Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2282 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

24-11-2022
Sabine V.
Keurig!
Komen keurig hun afspraken na en zijn goed bereikbaar in geval van problemen. Karaoke machine werkt niet goed met alleen hdmi verbinding met het (tv) scherm. Er moet echt een audiokabel tussen anders is er sprake van vertraging.
Al met al prima tevreden!!
24-11-2022
Erik B.
Lasergame kinderfeestje luca
Uitstekende service, ruim van tevoren in bezit voor kinderfeestje. Duidelijke handleiding, echt een aanrader. Grt
24-11-2022
Maike M.
Voor een tienerfeestje
Zeer goede ervaring. De set was ruim op tijd af te halen, waardoor we tijd genoeg hadden om te testen. En dat was fijn, want we hadden eerst geen geluid. Prettig contact hierover met de klantenservice en er werd ook nog nagebeld of de set werkte. Dat was gelukkig zo! De meiden hebben enorm veel lol gehad met zingen!
24-11-2022
Linne H.
Heel tevreden!
Voor een kindfeestje silent disco gehuurd. Het pakket heb ik ruim optijd ontvangen. Het zag er erg netjes uit! Ik kan iedereen 123fun aanraden!
24-11-2022
Anika S.
Silent disco
Allemaal prima geregeld! Let wel; de usb poort pakte mijn telefoon niet (samsung s21). Ook andere nieuwe telefoons niet. Uiteindelijk wel gelukt met de Samsung s10.
24-11-2022
Ilonka M.
lasergamen
Het was helemaal te gek!

De jongens hebben een geweldig feest gehad, wij als ouders en familie eigenlijk ook!

Super geregeld en het ophalen en retour zenden ging heel gemakkelijk!

Heel erg bedankt en wij komen zeker nog eens wat leuks bij jullie huren!
Top service :)
24-11-2022
Tobias E.
Behulpzaam, betaalbaar en goed vermaak!
Betaalbare activiteiten met leuke, makkelijk te gebruiken extra's en duidelijke instructies. De bestelling ontvangen via een postnl punt en terugsturen met het retourlabel werkt fantastisch, en de klantenservice reageert snel en denkt graag mee! We hadden een bestelling gedaan met archery tag en silent disco, en paar dagen later nog een nabestelling waar ze mee wilden denken over hoe we dit financieel konden combineren en dat werkte geweldig!
24-11-2022
Esther V.
Goede en snelle service
Goede en snelle service en de laserguns zijn van goede kwaliteit.

Eenvoudig om het pakket op te halen en terug te sturen.
24-11-2022
v. b.
VR BRIL
superleuk om te doen voor zowel jong als oud.
23-11-2022
Marijke V.
Lasergamen
Voor de verjaardag van mijn zoon had ik 10 laserguns XL gehuurd. Snelle levering. Alles zat erbij helemaal top! De jongens hebben een superleuk feestje gehad! Echt een groot succes
22-11-2022
Wido V.
Lasergame feestje
Doos met alle guns en reserve batterijen kwam ruim op tijd aan. Alles zag er super goed en volledig uit. Ook de instructies en benodigdheden voor retour zaten in de kist.
Ik kan alleen maar zeggen dat boven verwachting goed was geregeld en met zorg samengesteld. Echt top dit.
21-11-2022
Annette v.
karaoke
wij hadden een karaoke gehuurd, prima geregeld, zeker een aanrader om nogmaals te huren
21-11-2022
Afra d.
Weekend lang zing plezier
Ontzettend veel lol gehad met de karaoke set + box. Veel nummers (alhoewel ontbreken sommige bekende nummers), box kan hard (genoeg), duidelijke instructie en we hebben uren zang plezier gehad. ;-)
18-11-2022
Simone S.
Top geregeld
Wat handig, via de post en ruim op tijd. Alles zeer handig te bedienen en de karaoke was een groot succes bij onze dochter en haar vriendinnen!
18-11-2022
Anouk Z.
Top!
Goede service, snelle reactie per mail en alles heel netjes voor elkaar.