Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2192 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

13-05-2019
Dirk-Jan H.
Lasergamen
De jongeren op school hebben de vakantieperiode afgesloten met Lasergamen. Voor hen was dit het hoogtepunt van de vakantie en we gaan in de juni vakantie weer gebruikmaken van 123Fun.
13-05-2019
Mariska v.
lasergamen
We hebben de lasergameset voor het eerste gehuurd. Wat een feestje wat dat! Alles op tijd geleverd, en makkelijk te regelen en organiseren. Voor herhaling vatbaar.
12-05-2019
Gea T.
Lasergameparty
De levering van het pakket was ruim op tijd.
Een goede uitleg was bijgesloten, prima materiaal. De jongens hebben een super feest gehad.
12-05-2019
Loes E.
bubblevoetbal en archery
We hebben veel lol gehad met de gehuurde spullen voor bubblevoetbal en archeri. 40 tieners hebben zich prima vermaakt
12-05-2019
Hilde B.
Goed voor elkaar!
Goed voor elkaar en fijne service
11-05-2019
Houkje H.
Boogschieten
Het boogschietspel was erg leuk. We hebben het in het bos gedaan met 8 jongens van 12 jaar. De handleiding was helder met verschillende spelvormen zodat de jongens zelf konden bepalen. Het lijkt erg op fortnite waar je ook moet teamen.
11-05-2019
Lieke S.
Laser party!
Leuke middag gehad met 7 grote stoere mannen! Alles was keurig geregeld!
Leuke foto geplaatst!
11-05-2019
Yvonne V.
Wederom super geregeld!
Tweede keer dat we de lasergeweren hier gehuurd hebben. Ze waren ruim op tijd bij het post.nl punt en alles zat erbij. Top!
11-05-2019
Gerlinda B.
Lasergamefeest
Evenals de vorige keer de materialen weer keurig en compleet op tijd binnen gekregen.
Het was weer een geslaagd feest, bedankt!
06-05-2019
Annelieze P.
Lasergame
123Fun did an excellent job. They were on time and worked very well with the large group that we had. Great experience - would use them again.
03-05-2019
Luc G.
Prima
Het werkte prima, het pakket was erg compleet en de levering was helemaal in orde. Zou het zeker aanbevelen
01-05-2019
Thijs V.
Lasergamen
Ruim op tijd geleverd en het pakket was zeer compleet! Het was een geslaagd partijtje voor onze zoon van 11.
01-05-2019
Niklas M.
Bubblevoetbal
Zeer goede service, kon de spullen tijdig afhalen. Goede instructies, kortom hele fijne organisatie om wat mee af te spreken!
28-04-2019
Wendy K.
Lasergamen
Super goed. Met 10 jongens van 8 jaar gelasergamed in een bos.
Voor zaterdag besteld. Kon het pakket donderdag al ophalen en hoefde het maandag pas terug te sturen. Dus zondag met de buurkids ook nog heerlijk mee geschoten!
De bijgeleverde extra batterijtjes niet nodig gehad.
26-04-2019
Linda W.
Feestje !!
Super makkelijk om te huren kregen ze 3 dagen van te voren dus je hoeft je ook geen zorgen te maken dat ze niet op tijd binnen zijn erg makkelijk in gebruik het heeft het feestje extra leuk gemaakt