Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
241 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

18-05-2019
Gonnette N.
Goede service, prima bevallen
In plaats van vrijdag mochten we op donderdag het pakket al in ontvangst nemen. Alles compleet en duidelijke uitleg. Het kinderfeestje was zeer geslaagd. Dank je wel medewerkers van 123 Fun!!
18-05-2019
Eric S.
laser gamen
123 Fun van harte bedankt voor het leveren van de geweren.
In onze supermarkt hebben de medewerkers een mooie battle kunnen houden onderling.
De geleverde spullen werden ruim op tijd aangeleverd en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

een top avond!!
18-05-2019
Gerrit H.
Lazer game
Super snelle levering en goede service volgende keer zeker weer ook retour zenden super voor elkaar
13-05-2019
Dirk-Jan H.
Lasergamen
De jongeren op school hebben de vakantieperiode afgesloten met Lasergamen. Voor hen was dit het hoogtepunt van de vakantie en we gaan in de juni vakantie weer gebruikmaken van 123Fun.
13-05-2019
Mariska v.
lasergamen
We hebben de lasergameset voor het eerste gehuurd. Wat een feestje wat dat! Alles op tijd geleverd, en makkelijk te regelen en organiseren. Voor herhaling vatbaar.
12-05-2019
Gea T.
Lasergameparty
De levering van het pakket was ruim op tijd.
Een goede uitleg was bijgesloten, prima materiaal. De jongens hebben een super feest gehad.
12-05-2019
Loes E.
bubblevoetbal en archery
We hebben veel lol gehad met de gehuurde spullen voor bubblevoetbal en archeri. 40 tieners hebben zich prima vermaakt
12-05-2019
Hilde B.
Goed voor elkaar!
Goed voor elkaar en fijne service
11-05-2019
Houkje H.
Boogschieten
Het boogschietspel was erg leuk. We hebben het in het bos gedaan met 8 jongens van 12 jaar. De handleiding was helder met verschillende spelvormen zodat de jongens zelf konden bepalen. Het lijkt erg op fortnite waar je ook moet teamen.
11-05-2019
Lieke S.
Laser party!
Leuke middag gehad met 7 grote stoere mannen! Alles was keurig geregeld!
Leuke foto geplaatst!
11-05-2019
Yvonne V.
Wederom super geregeld!
Tweede keer dat we de lasergeweren hier gehuurd hebben. Ze waren ruim op tijd bij het post.nl punt en alles zat erbij. Top!
11-05-2019
Gerlinda B.
Lasergamefeest
Evenals de vorige keer de materialen weer keurig en compleet op tijd binnen gekregen.
Het was weer een geslaagd feest, bedankt!
06-05-2019
Annelieze P.
Lasergame
123Fun did an excellent job. They were on time and worked very well with the large group that we had. Great experience - would use them again.
03-05-2019
Luc G.
Prima
Het werkte prima, het pakket was erg compleet en de levering was helemaal in orde. Zou het zeker aanbevelen
01-05-2019
Thijs V.
Lasergamen
Ruim op tijd geleverd en het pakket was zeer compleet! Het was een geslaagd partijtje voor onze zoon van 11.