Beoordelingen

Ervaringen van andere klanten

Virtual Reality ervaringen

starstarstarstarstar_half

Bekijk en lees diverse beoordelingen voor advies en persoonlijke verhalen, zodat je goed voorbereid bent. Laat je vooral ook inspireren!

Bekijk reviews per categorie:

Alle Silent Disco Lasergame Karaoke Archery Tag Paintball Virtual Reality Escape Box Bubbelvoetbal
starstarstarstarstar
Ervaring VR bril thuis

We hadden een VR-bril voor de kinderen, 9 jaar, gehuurd. Een superleuke ervaring die ik iedereen aanraad! We kregen de bril vijf dagen langer dan gereserveerd, dus dat was geweldig cadeau. In het begin is het even puzzelen en lijkt het alsof er weinig spellen opstaan, maar dat klopt niet. Je kunt spellen downloaden en dan heb je echt veel keus en variatie.

25-04-2024 Nienke
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Familie weekend

2 VR brillen gehuurd voor ons familie weekend, EEN GROOT SUCCES. Wat een mooie beleving. Ook het ontvangen en versturen in de box ging heel makkelijk.

28-03-2024 Petruschka
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar

Super leuk en goed geregeld!

21-03-2024 Iris
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR-bril

Een geweldig feest gehad. De jongeren hebben echt genoten van de diverse spellen.

Zeker aanrader voor een puber feest. Gaan dit vaker doen.

20-03-2024 Christine
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR bril

Helemaal leuk. In stevige doos op tijd geleverd, leuke games er op, leuke ervaring.
Netjes verzorgd ook, met extra batterijen, alles om pakket weer terug te sturen. Voor herhaling vatbaar!

20-02-2024 J.
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Vr brillen

Was een hele leuke ervaring en we hebben er veel plezier mee gehad. Was even puzzelen hoe het werkte ondanks uitgebreide handleiding. Zeker voor herhaling vatbaar. Service van informatie en levering was prima.

16-02-2024 Nel
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR bril

We hadden voor een zaterdag een VR bril gehuurd. Het mooie was dat we de bril al vrijdagmiddag om 16.00 uur op mochten halen in Drachten en pas maandag vóór 16.00 uur weer terug moesten brengen.
Vrijdag hebben we gebruikt om de VR bril uit te proberen. We hadden hem aangesloten op de chromecast op de tv, zodat iedereen mee kon kijken, dat is echt een aanrader. Het was ook wel echt nodig met de bom (Keep talking and nobody explodes). Eerst snapten we er niets van en deden we 2 opdrachten in 10 minuten (met meekijken op de tv). Maar zaterdag hadden we het door en deden we wel 8 opdrachten in 8 minuten (zonder meekijken). De roller coasters zijn fantastisch, al werd 1 persoon er wagenziek door. Richies plank, Beat saber en Fit zijn ook erg leuk om te doen.
We hadden 1 VR bril voor 5 personen, dat was voldoende, vooral omdat de anderen mee konden kijken op tv. Fijn dat er extra batterijen bij zaten voor de controllers.

02-02-2024 Yvette
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Nieuwjaarsborrel Scouting Limburg

Super leuk onderdeel bij de nieuwjaarsborrel met de vrijwilligers van Scouting Limburg.
Pakketten zijn tijdig geleverd en keurig verzorgd. Ook de retourzending wordt eenvoudig gemaakt door alle goede voorbereidingen.
Wij hadden vooraf aangegeven het ontmantelen van de bom te willen spelen. Dit bleek nog niet bij elke bril te zijn gedownload.
Gelukkig zijn we hier nog tijdig achter gekomen en hebben we dit gemakkelijk zelf kunnen oplossen. Het spel zelf bleek toch op het eerste oog lastiger te starten dan gedacht, maar ook dat was onderdeel van het proces. Eenmaal bezig heeft iedereen het erg leuk en vernieuwend gevonden. Men was erg enthousiast en ook nieuwsgierig naar andere spellen.
Als ik een puntje van verbetering mag noemen, dan zou het de chromecast zijn. Deze hebben we er nog bij besteld, maar door een update waren deze niet meer te gebruiken. Dit gaat buiten jullie om en hier is ook alle begrip voor. Het zou in de toekomst fijn zijn om iemand vooraf te informeren hierover, dan hoeven ze ook niet meegestuurd te worden.
Zeker een echte aanrader als onderdeel van een bijeenkomst.

Reactie van 123fun.nl:
Gelukkig heeft google middels een nieuwe update voor de Chromecast het streamen weer mogelijk gemaakt voor de VR brillen.

25-01-2024 Scouting
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
TOP!

Makkelijk te bestellen,
Levering op tijd,
Goed verpakt,
Zeer duidelijk en makkelijk retour sturen.
Echte aanrader!!!

12-01-2024 Sam
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR bril, top ervaring!

Netjes geregeld, kwam optijd en volledig. Duidelijk uitleg en voldoende vermaak voor een weeken. Zowel de kinderen als volwassenen waren enthousiast.

Zeker voor herhaling vatbaar en echt een aanrader!

04-01-2024 Marjolein
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Wat een succes!

Wij hadden een VR bril gehuurd met kerst. Hij was ruim op tijd bij het postnl punt. Goed verpakt, oplader en zelfs extra batterijen erbij voor de controllers. Inclusief retourlabel een extra tie-wraps. We konden gratis games downloaden en er zat een soort escaperoom spel bij. Bommen ontmantelen. We hebben heel veel gespeeld en gelachen. Kortom een succes!

04-01-2024 René
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Vr

We vonden t heel leuk en alles optijd ontvangen

02-01-2024 Aurelia
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR Brill

Wij hebben een erg leuke avond weekend gehad met de VR Brillen, alles was super geregeld TOP.

21-12-2023 Gerreke Heuvel
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Fantastische beleving met VR bril

We hebben een fantastische beleving gehad met de VR bril. Makkelijke levering en terug sturen, voldoende spellen en een super ervaring.
Soms is het wel even uitzoeken hoe dingen werken dus klein beetje geduld was wel Nodig.

08-12-2023 Frederike
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Gaaf weekend vr

Top geregeld alles lag klaar bij postnl punt kon het na het weekend zo terug brengen en alles werkte naar behoren.
Veel plezier mee gemaakt

07-12-2023 Erik
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Vr pakket

Superleuk idee me zoontje heeft er echt van genoten en we zullen er zeker weer gebruik van maken in de toekomst

30-11-2023 Daynisa
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR bril- voor een geslaagd feestje

De VR bril gehuurd voor het slaapfeestje van mn dochter. wat was dat een succes. Zowel de spellen alleen als de bom ontmontelen ( teamwork) was echt een succes. Niemand had het eerder gedaan, echt een beleving.. het feestje mocht nog veeeeel langer duren zeiden ze... toen iedereen weg was hebben wij als ouders ons nog uren vermaakt.. het is echt leuk voor jong en oud. Echt een aanrader voor een ( kinder) feestje. Wel een tip, wij hebben wel de aansluiting op de tv erbij gehuurd, dat maakt het wel extra leuk want dan kan iedereen meekijken.

17-11-2023 Helga
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR bril

Gehuurd voor kinderfeestje van mijn dochter 9 jaar. Wat een geweldige ervaring.

16-11-2023 Petra
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR bril

Goede en snelle levering. Heel erg leuk om dit met ons teamuitje te doen. Ook de kinderen vonden het leuk!

09-11-2023 Thomas
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR-bril

Een echte uitkomst voor een regenachtige herfstvakantie! We hebben het pakket met de VR-bril naar een pakketpunt laten sturen en weer ingeleverd, wat erg makkelijk was. Goede kwaliteit en prima service!

26-10-2023 Kristel
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR bril

Wat hebben we een lol gehad met vriendinnenweekend!

26-10-2023 Sabine
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Super ervaring VR bril

Geweldig pakket gehuurd: VR bril met Chrome cast. Erg leuk om het met het gezin te doen.

25-10-2023 Carin
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Top

Was een geslaagd weekend. De VR bril was ontzettend populair.

25-10-2023 Boya
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR-Bril

Kids hebben zich er goed mee vermaakt.
Levering en retour sturen ook TOP geregeld.

13-10-2023 Emiel
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Karaoke

Heeeel leuk

27-09-2023 Henk
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
Lasergameset en VR-bril

Alles was weer goed verzorgd. De kinderen hebben ontzettend veel plezier gehad op het kinderfeestje. Zelf hebben we de VR-bril gebruikt. Ook dit was erg leuk om te doen. Iedereen was heel enthousiast.
Het groepsspel bij de VR-bril hebben we geprobeerd, maar was te lastig voor de kinderen. Wel leuk voor volwassenen.

07-09-2023 Niki
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR Bril gehuurd

Contact gehad met de klantenservice ivm levering, heel vriendelijk en de VR Bril werd ruim op tijd geleverd.

Het was ontzettend leuk om te doen, er zijn ook veel verschillende apps op te downloaden. Bijzondere ervaring. Echt een aanrader!

07-09-2023 Dayenne
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar_border
VR bril: superleuk

Enorm leuke dag gehad.
Fijn ophaalsysteem met vertrouwen.

25-08-2023 Carolien
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar
VR bril

Alles was netjes op tijd geleverd en er zaten leuke spellen bij
Top geregeld

26-07-2023 Pieter
Activiteiten: virtual-reality

starstarstarstarstar_border
vr bril

Zeer leuke ervaring

26-07-2023 Louis
Activiteiten: virtual-reality

Loading...