Beoordelingen

Ervaringen van andere klanten

Escape Box ervaringen

starstarstarstarstar_half

Bekijk en lees diverse beoordelingen voor advies en persoonlijke verhalen, zodat je goed voorbereid bent. Laat je vooral ook inspireren!

Bekijk reviews per categorie:

Alle Silent Disco Lasergame Karaoke Archery Tag Paintball Virtual Reality Escape Box Bubbelvoetbal
starstarstarstarstar
Nucleair Box

Wat een ontzettend leuk idee. We hebben met elkaar een fijne, gezellige en spannende avond beleefd en flink ons best moeten doen om de spellen daadwerkelijk goed te spelen om de juiste codes of gegevens te ontdekken. Voor herhaling vatbaar!

29-02-2024 Petra
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Escape box Magic Bomb

Kinderen in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar hebben dit om de beurt in groepjes gespeeld. Ze zijn begonnen met een makkelijke game en daarna een steeds moeilijkere, eerste ronde was even een tip nodig. Ze moeten het even door hebben. Wij hebben zelf een avond er voor even getest zodat wij het snappen en in het begin op weg kunnen helpen, pakketje kwam ook al op donderdag en maandag terug. We huurden het voor de zaterdag. 11 Kinderen in 3 groepjes, per game 3 pogingen. Het snelste groepje kreeg een 'prijsje'. Ze hebben zich de hele avond er mee vermaakt!

09-02-2024 Jolanda
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar_border
Super leuke spellen!

Wij hebben voor een training op kantoor twee escaperoomboxen gehuurd. Dit beviel heel goed. Veel spelopties, van makkelijk naar moeilijker. Ze duren ongeveer 20 minuten en dat is super!

Een tip voor 123fun.nl is om de instructieboekjes leesbaar aan te leven. Sommige pagina's waren niet te lezen, dus wij hebben zelf de boekjes opnieuw geprint en mee teruggestuurd.

30-01-2024 Femke
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
MAGIC BOMB

Leuke koffer met voldoende opdrachten. De tijd is goed afgesteld ten opzichte van de opdrachten. Een aanrader!

26-01-2024 Erik-Jan
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Games voor op bedrijfsevent

Voor een 7-kamp hebben we de escape boxen en lasergame gehuurd. We waren bang dat het niet op tijd toegestuurd zou worden. Nou, daar hadden we absoluut niet bang voor hoeven zijn. De spullen waren er ruim op tijd. Alles zag er netjes uit en deed het goed. Ook de bijgeleverde uitleg was duidelijk. Met de bijgeleverde retourbonnen was het een eitje om alles weer terug te sturen.
Dit gaan we vast nog wel eens vaker doen!!

26-10-2023 Martijn
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
NUCLEAR BOX

Erg leuk om dit in groepjes te doen. Groepjes van 4 a 5 personen is het leukst.
Tip: het zou wel handig zijn als er wat tips bij zitten per spel. We hadden verschillende groepjes zonder enige ervaring en deze groepjes lukte het niet om zonder tips de bom te ontmantelen.

03-10-2023 Anne
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Jaap

Ik heb de magic bomb gehuurd voor jeugd vakantie werk Goirle. Leuk maar de opdrachten waren iets te moeilijk voor groep 7 8 om binnen de tijd af te ronden. Het zou fijn zijn als er uitleg over de vragen zou zijn ipv alleen de antwoorden dan zouden de onervaren spelbegeleiding de kinderen wat gerichter op weg helpen.
Verder super leuk spel

26-08-2023 Jaap
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
onderbouwfeest

Wij hebben voor een onderbouwfeest de silent disco, karaoke en een escapebox gehuurd. Het bestellen was simpel, de bezorging snel en het gebruik heel eenvoudig. Wij hebben een heel mooi feest gehad!

05-07-2023 Rimke
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Super weekend gehad!

Mede dankzij 123fun een prachtig weekend gehad! We huurder bubbelvoetbal, lasergames en een escapebox. Goed voor uren spelplezier!

30-05-2023 Sabine
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar_border
Nuclear box

Leuke box! Uitdagend voor de BSO kinderen. Naar mate de levels oplopen worden de spellen wel lastiger. Dit was voor een aantal 9jarige kinderen nog best lastig. Maar fijn dat het antwoord blad er was! Zo konden we ze helpen en het toch ook zelf laten doen door ze wat hints te geven;)

02-05-2023 Roanne
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Leuk escapespel voor jong en oud

Voor een grote groep met volwassenen en kinderen (tussen 8 en 15 jaar) een escapespel gehuurd, waar echt iedereen plezier aan heeft beleefd! Leuk concept, duidelijke uitleg, puzzels in verschillende moeilijkheid.. prima dus. Samen met de snelle levering, waardoor we de kist zelfs langer konden gebruiken, en de prettige service een positieve ervaring!

06-01-2023 Tanja
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Fantastische ervaring

Wij hadden voor ons personeelsfeest de VR-bril, polaroidcamera, escapekoffer en 12 geweren om te lasergamen gehuurd.
De collega's vonden het een geweldige ervaring om in een gesloten winkel de diverse activiteiten samen te ondernemen.

Wij kregen de gereserveerde artikelen ruim op tijd binnen, zodat eventuele vertraging bij de pakketdienst ruimschoots konden worden opgevangen.

Wij zullen dit zeker nog een keer doen!


20-10-2022 Michel
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Lasergamen en escaperoom

Leuke middag gehad met lasergamen en escaperoom spellen met 80 mbo studenten. Ruim op tijd geleverd. Goede service/advies!
Afleveren en ophalen op locatie zou voor ons wel fijner zijn dan ophalen en wegbrengen bij een postnl punt

14-09-2022 Hans
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Goed geregeld

Handig met bezorgservice en zat goed in elkaar

06-07-2022 Erik
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Super service en super fun

Fantastisch spel, veel plezier gehad met de hele familie. Geweldig meegedacht door 123Fun toen we de speeldag door een Coronabesmetting moesten uitstellen. Alleen maar lof!

07-01-2022 Angélique
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar

We hebben de box wederom in perfecte staat ontvangen, alles is compleet en door de checklist netjes afgevinkt.
De uitleg over het klaarzetten en uitvoeren van de escaperoom was helder.
Tijdens het puzzelen (oefenen door de leiding) kwamen we niet uit 1 puzzel, hiervoor een mailtje gestuurd en gelijk nog antwoord gekregen. Top service dus.

Na afloop weer alles netjes ingepakt en met het grootste gemak gewoon afgeven bij een PostNL punt.
Ons helpt het enorm dat er geen borg hoeft betaald te worden maar dat men het vertrouwen aan de klant geeft.
Hierdoor zorgen wij er ook graag voor dat alles netjes weer retour komt.

We gaan in de toekomst zeker nog gebruik maken van de diensten.
Laserschieten en Karaoke staan op de planning van december.

19-11-2021 Bart
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar_border
Huur lasergame, pijl en boog, escaperoom en karaoke

Het lasergame spel, de pijlen en bogen en het escaperoomspel waren echt geweldig en we hebben er enorm van genoten.
De karaoke was helaas een tegenvallen. Het lukte eerst niet om hem goed in te stellen, we bleven vaak hangen. Gelukkig hadden we voor de avond ook nog een eigen installatie bij ons waardoor we toch nog muziek hadden.

13-11-2021 Bart
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Paintballen en Laser gamen met Buurtcentrum d'Evelaer uit Heemskerk

Het was geweldig! In het bos met verschillende groepjes wezen laser gamen en paintballen. De box met spullen werd keurig op tijd bezorgd en je heb ook nog tijd om alles schoon te maken en terug te sturen.

31-08-2021 Jorien
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Nucleaire koffer

Erg leuk om te doen!
Voor kinderen vanaf 12 jaar.

29-07-2021 Angelique
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Laserguns gehuurd voor kinderfeestje

Voor 10e verjaardag van mijn zoontje hebben we laserguns gehuurd; dikke pret! Alles werkte perfect! En retour was ook makkelijk met bijgeleverde box

27-05-2021 Erica
Activiteiten: escape-box

starstarstarstarstar
Leuk maar pittig voor kinderen

Voor onze zoons verjaardag hadden we de Nucleaire Escape Box met uitbreiding gehuurd. Veel speelplezier, hoewel het voor een groep 11-jarige zeer pittig was. Met hulp van volwassenen kwamen ze er wel uit. De enige kritiek was dat de kinderen zouden willen was dat je na een foutje maken wel verder kon spelen.

04-05-2021 Rick
Activiteiten: escape-box

Loading...