Beoordelingen

Ervaringen van andere klanten

Silent Disco ervaringen

starstarstarstarstar_half

Bekijk en lees diverse beoordelingen voor advies en persoonlijke verhalen, zodat je goed voorbereid bent. Laat je vooral ook inspireren!

Bekijk reviews per categorie:

Alle Silent Disco Lasergame Karaoke Archery Tag Paintball Virtual Reality Escape Box Bubbelvoetbal
starstarstarstarstar
Perfecte activiteit voor een grote groep!

Na 2 dagen regen even vergeten hoe nat je spullen zijn door alles droog te dansen! Net als de vorige keer, prima geregeld en goed contact via de mail ivm het versturen naar een ander adres dan opgegeven. Voor herhaling vatbaar!

27-04-2024 Thijs
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent disco

SUPER LEUK!! De kids hebben onwijs genoten en wij stiekem ook. Voor herhaling vatbaar:)

28-03-2024 Immy
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent disco was een succes!

Levering volgens plan. Gehuurde apparatuur in prima staat en compleet. Terug sturen ging ook makkelijk.

21-03-2024 Christiaan
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent disco homeparty

Heel tevreden over het pakket (zenders + koptelefoons) en het is makkelijk in gebruik. Bovendien was de procedure voor retour zeer duidelijk. Dit is zeker een aanrader voor home parties aangezien de buren dan minder last hebben van geluidsoverlast!

14-03-2024 Stefan
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Goede silent disco set!

We hebben een hele leuke silent disco gehad met deze koptelefoons. Werden bezorgd vlakbij de locatie waar we ze wilden gebruiken en na afloop makkelijk weer geretourneerd. Alles zat in de doos en was makkelijk te gebruiken. Zeker aan te raden en niet duur!

14-03-2024 Stephan
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Super geregeld

Goed geregeld, pakket met de silent disco ruim op tijd ontvangen, goede omschrijving voor het gebruik er van. Goed verpakt en fijn met retour label en zelfs de tiewraps om het pakket te sluiten. Aanrader voor een extra leuk feestje.

12-03-2024 Marinka
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent disco

We hebben al een paar keer een silent disco set gehuurd bij 123fun, wat elke keer zorgde voor een superleuk feestje! De service is goed en de koptelefoons zijn eenvoudig te gebruiken. Zeker voor herhaling vatbaar!

10-03-2024 Elma
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Supersnelle service

Kort voor ons feestje bedachten we dat een silent disco wel leuk zou zijn. Direct online geregeld, en op tijd in huis.
Superleuke avond gehad, alle apparatuur deed het prima, en we kregen enthousiaste reacties.

29-02-2024 Alette
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Leuke activiteit voor een werkborrel

Al vaker de silent disco gehuurd en was weer een succes. Was weer op tijd binnen en goed verzorgd. De disco lampen zijn echt een leuke extra om bij te huren! Aanrader

23-02-2024 Mickie
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Top

Echt ik word blij van jullie
Foto mag helaas niet ivm privacy wet onderwijs

15-02-2024 Annemarie
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Top voor een leuk feest!

Heel tevreden! Makkelijk te bestellen, vroeg geleverd, goede service, materiaal was in orde en schoon. Voor herhaling vatbaar!

09-02-2024 Florine
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silence disco

Alles was weer goed geregeld

02-02-2024 Rick
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Super service!

Heel blij mee! Alles netjes verpakt, kwam ruim op tijd aan, duidelijke instructie en mooie prijs! Super bedankt.

01-02-2024 Helin
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent disco en lasergame

Prettige en snelle communicatie, goede materialen, ruim op tijd binnen. Zeer tevreden!

01-02-2024 Ilse
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent Disco

Silent Disco is zooo tof, vooral als je een feest hebt met gemêleerd groepje mensen. Zo is er voor iedereen een muziekje.
Netjes geleverd. Duidelijke beschrijving, uitleg. Makkelijk retour te verzenden. Ik miste één kabeltje bij het inpakken. Gebeld naar klantenservice. Deden niet moeilijk.

26-01-2024 Astrid
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Super!

Fijn contact met de medewerkers, heldere uitleg en werd snel geleverd. De koptelefoons werkte top alleen werkte de Bluetooth op de zenders niet. We hadden 2 zenders, per zender heb je een telefoon nodig, dat was iets minder handig maar verder helemaal prima. Ze gingen wel heel de avond mee zonder op te moeten laden.

Reactie van 123fun.nl:
Je had bij ons de normale zenders gehuurd, deze hebben geen bluetooth. Vandaar dat het met de bluetooth ook niet lukte.
Maar zo te zien hebben jullie een leuk feestje gehad!

04-01-2024 Jade
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar_border
Mijn buren waren het meest blij met de huur van silent disco!

Wij hadden de silent disco gehuurd voor ons hardstyle avondje. Voor degene die niet bekend is met hardstyle: lekker veel bass, wat niet prettig is voor de buren als je in een appartementengebouw woont. Aangezien de muziek het mooist is als je het volume hoog zet op onze JBL speaker 310 kwam deze silent disco goed uit! We konden vanaf 23 uur de koptelefoons opzetten, zonder dat we de muziek zachter moesten zetten zoals we eerst altijd deden. Hierdoor konden we lekker lang door feesten en hadden mijn buren niks door van ons feestje! :)

04-01-2024 Britt
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Top geregeld!

Alles gaat heel snel en is top geregeld, zou het zo weer doen.

29-12-2023 Jasper
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Geweldige dienstverlening!

Pakket keurig op tijd af te halen bij Post NL punt.

Alles netjes in de verpakking.

Retouretiket erbij en volgende dag weer retour!

28-12-2023 Hans
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Hele fijne silent disco!

Wij hadden een silent disco set gehuurd voor een vereningsborrel. Bestellen was heel makkelijk. Pakketje stond ruim van te voren al bij de ophaalplek. Makkelijke systeem om in elkaar te zetten en te gebruiken. Was ook heel makkelijk om weer te routerneren. Fijne service en hele leuke avond gehad!

08-12-2023 Nisrine
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Echt top !

Ivm problemen met de locatie kon ons feestje toch last minute doorgaan doordat we de silent disco headsets hebben gehuurd.
Verbazend goed geluid uit deze kleine en goed zittende headsets.
We gaan ze zeker vaker huren !

07-12-2023 Jordi
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent disco

was weer top ,

30-11-2023 Paul
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Geslaagd familie uitje! ????????

Het familie uitje afgesloten met een fantastische silent disco. Heel makkelijk aan te sluiten en binnen 5 minuten klaar voor gebruik. Het pakket kwam donderdag al binnen terwijl wij het zaterdag pas nodig hadden. Top service!

24-11-2023 Amber
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent disco

Wat wat het onwijs leuk! Met 25 personen gebruik gemaakt van de silent disco met 2 kanalen en wat hebben we een lol gehad! Iedereen stond te dansen en mee te zingen. Ga bijna een gelegenheid bedenken om ze nog eens te kunnen huren! Super gebruiksvriendelijk en ook makkelijk retour te sturen.

10-11-2023 Tessa
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent disco kinderfeestje

De kinderen (rond de 6 jaar) vonden het een geweldig glow in the dark disco feestje! Er waren wel een paar meisjes waarbij de koptelefoon pijn deed aan de oren met oorbelletjes. Daarom zijn we halverwege maar verder gegaan zonder de koptelefoons. Ik zou zeggen beter geschikt voor iets oudere kinderen bijvoorbeeld vanaf 8 jaar, maar de koptelefoons pasten wel goed op de kleine hoofdjes.

09-11-2023 Monica
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent Disco , SUPERRRR

De goede tip van een vriend gehad. Erg blij mee !!
Makkelijk te bestellen en daarna ook zeer makkelijk retour
Perfect geregeld door 123fun.nl
Een heel gave toevoeging om een feest meerwaarde te geven.
#50wordenisnietoud

09-11-2023 Harry
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent disco

Top service. Snelle reactie en levering. Simpel retour. Als activiteit voor kinderen van een BSO gedaan. Ze vonden het geweldig..en de juffen ook ????. Een super geslaagde activiteit.

08-11-2023 Anke
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Silent disco

met het personeel een avond Silent disco gedaan, wat is dit leuk om te doen.
Alles super geregeld door 123 Fun, netjes verpakt en alles simpel retour.

03-11-2023 Els
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Aardig bedrijf, goede service, prima koptelefoons

Zo slim dat ze er voor de zekerheid een extra koptelefoon bij doen. Niet dat het nodig is, alle apparatuur doet t altijd en is opgelaten etc. Maar toch.

02-11-2023 eric
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
lasergamen en silent disco op school

Op de basisschool een fantastische feestdag gehad dankzij de silentdisco en lasergamen. Alle materialen werden tijdig geleverd en was makkelijk in gebruik, ook voor de kinderen!

20-10-2023 Loïs
Activiteiten: silent-disco

Loading...