Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2130 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

10-10-2018
Lukas d.
Lasergamen was geweldig.
Mijn zoon van 10 heeft een geweldig kinderfeest gehad met de lasergames.
De bezorging via Post nl was goed geregeld door 123fun.
Het ontvangen pakket was helemaal compleet met batterijen, linten, scorekaarten.
10-10-2018
N. V.
Lasergamen
Super leuk feestje gehad.
Zeer compleet pakket.
Een aanrader ????
08-10-2018
Mirjam M.
Lasergamrs
Heel gied geregeld en super op tijd. Echt eem aanrader voof kinderfeestjes
08-10-2018
Bibiana L.
Lasergame arena in Maastricht
Prima georganiseerd. Contact vanaf het eerste moment goed, snelle reactietijd.
Begeleiding tijdens het evenement was top, we hebben alleen maar positieve reacties gehad.
Dank voor een mooie middag!
07-10-2018
Joyce v.
Laserguns
Wat hebben we een ontzettend gaaf kinderfeest gehad dankzij de laserguns!! Vooral in de avond toen het wat donkerder werd zagen ze alle lampjes mooi oplichten.
Ook zeer tevreden over de verzending!! 3 dagen van tevoren aanwezig en alles heel netjes verpakt!!
Echt top! Hier gaan we vaker gebruik van maken!!
06-10-2018
Julie M.
Lasergamen
Lasergames waren er op donderdag al. Zaterdag kinderfeestje in de duinen. Kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad. Zelf een aantal alternatieve spelletjes bedacht: op een gegeven moment waren wij (volwassenen) target, dat vonden ze helemaal geweldig....
05-10-2018
Ina M.
Paintball
Fijne service, goede materialen,wel teleurstellend was dat 1 pistool het niet deed waar door 1 kind niet mee kon doen en om beurten moesten spelen. Verzending en retour was keurig in orde.
02-10-2018
Petra P.
Laserbattle bij Ons Vakantiekamp
Super leuke mensen die een gaaf Laserterrein opbouwen en de 'battle' goed begeleiden ????

De goede samenwerking en de flexibiliteit qua mogelijkheden zorgt er bovendien voor dat we graag weer een 'battle' gaan organiseren.

Nogmaals super bedankt namens alle kinderen en vrijwilligers; tot volgend jaar zomer ????
01-10-2018
Esther K.
Lasergamepakket
Prima service en goes materiaal. Niets aan te merken. Wij zijn tevreden!
29-09-2018
Alexander S.
Lasergame gehuurd
Prima geregeld! Alles 100% conform afspraak en klantvriendelijk.

Een minpuntje, de laserguns kon men zelf resetten. Dat had men snel door en ook al kwam men melden dat men dat had gedaan, maakte het iets minder spannend.
26-09-2018
Evalien B.
Lasergame
Alles was prima voor elkaar de kinderen hebben genoten zeker voor herhaling vatbaar
26-09-2018
Jorge V.
Archery Tag 40 jarig jubileum
Onze boogschietvereniging bestond afgelopen weekend (22-09-2018) 40 jaar. Tergelegenheid hiervan hebben we bij 123fun een pakket Archery Tag besteld.
Dit was een groot succes!! Ondanks het weer hebben er veel mensen mee gedaan. Toen het harder ging regenen hebben we alles naar onze indoorbaan verplaatst en ging het gewoon door!
Voor wie eens wat anders wil voor een activiteit, is bij 123fun aan het goede adres.
Zeer adequate afhandeling betreffende verzend- en retour van de goederen. Ook qua prijs een aanrader!
Bedankt voor de geweldig ervaring!!
06-09-2018
Mark H.
pijl en boog gehuurd
Prima geregeld en mooi materiaal!
03-09-2018
S. B.
Lasergame gehuurd
We hebben voor het verjaardagsfeestje van onze dochter een lasergame pakket bij 123fun besteld. Alles super makkelijk, duidelijk en snel geregeld! Op het laatste moment moesten we nog een adreswijziging doorgeven, maar daar werd niet moeilijk over gedaan en het pakket werd netjes op tijd op de juiste plaats afgeleverd. Voor herhaling vatbaar!
De kinderen hebben ontzettend veel plezier gehad met het lasergamen.
24-08-2018
Harm K.
bubbelvoetbal
zeer goed je heb goed de gelegenheid om het op te halen en terug te brengen
ook handig dat je dat op je eigen tijdstip kunt doen
zit een goede pomp bij zodat je ongeveer in een half uur de bubbels hebt opgepompt