Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2282 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

04-07-2018
Jeannette W.
Laserguns
Supergoed geregeld ruim op tijd geleverd.
Mooie certificaten
Duidelijke uitleg
Ruim voldoende scorekaarten
Heel veel extra batterijen, maar niet nodig gehad.
Makkelijk te retouneren
04-07-2018
Sigrid G.
leuk kinderfeestje
het was een geslaagd kinderfeestje
alleen jammer dat er op sommige geweren geen vizier zat
daar werd een beetje om gemopperd wie er 1 met en wie zonder kreeg
dus we hebben ze allemaal verwijderd tijdens het spelen
en ze vonden het geluid op de zachtste stand nog net te hard om sluipschutter te zijn omdat het geluid verraden waar ze verstopt zaten
maar verder hebben ze zich er uitstekend mee vermaakt
zeker voor herhaling vatbaar
04-07-2018
Gerrit d.
boogschieten en lasergamen
Super gave ervaring. Was echt heel leuk en alle spullen opmtijd gekregen.
Super goede service en echt voor herhaling vatbaar.
02-07-2018
Christel J.
Lasergamen zo gaaf
Dat waren de woorden van de meiden (14 jarigen) die op het feestje waren. Alles was top geregeld. Pakket was keurig op tijd. Er zaten leuke ideeën in voor een spel. Ook het retourneren was eenvoudig.
Zeker voor herhaling vatbaar.
30-06-2018
Linda B.
Leuk avondje
Alles wat ik ervan verwacht had. Goed werkend, volledig pakket. Een gemis is wel dat je alleen aan de voorkant van de geweren elkaar kan raken. Maar dat wisten we van te voren.
28-06-2018
Wendelien v.
Erg tevreden
De jongens vonden het geweldig; ‘ dit is leuker dan de playstation’.
Alles was goed aanwezig in de doos. 1 gun had geen geluid maar dat gaf uiteindelijk niet.
28-06-2018
Mdh W.
Paintballen
Pakket was er op tijd, precies zoals we besteld hadden. Volop kogels besteld en de jongens hebben zich uren aan een stuk vermaakt. Hebben allemaal genoten en zeker voor herhaling vatbaar!!!
28-06-2018
Diana D.
Huren van paintballset
Alles correct behandeld met duidelijke omschrijving. Handig in een dichte krat, het zag er keurig netjes uit. Ook om de krat weer terug te sturen, kostte geen extra moeite. Het retourlabel zat in krat en hoefde alleen even verwisseld te worden. Het enige kritiekpuntje kwam van de jongens zelf over de maskers, deze gingen pijn doen op de neus ook al zijn ze verstelbaar. Verder enorm genoten!
28-06-2018
E. L.
kinderpaintball
Het pakket werd prima op tijd geleverd. De inhoud van het pakket was ook prima. De kinderen (8 jaar) vonden het soms toch een beetje pijnlijk wanneer ze geraakt werden door een verfballetje. Er hebben dan ook wel wat traantjes gevloeid. Hierdoor zou ik de volgende keer sneller voor lasergamen kiezen.
28-06-2018
Ulrique v.
laser guns succes
heel goede ervaring! goed geregeld en materialen in prima staat. leuke extra met scorekaarten erbij!
28-06-2018
Daan V.
Gaaf spel
Verzenden en ontvangen van spel goed geregeld, pijl en boog schieten ging veel beter als verwacht, erg gaaf om te doen. Aanrader
27-06-2018
Jos K.
Bubbelvoetbal
Wij huurden 8 bubbels voor ons familie weekend.
We hebben een hoop fun gehad met de bubbels, we deden estafette, koprolwedstrijd en voetbal.
Leuk voor jong en oud.
25-06-2018
Iris B.
Sportdag - huur Archery Tag
Prima spullen en prima geregeld! De deelnemers vonden de activiteit Archery Tag geweldig! Bedankt!
23-06-2018
Mirjam v.
Alles goed geregeld!
23-06-2018
Annemieke V.
Super!
We hebben een geweldig kinderfeestje gehad met de gehuurde laserguns van 123fun!
De jongens hebben genoten. Het was super geregeld, het pakket was ruim op tijd in huis en we hoefden het maandag was naar het postkantoor te brengen. We hebben nog heel wat kinderfeestjes te gaan met 3 jongens, dus we komen vast nog een keer terug!