Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
1842 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

13-01-2022
Lisanne M.
Ontzettend leuk!
Het pakket was super snel binnen en volledig compleet. Je kon zoveel dingen ermee doen en alles was opgeladen. Certificaten erbij, gigantische stapel batterijen, ik werd er helemaal blij van :) grote grote aanrader als je ook met vrienden bent :)
12-01-2022
Jeroen v.
Super leuk!
Leuk om met elkaar een beetje lol te maken en te zingen met het karaoke set. Onze tieners hadden wel graag iets meer actuele liedjes meegezongen. Wij hadden de set eigenlijk alleen voor de zaterdag gehuurd maar deze werd 2 dagen eerder al geleverd. Extra lang lol dus. Ophalen en afleveren bij Post NL punt werkt zeer eenvoudig.
Op naar het volgende feestje!
12-01-2022
Jerry T.
Silent Disco
Silent Disco gehuurd voor oud en nieuw. Koptelefoons waren voor de kerstdagen al binnen. Werd eerder verstuurd aangezien de postbode het erg druk heeft in deze periode. Top!! Alles zat netjes verpakt en genoeg aansluitkabels aanwezig voor de zenders.
12-01-2022
Giel C.
Geweldig !!
Erg leuke avond gehad met de silent disco set.
Verder zeer vriendelijke klanten service en erg tevreden hoe de bestelling bijvoorbeeld nog aangepast kan worden door wat contant geld in de kist te doen bij het retourneren. Heerlijk dat er nog wat vertrouwen in de mensheid zit.
Gaan dit zeker vaker doen !!
Leuke foto geplaatst!
12-01-2022
Maarten J.
Silent Disco
Erg goed geregeld, netjes en makkelijk verpakt. Ook de koptelefoons met een 3 zender setup was erg makkelijk in te stellen. Zeker een aanrader!
11-01-2022
Linda K.
Lasergamen
Hartstikke tevreden! Tijdig geleverd en de kinderen hebben zich enorm vermaakt!!
11-01-2022
Boukje D.
Leuke ervaring en goede service
Eind december hebben wij het spelpakket besteld voor de 1ste week van januari. Het pakket werd ruim op tijd geleverd. Erg prettig dat het pakket inclusief reserve batterijen, lintjes, scorekaarten etc geleverd werd. Alles wat nodig was voor een leuke spelervaring zat erbij. Het is zo goed bevallen dat we een week later het pakket nog een keer besteld hebben!
11-01-2022
Jasper S.
Lasergame
Pakket was een dag te vroeg, dus een dag extra plezier.
Op het kinderfeestje waren de jongens en meiden niet te houden, ze hebben zich de hele middag vermaakt.
Pakket was top voor elkaar!
11-01-2022
Carmen R.
Voor herhaling vatbaar!
Boven verwachting! Het werkte prima, heel veel plezier aan beleefd met jong (4) en oud. Zeer compleet worden de laserguns aangeleverd, goede beschrijving en zeer handig dat de schroevendraaier, batterijen en linten al meegeleverd worden in handzame meeneembox. Meermalen dit weekend potjes gespeeld, mooie workout! Voor herhaling vatbaar!
11-01-2022
Marijke C.
Lasergame tienerfeest
Goede service. Wij hebben gekozen voor de grotere guns voor jongens van 13 jaar en zelf hebben we ook mee gedaan. Heel veel plezier beleefd buiten en binnen.
Leuke foto geplaatst!
11-01-2022
Milco V.
Kinder feest
Super goed geregeld
Netjes verpakt
Snel geleverd
En helemaal compleet
Kinderen hebben een top dag gehad
Leuke foto geplaatst!
11-01-2022
Kinderen L.
Lasergame set
Alles keurig op tijd geleverd, schoon en netjes, duidelijke instructies en voldoende reserve batterijen.
De guns werken goed.
3e keer dat we een set huurden. 123fun.nl aan te bevelen!
11-01-2022
Daan S.
Weer top geregeld
Na een succesvolle lasergame huur vorig jaar, dit jaar de karaoke set geprobeerd. Wederom een succes. Fijne duidelijke website, pakket was ruim op tijd op te halen bij post ophaal kantoor. Apparaat doet t en eenheel weekend lol. Aanrader
11-01-2022
Sheila S.
Prima
Snelle service, pakket dagen tevoren al opgestuurd, alles schoon en netjes bij elkaar zoals beloofd, met batterijen,instructies en goede retourinstructies
De guns zijn niet supergeavanceerd (je krijgt geen feedback als je iemand anders hebt geraakt bijvoorbeeld), maar makkelijk hanteerbaar, simpel te bedienen, robuust en prima voor een heleboel potjes schieten.
11-01-2022
Brenda D.
Lasergame
Jaaaaa was super kinderen hebben genoten helemaal nu met de lockdown toch iets leuks kunnen doen