Beoordelingen

Ervaringen van andere klanten

Karaoke ervaringen

starstarstarstarstar_half

Bekijk en lees diverse beoordelingen voor advies en persoonlijke verhalen, zodat je goed voorbereid bent. Laat je vooral ook inspireren!

Bekijk reviews per categorie:

Alle Silent Disco Lasergame Karaoke Archery Tag Paintball Virtual Reality Escape Box Bubbelvoetbal
starstarstarstarstar
Succes gegarandeerd

Altijd een succesnummer bij onze feestjes.

21-05-2024 F. van Rens
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Karaoke gehuurd

Super leuk en werkt goed.
Enige wat niet klopt en waar je op moet letten is dat de retourformulier DHL is en niet van postnl. Dat wordt niet duidelijk vermeldt.

Reactie van 123fun.nl:
Fijn om te horen dat jullie het super leuk hadden! Vanuit België moet het inderdaad via DHL retour gestuurd worden. We zullen de instructies hierin wat duidelijker maken! Bedankt!

05-05-2024 Eduard
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Geweldige deal!

Snelle levering, apparatuur prima in orde, makkelijk zelf aan te sluiten. We hebben enorm veel plezier gehad van dit apparaat. En de prijs is heel redelijk!

03-05-2024 Gabrie
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Een avond om nooit te vergeten!

De set was gehuurd voor een verjaardag en nadat het ijs was gebroken met de heerlijke valse noten van de tante en de jarige vond iedereen het toch wel heel erg leuk. De sterren zijn van de hemel gezongen, menig glas is gebroken door de valse noten en iedereen heeft onwijs erg genoten.

Een plus punt was de duidelijke instructies en alles kwam keurig netjes aan! Jammer dat we het niet mochten houden ;p

03-05-2024 Quinty
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
karaokeset; perfect!

Geweldig; snel en compleet geleverd, makkelijk te retourneren; aanrader!

25-04-2024 Stefan
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Top bedrijf!

karaokeset gehuurd bij 123fun. Top geregeld, vriendelijke en snelle klantenservice en mooie producten. Zeker een aanrader!

25-04-2024 Thomas
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Beste feest ooit

Ik ben blij dat ik de karaoke set heb verhuurd. De music lijst is geactualiseerd en de apparaat is van top kwaliteit.

25-04-2024 Suna
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Goede prijs , sterke logistiek

Meerdere keren al besteld bij 123fun. Altijd heel duidelijk in de communicatie en hun werkwijze om altijd een paar dagen eerder te verzenden zorgt voor rust . Prijs altijd prima

23-04-2024 Ewoud
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Super karaoke avond gehad met het hele bedrijf!

We hebben een super gezellige karaoke avond gehad met het bedrijf.
Geen gedoe met muziek, microfoons en kabeltjes. Alles werkte prima out-of-the-box.
Muziek toevoegen met je mobiel zodat iedereen zijn eigen liedje kon zingen werkte ook prima.

Zeker een aanrader als je een onbezorgde en gezellige avond wil zonder de hele tijd de karaoke setup te moeten babysitten ;-)

De spullen waren netjes verpakt en een paar dagen van te voren geleverd zodat we alles ruim op tijd konden testen en klaarzetten, en het terugsturen was ook een makkie met het meegeleverde label.

Dit gaan we zeker nog een keer doen.

23-04-2024 Daphne
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Geweldig

Ik was benieuwd hoe soepel het ophalen, gebruik, inpakken en versturen zou gaan. Dit was super simpel en gemakkelijk! Ik heb er erg van genoten. Voor herhaling vatbaar.

23-04-2024 Emma
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar_border
Karaoke

Handig apparaat, aansluiten is makkelijk!
Wij misten als groep alleen de nieuwere Nederlandse hits in de lijst

Reactie van 123fun.nl:
Er worden dagelijks nieuwe nummers aan toegevoegd, je kan de hele lijst vinden op onze website. Mocht er een nummer niet tussen staan, dan kun je altijd een suggestie doorgeven!

17-04-2024 Celine
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Karaoke set en Beamer

Het ging super.
Mooi geluid.
Veel keus om mee te zingen.

17-04-2024 Myra
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Genoten van de simpele Karaoke installatie

Wij hebben ontzettend genoten van dit pakket het werkte prima en was na minimaal uitzoek werk makkelijk in gebruik. Let op je hebt wel WiFi nodig bij dit pakket. Wij hadden nog een extra box laten meeleveren en dat werkte perfect.

16-04-2024 Sander
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Karaoke

We hebben het karaoke systeem gehuurd voor een karaoke avond in ons café. Het was een groot succes !

Zeer gemakkelijk in gebruik, heel veel keuze qua liedjes en zeer propere en volledige installatie.

Zeker een aanrader !

16-04-2024 Desire
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Super!

Al een paar keer de karaoke besteld, altijd tevreden!

10-04-2024 Tamya
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Super geregeld allemaal

Karaoke set gehuurd. Netjes op tijd geleverd, met een retourbon. Aansluiten was een appeltje-eitje. Tevens waren batterijen voor de afstandsbediening mee geleverd. Kan niet makkelijker ..

10-04-2024 Eric
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Top service!

Goed bereikbare klantenservice, alles op tijd en goed verpakt verstuurd. Hele duidelijke instructie. Alles in een woord top!

10-04-2024 Natatcha
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Heel blij mee

Alles was goed geregeld. We hebben het pakket twee dagen van tevoren gekregen. Alles stond erin, inclusief extra batterijen. We hebben tijd gehad om uit te testen tijdig voor het feest. Alles heeft goed gewerkt en mijn dochter en haar vriendinnen waren heel blij met het karaoke feest. Niks op te merken.

09-04-2024 Violeta
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar

Werkte prima, was op tijd opgestuurd.

09-04-2024 Carolien
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Makkelijk en goed verzorgd.

Goede service! Erg makkelijk te installeren en net zo makkelijk af te breken en op de post doen. Je hebt er bijna geen omkijken aan.

09-04-2024 M
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
karaoke

Het was hartstikke leuk om te doen .

09-04-2024 Tessa
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Dikke aanrader!

Wat een leuke avond hebben wij gehad met de karaoke set! Super leuk dat iedereen met de QR code op de tv liedjes kon toevoegen aan de wachtrij.
Het installeren ging super makkelijk, alles zit netjes in een koffer met duidelijke uitleg. Echt een dikke aanrader!

28-03-2024 Carola
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Karaoke

Vooral voor herhaling vatbaar.
Wat een mooi apparaat.
Muziek keuze in overvloed en makkelijk via de iPad te sturen.
Alles ook netje s verpakt in de kist, zelfs de retour label.
Nogmaals bedankt voor het huren .
Mvg Monique Geers

27-03-2024 Monique
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Deze karaoke set is fantastisch

Nederlands, engels, franse of duitse liedjes...deze set heeft ze. Van onbekende naar wereldwijd bekende. Van klassiekers naar de nieuwste. Wat wil je nog meer. Instructies zijn prima. Levering is top. Bedrijf is flexibel. Prijs is ook goed. We hebben een memorabele avond gehad. Nu de stembanden laten herstellen. Wel even de buren waarschuwen of mee laten doen.

26-03-2024 PSD
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar

Werkte prima en is een hele leuke sfeerbrenger! Ook al dacht ik dat het moeilijk ging zijn om iedereen te laten meedoen. Zeker een aanrader!

26-03-2024 Simon
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
karaoke set

werkte prima, zeer grote keuze aan liedjes. Pakket kwam ruim op tijd en de set was eenvoudig te bedienen. dit was de tweede keer en de derde keer komt er zeker aan.

26-03-2024 Richard
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Karaoke was een succes!

Super verjaardagsfeest gehad met de gehuurde karaoke set. Makkelijk te installeren. Alleen buren waren minder blij!

24-03-2024 Ronja
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Geweldig

Pakket kwam op tijd, alles was eenvoudig aan te sluiten en een zeer groot aanbod aan muziek.. top!

19-03-2024 Barbara
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Top!

Top!

12-03-2024 Yvonne
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Karaoke

We hebben de afgelopen weken, twee keer een karaoke-set gehuurd via 123 fun.nl voor een familieweekend. Super geregeld. Konden het pakket bij een Praxis vestiging in de stad van de accommodatie ophalen, was gemakkelijk te installeren en hebben er veel lol aan beleefd.

12-03-2024 Irene
Activiteiten: karaoke

Loading...