Beoordelingen

Ervaringen van andere klanten

Alle ervaringen (3049)

starstarstarstarstar_half

Bekijk en lees diverse beoordelingen voor advies en persoonlijke verhalen, zodat je goed voorbereid bent. Laat je vooral ook inspireren!

Bekijk reviews per categorie:

Alle Silent Disco Lasergame Karaoke Archery Tag Paintball Virtual Reality Escape Box Bubbelvoetbal Professionele lasergame
starstarstarstarstar
Het was er meteen!

Ze deden het super goed.. kunnen heel hard als je wilt.. buren hebben geen last van je, tenzij je meezingt!

20-06-2024 N. Euson
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Geweldige belevenis

Mooie apparatuur werkt prima en een goede uitleg.
👍😊

20-06-2024 G. Faber
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Leuk leuk leuk!!

Wij hebben een super geslaagd feestje gehad!
1 van de zenders stopte soms even maar kon de lol niet drukken!!! Bedankt voor de super snelle service!

20-06-2024 M. van Kampen
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Lasergame was top!

Top! Lasergame besteld voor schoolkamp. Pakket werd zeer tijdig afgeleverd bij postnl punt. Aanrader!!!

20-06-2024 J. Zomer
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Super!

Helaas deed 1 zender het niet (veel ruis/gekraak) maar de andere deed het super! heel leuk om te doen met de kids, maar zeker ook voor volwassenen

20-06-2024 A. Mulder
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Goede service

Snelle service & levering, zeker een aanrader!

20-06-2024 N. Timmer
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Top geregeld

Mooie lasergames, extra batterijen erbij geleverd. Goede uitleg. Kortom, een aanrader!

19-06-2024 Jet
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Degelijk, snelle levering

Ondanks late bestelling zijn de materialen ruim op tijd geleverd. Setjes zijn van goede kwaliteit en eenvoudig in aansluiting en gebruik. We kunnen dit zeker aanbevelen.

19-06-2024 Marlie
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Simpel en mega leuk

Voor de verjaardag van mijn vriendin gehuurd, mega simpel om aan te sluiten op een beamer of TV. Handleiding was goed te volgen en daarna met je telefoon via de app aan te sturen. Ideaal!

18-06-2024 Jules
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Goed geregeld

Alles netjes geregeld! Geweren werken goed, ook overdag. Kinderfeestje gehad kinderen 10 jaar oud en vonden het leuk!

18-06-2024 Anoniem
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar_border
Prima ervaring.

Kids hebben genoten. Muziekbox erbij zou nog betere ervaring zijn

18-06-2024 m. berkers
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Top dag gehad

Goed geregeld, box thuis geleverd makkelijk met de retour label te retourneren. Tog geregeld en top dag gehad

18-06-2024 S. van Zeist
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Wat een service!

Pakket was ruim op tijd in huis, konden we alvast even testen hoe het precies werkte. Batterijen genoeg en ook fijn dat er een extra gun geleverd was. Er leek er soms een even wat te haperen

12-06-2024 F. Schennink
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Silet disco set

Perfect, ontzettend veel plezier mee gehad. Goede levering, erg optijd! Makkelijk retouren. Zeker aan te raden! Wij gaan hier zeker nog een keer huren

12-06-2024 C. Arends
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Transparant, duidelijk

Goede levering, ook voor het ophalen is slim over na gedacht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede klantenservice.

12-06-2024 M. Beekman
Activiteiten: verhuur

starstarstarstarstar
top geregeld

topactiviteit om met het team te doen - ophalen en in je eigen omgeving opstellen. prijs kwaliteit is prima, goede uitleg en 'plug&play' -ook het terug brengn is makkelijk in de 24-7 drop box-aanrader

12-06-2024 L de Reus
Activiteiten: professionele-lasergame

starstarstarstarstar
Feestje zoon 7 jaar

De kinderen vonden het heel leuk. Ze konden hun energie goed kwijt. Gelukkig was het weer mooi.
Alles werd ruim van te voren geleverd. Compleet met duidelijke instructies en spelregels.

12-06-2024 R.
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Geweldig!

Voor mijn verjaardag een karaokeset gehuurd en wat een succes was dat. We hebben tot in de vroege uurtjes gezongen. Dit ga ik zeker nog een keer doen

12-06-2024 M. Dorothea-Pelt
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar_border
goed verzorgd

De kinderen hadden veel lol van het spel. Flink gerend door het bos.
het raken van guns en targets was lastiger.
De verzorging is netjes en duidelijke instructies hoe en wanneer het terug te sturen.

11-06-2024 c. sluis-van der Veen
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Altijd een feestje!

Al meerdere keren de silent disco gehuurd, fijne service, makkelijk qua bezorgen en terugsturen. Kortom, altijd een feestje!

11-06-2024 Sophie
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Super gave activiteit

Het pakket is ruimschoots op tijd geleverd en de omschrijving is heel duidelijk! Het was een hele leuke avond!

11-06-2024 W. van Rooij
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar_border
Alles was aanwezig

Zeer te vreden we hadden via iemand anders besteld.maar kon 123 fun ons nog helpen aan leuk 10ner feestje. Bedankt

11-06-2024 M. Kremer
Activiteiten: archery-tag

starstarstarstarstar
Perfect geregeld!

Super leuke middag gehad. Alles ruim op tijd binnen. Overal was aan gedacht, tot aan de schroevendraaier voor de reservebatterijen aan toe. Aanrader!

11-06-2024 Marieke
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Geweldig

De kinderen hebben genoten. We gaan zeker nog eens bestellen

07-06-2024 D. Meijerman
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Geslaagd

Alles verliep vlekkeloos! Het ophalen en verzenden ging gemakkelijk en ook de uitleg bij de lasergame geweren was duidelijk. Erg leuke avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

05-06-2024 Maria
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
easy and great

amazing experience

04-06-2024 a. julien
Activiteiten: karaoke

starstarstarstarstar
Super leuke ervaring!

Het was heel makkelijk om dit pakket te huren. Ook was het al een paar dagen eerder in huis. Het feestjes (meiden van 14) was een succes! Het terugsturen ging ook heel makkelijk.

04-06-2024 Rianne
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Erg genoten!

Erg genoten en goed geregeld!

04-06-2024 K. Bernard
Activiteiten: silent-disco

starstarstarstarstar
Super geregeld ?

Gemakkelijker kan bijna niet. Heel eenvoudig àlles bestellen en super snel alles in huis en de lol kan beginnen! Daarna alles weer keurig in de retour bak, inleveren en klaar! Erg goed over nagedacht!

04-06-2024 I. Kempers
Activiteiten: lasergame

starstarstarstarstar
Heelijke acitiviteit

Mooi laserguns, goed verzorgd. Tweede keer dat wij ze huren. Echt aan te bevelen.

04-06-2024 C. van Doorn
Activiteiten: lasergame

Loading...