Beoordelingen

Ervaringen van andere klanten

Paintball ervaringen

starstarstarstarstar_half

Bekijk en lees diverse beoordelingen voor advies en persoonlijke verhalen, zodat je goed voorbereid bent. Laat je vooral ook inspireren!

Bekijk reviews per categorie:

Alle Silent Disco Lasergame Karaoke Archery Tag Paintball Virtual Reality Escape Box Bubbelvoetbal
starstarstarstarstar
Super service!!

Het kinderfeestje was echt super!! Alles was top geregeld, we zullen zeker weer iets huren!!

01-03-2024 Angelique
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Paintball en silent disco

We hebben fantastisch leuke activiteiten kunnen organiseren, bedankt!

31-08-2023 Kelvin
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar_border
Simone

Super leuke paintbal middag gehad.
De geweren doen het goed, helaas waren de maskers wat minder prettig. De roosters voor je ogen vallen uit hun bevestiging. Spelen zonder is geen aanrader.

27-06-2023 Simone
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Heel leuk kinderfeest!

Ideale box om te huren! In de polder hebben we de jongens lekker laten schieten. Niet van dichtbij want dat doet nog wel zeer maar uit elkaar en schieten maar:-)

23-05-2023 Anke
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
paintball judokamp

top geregeld van 123fun.nl de materialen kregen wij ruim van te voren aangeleverd in een makkelijke doos en duidelijke instructie. We hebben super leuk paintball gespeeld in het bos!! Zeker voor herhaling vatbaar

05-05-2023 Roy
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Paintbal

Paintbal sets gehuurd en met de kids van onze logeergroep lekker het bos in gegaan. Kids hebben zich prima vermaakt! Waren meerdere spelvormen per spel steeds afgesproken aantal balletjes erin gedaan en hadden uren spelplezier! Alles was helder en prima in orde. Pakket optijd binnen en na weekend weer retour gestuurd.

04-04-2023 Anne
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Fantastisch, spectaculair!

De kinderen hebben een geweldige middag gehad! Actie!!! Bij ons in het bos hadden we 2 forten (hokjes) geplaatst. Ze gingen in 2 groepen proberen om elkaars vlag te veroveren.

29-11-2022 Suzan
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar_border
Paintball voor kinderfeestje

Met 1000 ballen, 8 geweren en 9 kinderen hele middag op eigen land oorlogje laten voeren. De kinderen waren zelf creatief genoeg hoe ze elke ronde gingen spelen. Wij hoefden alleen maar voor energie te zorgen in de vorm van feestelijke versnaperingen en de tijd bij te houden. Alles verliep goed, behalve dat de balletjes niet altijd kapot klapten, ze door de maskers beperkt zicht hadden en deze ook niet altijd helemaal goed bleven zitten. Ondanks dat hebben ze een geweldig kinderfeestje gehad en kunnen schieten tot ze erbij neervielen. Kortom, erg aan te bevelen als je op eigen terein los kunt gaan.

16-06-2022 Marietje
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Geweldig die kinderpaintball

Heerlijke middag gehad. Veel vrijheid in tijd/aantal en type games, limonade, pauzes. Verrassend makkelijk zelf te organiseren. En economisch verstandig.
Vervolgens geweldige service, geduld, aandacht.
Pico bello! Echt een aanrader.

14-06-2022 Anne
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Top feestje

Uitstekend verzorgd, alles netjes op tijd en goed geleverd! Aanrader. De kids waren niet te stoppen.

21-04-2022 Henk-Jan
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Super leuke activiteit voor jongens van 11-12 jaar

De kinderen hebben het super leuk gehad

29-03-2022 Mark
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Goede service

Korte lijntjes, wijzigingen doorvoeren was ook nog mogelijk en netjes geleverd

15-03-2022 Rolf
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Paintball

Vlotte service

07-03-2022 Jurjen
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Leuk en goed geregeld.

We hebben paintbalpistolen gehuurd met rubberen kogels voor een activiteit bij ons op school. Materialen op tijd binnen en netjes verpakt. Leerlingen hebben er veel lol aan beleefd! Retourzending ging gemakkelijk en instructies duidelijk aanwezig.

03-03-2022 nick
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar_border
Gaaf feestje!!

Wij hebben er een super gaaf feestje van gemaakt voor onze 12 jarige zoon.
Het weer was gelukkig op dat moment goed.
Jongens vonden het fantastisch! Soort fortnite in het echt zeiden ze…

24-02-2022 Freddy
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Perfect voor een kinderfeestje

Gepaintballed met een aantal tieners. Vanwege de onzekerheid ivm corona dit georganiseerd.
Veldje gezocht, koffer mee en wat versnaperingen en gaan!
De jongens hebben zich prima vermaakt; wel natuurlijk het gedoe dat iemand toch afwas en niet "dood" was maar dat hou je toch.
Gelukkig maskers erbij want kwam een balletje op iemand zijn hoofd!
Nog een tip; had poncho's bij de action gekocht om de kleren wat te beschermen. Dit is misschien ook nog iets om erbij mee te verkopen; een soort wegwerp militaire overalls. Balletjes, waren twee zakken waren achteraf noet voldoende.
Alles prima geregeld door 123fun.nl en zelfs een dag eerder in huis! Wist dus zeker dat het door kon gaan!
Top!

25-01-2022 Rene
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Kinder feest

Super goed geregeld
Netjes verpakt
Snel geleverd
En helemaal compleet
Kinderen hebben een top dag gehad

11-01-2022 Milco
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
goede service en goed materiaal

leuke dag gehad met kinderfeestje. 11 man en 2000 balletjes en we hebben ons een middag goed vermaakt

09-01-2022 Gerben
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Super Soaker, Archery Tag en paintball

We hadden de Super Soaker, Archery Tag en paintball gehuurd. Leuke combinatie om verschillende spelelementen mee te doen. Deze shotgun paintball versie is veel softer dan op een reguliere baan, maar prima voor een paar uur plezier. Boogschieten was tof en uitdagend. Het bestellen van het pakket naar een centraal punt in de omgeving is ontzettend handig. Het pakket was goed verpakt en voorzien van de benodigde spullen om weer makkelijk retour te sturen. Aanrader!

02-10-2021 MJ
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Paintballen en Laser gamen met Buurtcentrum d'Evelaer uit Heemskerk

Het was geweldig! In het bos met verschillende groepjes wezen laser gamen en paintballen. De box met spullen werd keurig op tijd bezorgd en je heb ook nog tijd om alles schoon te maken en terug te sturen.

31-08-2021 Jorien
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Super service!

Het pakket was zelfs eerder binnen dan eerst aangegeven. De kinderen hebben enorm genoten, ideaal voor een kinderfeestje. Het was netjes verzorgd en gemakkelijk weer te retourneren. Goed bedrijf, echt een aanrader!

13-07-2021 Aldy
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
paintballen

geweldige ervaring voor jeugdigen die hier nog niet mee bekend waren, zij vragen nog steeds regelmatig wanneer wij dit weer kunnen doen.

01-07-2021 Josélito
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Paintbal

Zeer goede service. Spullen ruim op tijd binnen. Prima kwaliteit. Kinderen hebben genoten. We hadden 16 pistolen besteld. Voordeel is dat bij de prijs het retour erbij geregeld is en dat niet extra moet betalen. Is bij andere aanbieders wel zo.

11-06-2021 René
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Paintball

Wauw!! Wat hebben de kids genoten van dit pakket!

09-06-2021 Vanessa
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Paintball kids

Super leuke middag gehad met deze paintball set. Makkelijk te bestellen en goede service.

03-06-2021 Nancy
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
paintbalschieten

De Jongens hebben er enorm van genoten!
Omdat de balletjes niet snel kapot gingen hebben ze ze meerdere keren kunnen gebruiken ;)
Wel waren er wat maskers slecht..
Zeker voor herhaling vatbaar!
Groet!

01-06-2021 Aline
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Geweldig paintball feestje!

Wij hebben pas toch een ontzettend leuk feestje kunnen geven ondanks alle maatregelen.want ja bedenk dan maar iets voor een 12 jarige en zijn vriendjes.Het paintball pakket was ontzettend leuk...alles er op en eraan en heel goed geregeld.
Via de mail netjes op de hoogte gehouden.Heel goed geregeld en voor herhaling vatbaar.

03-05-2021 Monique
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Zeer geslaagd!

Wat een uitkomst om toch nog een leuk feestje te regelen voor de 13e verjaardag van mijn zoon.
Helemaal coronaproef.
En toch wat leuks gedaan met zijn vrienden, zijn dag was super geslaagd!

22-04-2021 Inge
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar_border
Paintballen

Goede service. Alles was ruim op tijd geleverd. Goed verpakt. Leuke spel tips erbij. Gemakkelijk om te retourneren. Alleen twee geweren liepen vast door de verfballetjes. En dat kregen wij op de locatie niet weer goed. Thuis wel weer. Dit was wel even jammer. Maar verder top voor elkaar. We hebben een leuke middag gehad!

09-04-2021 Ilse
Activiteiten: paintball

starstarstarstarstar
Paintball

Prima erg leuke middag !

25-10-2020 Lonneke
Activiteiten: paintball

Loading...