Beoordelingen

Ervaringen van andere klanten

Lasergame ervaringen

starstarstarstarstar_half

Bekijk en lees diverse beoordelingen voor advies en persoonlijke verhalen, zodat je goed voorbereid bent. Laat je vooral ook inspireren!

Bekijk reviews per categorie:

Alle Silent Disco Lasergame Karaoke Archery Tag Paintball Virtual Reality Escape Box Bubbelvoetbal
starstarstarstarstar
Kinderfeestje lasergamen

Simpel geregeld en ruim op tijd gearriveerd, konden we nog even oefenen 😀. Meiden hebben leuk feestje gehad, pakket was compleet met instructies en reserve batterijen.

04-05-2024 Lotte
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Oranjevereniging Juliana Vuren

Wij huren al heel wat jaren bij jullie de lasergame uitrusting. Ook dit jaar was dit weer top geregeld!
Op naar een volgend evenement!

Dank hiervoor.

03-05-2024 Bert
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Weer een supergezellige avond met de sportclub

Huur bij 123Fun een stel laserguns, scoor een sporthal en regel een rookmachine en wat lasers. Succes gegarandeerd! 123Fun houdt prima contact en denkt mee met alles. Levering gaat uitstekend op tijd. En dat alles voor een mooie prijs.

26-04-2024 Peter
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Zeer geslaagd feestje!

Voor het feestje van mijn dochter hebben we laser-games gehuurd. Super service en fijne apparatuur. Dit doen we nog een keer.

25-04-2024 Willemijn
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Top geregeld! Supergave dag gehad met 123Fun!

Afgelopen vrijdag hebben we met het kinderfeestje van mijn zoontje (11 jaar) lasergamen gedaan via 123Fun. We hebben uiteindelijk gehouden in een loods omdat het weer slecht was. Maar de kinderen vonden het top! Ze waren super fanatiek en wilden na 2,5 uur nog niet stoppen. Een echte aanrader voor een leuk en betaalbaar kinderfeestje!

De service van 123Fun was ook top.
Extra pluspunten:
- Duidelijke website met veel informatie
- Makkelijk te bestellen en te reserveren
- Snelle bezorging
- Compleet pakket met alles wat je nodig hebt
- Goede prijs-kwaliteitverhouding
We gaan zeker nog een keer wat huren bij 123Fun!

24-04-2024 Patrick
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Goed geregeld

Heel makkelijk te bestellen, pakket kan ruim op tijd aan. Kinderen vonden het top! Echt een aanrader.

23-04-2024 Quinta
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Super!

Lasergame gedaan met het kinderfeestje van mijn zoontje (7jaar). Dichtstbijzijnde bos uitgekozen om dit te doen. Echt super leuk, ze waren allemaal zo fanatiek. Eigenlijk waren ze na 2,5 uur spel nog niet klaar. Echte aanrader, en dat voor een normale prijs. Contact met klantenservice verliep vlekkenloos. Er ging iets mis met terug sturen (vanuit mij), dit hebben ze netjes voor me opgelost. Al met al top!

23-04-2024 Maud
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Zo leuk

De kinderen hebben genoten!
We gaan dit zeker vaker doen.

23-04-2024 Lettie
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Lasergame feestje

Al een dag eerder de box met lasergames binnen. We hebben het niet nodig gehad, maar een fijn idee dat er zoveel reserve materialen bijgeleverd werden. Lasergames deden het goed en mijn zoontje heeft samen met zijn vriendjes een heerlijk feestje gehad. Pluspunt vonden we ook het makkelijke retourneren.

18-04-2024 M.
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Top!

Wij hadden een lasergame pakket gehuurd voor een kinderfeestje. De kinderen vonden het geweldig en hebben zich super goed vermaakt.
Het pakket was top in orde!

18-04-2024 Anke
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Leuke klassenavond!

De lasergame set werd heel snel verstuurd en we hebben er een hele leuke klassenavond mee gehad!

17-04-2024 Krista
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Lasergame en archery attack

Twee weekenden achter elkaar een spel gehuurd. Het eerste weekend de kleine lasergames. Goede levering, mooi op tijd bij PostNL punt. Alles meegeleverd zo ook bijv. Extra batterijen en materialen voor diverse spelvarianten. Dit was ook zo bij archery attack, wat we het tweede weekend huurden. Beide weekenden veel plezier gehad met deze activiteiten. Ophalen en verzenden werkt ideaal. Bedankt!

16-04-2024 Marit
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Laserguns

We hadden voor een groep van 24 jongeren laserguns gehuurd. Ideaal dat het anti cheat was. Dat scheelt een hoop discussies. Top geregeld. Het was wel fijn geweest als er 2 activeringsguns zouden zijn geweest ipv 1. Nu kostte het veel tijd om alles te laden en op teamkleding in te stellen voor de volgende ronde.

Reactie van 123fun.nl:
Bedankt voor de tip! Je kunt nu extra afstandsbedieningen toevoegen aan de reservering, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel activeringsgeweren/afstandsbedieningen je nodig hebt.

16-04-2024 Karin
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar_border
Goed geregeld

Goede service, compleet incl batterijen

16-04-2024 Gijs
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Lasergame 10 personen

Top geregeld dit! 2 dagen van te voren het pakket al kunnen afhalen, keurig verpakt ruim voldoende reserve materialen. Goed feestje mee kunnen houden in het bos en de volgende dag net zo makkelijk weer retour.

16-04-2024 Wybrand
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Laserguns voor kinderfeestje

Super leuk! Duidelijke omschrijving, meerdere spelmogelijkheden, alles zit erbij, bezorgen en retourneren makkelijk! Daar wordt iedereen blij van!

16-04-2024 Marloes
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
kinderen hebben een leuk lasergame feest gehad

Het pakket was een paar dagen van te voren geleverd. Alles was aanwezig en alle guns werkte naar behoren. Kinderen hebben een leuk feestje gehad in het bos, echt een aanrader!

11-04-2024 Susanne
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Huren van de Guns

perfecte levering en een echte aanrader!
Contact met het bedrijf liep ook perfect.

10-04-2024 Coen
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Super geregeld en goed materiaal

Wij hebben 20 laserguns gehuurd voor ons schoolkamp, dit werd ruim van te voren opgestuurd dus er was geen stress of het wel tijdig binnen zou komen. In de krat met guns zaten genoeg extra batterijen en alle benodigdheden om alle guns te laten werken. De kinderen hebben heerlijk in het bos kunnen lasergamen! Het terugsturen was erg makkelijk met de retourlabel die er al bijzat!

Al met al super tevreden en zeker voor herhaling vatbaar,

10-04-2024 Stepping
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Super feest!

Super tevreden hoe snel en goed de gehuurde spullen zijn afgeleverd. Hele duidelijke uitleg en simpel te gebruiken. Kids vonden het een fantastisch feest!

09-04-2024 Carla
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Perfecte service

123fun regelt het snel, makkelijk en goed.
Erg leuk event kunnen regelen.

09-04-2024 Martijn
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Laserguns voor 1 dagje, kregen we het hele weekend

Ik had een paar vragen, daar werd direct op gereageerd. We zouden de laserguns zaterdag huren, maar kregen ze donderdagavond al, tot en met zondag. Top service! Guns zelf werkten goed :-)

09-04-2024 Bianca
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Lasergamen

Zoals altijd weer geweldige service en verzending. Tot de volgende keer weer!

09-04-2024 Caroline
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Lasergame

Zeer goede service, alles op tijd aanwezig en ruim voldoende reserve batterijen.
Een volgende keer zou ik extra target vesten bij bestellen zodat de spelers niet alleen op de voorkant van het geweer geraakt kunnen worden.

02-04-2024 Bram
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar_border

Enkele geweren reageren soms wat vreemd maar na het vervangen van de batterijen ging het al beter, verder prima, service ook dik in orde!

29-03-2024 J
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Lasergame

Heel leuk! , alles was perfect in orde en ruim op tijd thuis geleverd in een proper afgesloten box.
Terug zending was ook heel simpel.
Bedankt 123fun !

28-03-2024 christof
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Gezellige dag gehad!

Snelle levering, complete set, gezellige dag, functioneerde goed!

28-03-2024 Anita
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Super

Alles op tijd geleverd en heel duidelijk omschreven. Werkt erg soepel

27-03-2024 Marjolein
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar_border
Lasergamen met kinderfeestje

Tussen de buien door hebben de kids zich prima vermaakt met laserguns. Met een paar leuke spelvarianten en een paar teamwissels hebben we er veel plezier mee gehad.
Het zat verder in een handige kist en er zaten meer dan genoeg batterijen erbij geleverd om te kunnen blijven knallen.
1 gun deed het niet 100%, maar dit is keurig afgewerkt. Niks van te zeggen.

26-03-2024 Koen
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Kwaliteit en uitstekende service

Gehuurd, pakket met 30 laserguns. Is helemaal goed gegaan. Bestelling, verzending, conpleetheid en instructie helemaal in orde.

26-03-2024 Ruud
Activiteiten: lasergame

Loading...