe te voegen bij de verhuur?
Uiteindelijk ook met de karaoke heel veel plezier gehad!! Zou zeker weer van 123 fun huren!!!

02-11-2022 Marjan
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar_border
Jongeren kamp

Goede service. Overal een duidelijke omschrijving bij. Goede prijs. Een aanrader

18-10-2022 Robert
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Archerytag en bubble voetbal

Heel veel plezier gehad met de geleverde spellen en goede service.

07-09-2022 Jacquelien
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Goede service

Super systeem de bakken voor het gehuurde spul. Zo kun je het halen en brengen op een moment dat het je zelf past.

02-09-2022 Corina
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Bubbelvoetbal

De afspraken waren goed en snel geregeld. Halen en brengen was goed zeer eenvoudig. De bubbels waren compleet met bal en kegels, zodat we zo konden starten met het spel.

29-07-2022 J. N
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Helemaal super!

We hebben 2 dagen voor ons uitje alles mogen reserveren bij 123fun. De volgende dag mochten we alles al ophalen en werden we super geholpen met het inladen van de spullen.

De volgende dag hebben we een ontzettende leuke dag gehad en veel plezier mogen beleven door de activiteiten can 123fun.

Ik zou het dan ook zeker aanraden aan iedereen!

Super service en fantastische activiteiten!!

30-06-2022 Aliene
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Bubbelvoetbal en archery tag een succes!

Wederom een goede ervaring met dit bedrijf!

13-06-2022 Christian
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Bumperballen

We hebben de bumperballen gehuurd voor onze familiedag, dat was een groot succes. De service van 123fun.nl is top. We konden de ballen na werktijd ophalen en weer inleveren .

06-06-2022 Femka
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar

Alles is goed geregeld, kids had heel veel plezier met bubblevoetbal. We zijn heel tevreden! De weekenddeal beviel ook hee goed!

30-05-2022 Annelize
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Super dag gehad!

Enorm fijn dat jullie in de buurt zitten. Ruime tijd om het van te voren op te halen en genoeg tijd om het terug te brengen. Fijn systeem en goed uitgelegd. Iedereen heeft genoten van een middag bubbelvoetballen!

05-05-2022 Jessica
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Pijl en boog

Het pakket met de pijlen en bogen waren geweldig. Met een groep kinderen van 11 jaar hebben wij ermee alle spellen gespeeld die stonden beschreven. Ze konden er niet mee stoppen! Wij hebben wel 10 meter schiet afstand als grens afgesproken, want 5 was te dichtbij en daardoor vaak net te pijnlijk.

13-04-2022 Dide
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Huur bubbelvoetbal

Erg goede ervaring. Snelle reactie/actie en goede kwaliteit materiaal.

22-11-2021 Marten
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
bubble voetbal

Geweldig om te doen met name voor de jeugd wij ouderen waren iets voorzichtiger(hahaha) minder driest

30-09-2021 Janneke
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Super service. Erg tevreden.

Zowel bubble voetbal als laser game gedaan op de familiedag. Voor bubble voetbal moet het niet te warm zijn.

17-06-2021 J
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Bubbelvoetbal

Voor een kinderfeestje hebben we bij 123Fun de bubbelvoetbal gehuurd. Afspraken zijn concreet en worden goed nagekomen. Het tijdspad voor het ophalen is erg ruim en dat is prettig!!

01-06-2021 Martin
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Bubble voetbal

Super leuk

25-07-2020 Froukje
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Kids totaal uitgeput

Wij hebben op ons scoutskamp de bubbelvoetbal en lasergamen gedaan. De kinderen vonden allebei geweldig en waren compleet uitgeput en rustig die avond.

18-07-2020 Jochem
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
W.Schouwenaar

Lag prima klaar bij het ophaalpunt en materiaal was stevig en handig in gebruik.
Goede service.

14-01-2020 Wouter
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Jeugdbrandweer Kampen

Zeer geslaagde 24 uurs dienst met een aantal speeltjes in de sporthal. Met bumperbal en boogschieten een geslaagd spel voor de hele groep. van de leeftijden 11 tot 18 jaar.

11-11-2019 Kevin
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Top ervaring!

We hadden voor een weekend met een groep jongeren 10 van deze bumperballen geleend.. Het was in 1 woord geweldig!

Alleen de ballen zijn wel redelijk zwaar dus je moet ze wel op de plek waar je gaat spelen opblazen.

02-11-2019 eline
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
Bubbelvoetbal

Kids en volwassenen hebben zich prima vermaakt.

01-10-2019 Gerrit
Activiteiten: bubbelvoetbal

starstarstarstarstar
top service en perfecte activiteiten

bubblevoetbal en archery tag waren de perfecte team(building) acitiviteiten om te doen, voor een volgend teamweekend gaan wij zeker weer materiaal huren!

26-09-2019 Martijn
Activiteiten: bubbelvoetbal

Loading...