Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2192 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

23-06-2018
John V.
Super
Helemaal top super spul en perfecte heldere afspraken daar worden we blij van
23-06-2018
eefje v.
Het was een top ervaring kinderen vonden de spellen met de lasergames super leuk
21-06-2018
Michel K.
Huur Boogschieten
De kinderen hebben het als zeer leuk ervaren. Ze hebben zich heerlijk uit kunnen leven. Mijn man had een heel parcours uitgezet en de kinderen verdeeld in 2 teams. We hebben zoals in de beschrijving stond diverse spellen met de kinderen kunnen doen. Super leuk.
De levering ging ook super en was ruim op tijd binnen en ook het retour sturen was makkelijk. Zeker een aanrader voor de mensen die nog mochten twijfelen. Dit is echt leuk om je kinderen met een verjaardagspartijtje te verrassen en ze de hele dag bezig te houden.
19-06-2018
Leonie B.
Top feestje!!
We hebben 9 lasergames gehuurd voor de verjaardag van onze zoon (11) en het was 'n groot succes!! Opgehaald bij postnl punt en daar ook weer ingeleverd, heel makkelijk en voor herhaling vatbaar :)
19-06-2018
Yvonne P.
Super!
we hadden een kort feestje, en tot vlak voor die tijd spoelde het van de regen.
Het leek erop dat we de bubbels helemaal niet konden gebruiken. Even gebeld met Dirk. Fantastisch dat hij zei dat we het desnoods gewoon weer terug mochten brengen en het geld retour zouden krijgen. Dat is nog eens service!
Achteraf werd het net op tijd droog en hebben we toch kunnen bubbelvoetballen.
19-06-2018
Anouk S.
Laserfeest
Wechebven met het laserpakket én de absoluut uitstekende service van 123fun.nl een topfeest gehad! Complimenten voor de service!
17-06-2018
Harm V.
Goed geregeld
Top!
15-06-2018
Guus S.
basisschool
Een snelle levering, alles zat keurig verpakt. Inclusief de gebruiksaanwijzing en voldoende speelkaarten. Erg fijn dat er veel extra batterijen bij zitten om te vervangen en extra middelen om het pakket weer goed terug te kunnen sturen. Wij hebben er heel veel plezier mee gehad en zullen bij een volgende keer de bestelling zeker weer bij jullie doen.
14-06-2018
Sanne W.
Goede producten en fijne service
Erg fijn dat jullie zo flexibel zijn. Doordat je het zelf kunt ophalen met een code, kun je de timing helemaal inrichten naar je eigen event. Spullen waren goed in orde, we hebben een hele leuke dag gehad dankzij jullie.
14-06-2018
Arjan S.
Vv rozenburg
Archerytag gehuurd. Deze op tijd ontvangen. Retour kon niet op de dag dat het moest ivm storing post nl. Dit was geen probleem bij 123 fun.
12-06-2018
Dorothé W.
Super!
Super compleet pakket!
Kinderen hebben zich goed vermaakt.
11-06-2018
J D.
Prima voor elkaar!
De pistolen zijn netjes, pakket is compleet met certificaten, scorekaart en fluit (erg handig ;-))
11-06-2018
Marlou P.
We hadden het heerlijk!
Het lasergamen in de parkeergarage beviel ontzettend goed. Alles inbegrepen betekende voor ons weinig kopzorgen en een leuke activiteit. Zowel het opzetten als afbouwen gebeurde snel, zodat je echt kon nagenieten van het feestje :)
08-06-2018
Vera V.
Nog een keertje!
Top ervaring, lasergame pakket was ruim op tijd op afhaallocatie. Helemaal compleet geleverd met heldere instructies. Kinderen 6/7 jaar hebben genoten! Vandaag ook besteld voor andere zoon!
07-06-2018
Stefanie K.
Laserguns
Uitstekende ervaring met het huren van een pakket voor een weekend. We hadden 12 guns en al eerd compleet geleverd. Zelfs met extra batterijen en voldoende linten enz. We hebben het tijdens een familieweekend gebruikt. In de avond later was het leuker omdat donker een spannend effect heeft.
We konden het pakket al donderdag halen op het post nl punt.
Hele weekend kunnen gebruiken en voldoende batterijcapaciteit.
Echt een aanrader voor jong en oud.