Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
193 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

19-03-2019
L.L. v.
Top, goed service. Alles netje in de kist, tairips en retouretiket voor retourzending bijgeleverd. Jongens hebben genoten.
16-03-2019
A H.
Super!!
Het feestje was geweldig met het laser game pakket! Omdat het al een dag eerder dan de planning binnen was konden we er ons goed in verdiepen. Het pakket was compleet, naast de lasers ook spelletjes tips, lintjes en diploma's!!
12-03-2019
Anne-Marie M.
Lasergame feestje
We hebben een lasergame feestje gehouden voor onze zoon die 8 werd. Het was een groot succes. Alles wat je nodig had voor het feestje zat in de koffer. Koffer was keurig op tijd zelfs een dag te vroeg. Kortom zeker nog een keer voor herhaling vatbaar.
12-03-2019
L B.
Lasergamen
Het pakket met de guns was ruim optijd aangeleverd dat is echt fijn dan zit je niet in de zenuwen. Alles werkte perfect en het feest was geslaagd. Het pakket retour zenden is ook enorm goed geregeld. Mijn complimenten voor de goede organisatie.
08-03-2019
Lara O.
Archery Tag
Wij huurden voor een feestje met 15-jarigen Archery Tag. Dit was een groot succes!! Vooral Verover de Vlag werd erg leuk gevonden.
Levering van het pakket was heel goed verzorgd!! Het pakket kwam ruim op tijd en was helemaal compleet. Terugsturen ging gemakkelijk.
Wij hebben een heel goede ervaring met 123fun.nl. Aanrader!
07-03-2019
E.B. R.
Geweldig
De kinderen hebben twee dagen genoten. Goede geweren. Leuke spellen.
06-03-2019
jonna K.
Super service
Snel geleverd, alles compleet en werkzaam . Echt top!
06-03-2019
Riekje S.
Super fun!!!
We werden verrast met een gratis uitbreiding naar de xl set. Hartelijk dank daarvoor. De kinderen hebben ruim 2 uur lang plezier gehad met het laser gamen!
05-03-2019
Els B.
kinderen erg genoten. Wij hebben op het erf een sloophuis. Wat erg leuk was nu met de guns. Na telefonisch contact snapten we precies hoe ze werkten.
05-03-2019
W. B.
Kinderfeest met lasergame
Wij hadden een super kinderfeestje met de gehuurde lasergame geweren. Het materiaal is top en ziet er aantrekkelijk uit. Je kunt ze steeds re-activeren en ze hebben stoere licht- en geluidseffecten!
Ik vond de medewerker aan de telefoon zeer klantvriendelijk, en het bedrijf hanteert over het geheel heel goede service! Wij zijn zeer tevreden en raden het iedereen aan om bij 123fun je materialen in te huren.
05-03-2019
joury s.
Archery tag pakket voor 10 gehuurd
Prima ervaring, bogen waren goed, pijlen stevig en splinteren niet (Heel fijn in vergelijking met een andere leverancier). Prima levering ook via de post, alles compleet en handig in elkaar te zetten.

Klein minpuntje, alhoewel de maskers wel prima ventileren:
Wel zijn de maskers op het gezicht heel hard en zitten er punten in die, als je goed geraakt word op het masker, induwen op je gezicht en erg hard kunnen aankomen/zelfs blauwe plekken veroorzaken.
03-03-2019
Jolanda H.
Wat makkelijk! Eenvoudig, snel en makkelijk.
03-03-2019
Lilian V.
Lasergame
Een heel uitgebreid pakket, ontzettend veel plezier gehad.
02-03-2019
Niels T.
Lasergamen
Alles was top geregeld ! Pakket was zoals afgesproken bij het dichtstbijzijnde postkantoor. 1 bak met daarin alle attributen voor een leuke activiteit
27-02-2019
Claudia E.
Super cool kinderfeestje
Wij hebben onlangs een box gehuurd met lasergames. De box kwam netjes verzorgd en ruim op tijd aan. De kinderen vonden het super leuk en hebben echt heel de middag plezier gehad.