Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
920 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

15-11-2020
Anne H.
Top
Kids hebben zich prima vermaakt echt een aanrader voor kinderfeestje
14-11-2020
Jocelyn H.
Leuk weekend VR
Op vrijdag de VR bril opgehaald en dus vanaf die dag al gespeeld. Goed geregeld, alles was compleet en netjes geregeld. Vrienden over de vloer vonden het ook erg tof. Aanrader om te doen!
14-11-2020
HAM d.
Lasergamen
Prima geregeld
Leuke foto geplaatst!
13-11-2020
MH M.
Super service & ideaal voor een feestje!
Wij hebben een set laserguns besteld om zelf buiten met een kinderfeestje te gebruiken. De box was ruim op tijd bezorgd op het postnl punt, incl retoursticker. De box was goed gevuld met niet alleen de laserguns zelf, maar ook team-lintjes, certificaten, scorekaarten en en zelfs een zakje met schroevendraaiers en batterijen. Super! Erg veel plezier van gehad en goed geregeld allemaal.
13-11-2020
Malon A.
Topfeestje
Wat was dit ideaal om afstand te kunnen houden en toch even te kunnen dansen met zijn allen. Installeren was heel makkelijk en de accu van de koptelefoons waren vol. Ik hoopte dat mijn buren wat minder geluidsoverlast zouden hebben maar door het meezingen is dat denk ik niet gelukt..
12-11-2020
Renzo R.
Huren laserguns
Prima, goede service, duidelijke handleiding, alles netjes verzorgd. Heel veel plezier mee gehad. Top!
12-11-2020
Sandra M.
Laserguns
Kinderen vonden het geweldig, voor herhaling vatbaar. Super leuk
12-11-2020
Janne H.
Lasergame feestje
Mijn zoon van 8 en zn vriendjes hebben genoten van het lasergamen in het bos!
12-11-2020
O. H.
Lasergameset
Erg geslaagd kinderfeestje in de tuin!
12-11-2020
Rozlyn Z.
Super leuk!
Heel goed geregeld. Compleet pakket. Alles netjes en leuke beknopte uitleg erbij. Kinderen hebben genoten!
12-11-2020
Margreet H.
Topfeestje
Mijn Zoon werd 6 en heeft zn feestje gegeven in de speeltuin, waar ze hebben gelasergamed. Echt een succes. Alle 14 kinderen tussen de 5-7 hebben het naar hun zin gehad. We deden ook nog een speurtocht, een knutselmoment en een pannekoek eten, maar die speurtocht was achteraf gezien echt niet nodig geweest. En het lasergamen het hoogtepunt. Voor herhaling vatbaar.
10-11-2020
Jantina v.
Helemaal leuk!!!
Alles keurig voor elkaar!!!! En een top sevice. 1 lasergun had mankementen. Binnen 20 minuten hadden we een andere. De kinderen hebben geweldig genoten. Echt een aanrader!!
09-11-2020
Isa H.
Silent disco
Top avond gehad en heel goed geregeld!!!
09-11-2020
Marije W.
Super tevreden
Lasergames gehuurd voor feestje van onze dochter. Het was super! Ook goed geholpen toen ik nog 1 extra lasergame wilde bestellen!
04-11-2020
Annemiek B.
Kinderfeestje Lasergun XL
Superleuk kinderfeestje gehad voor mijn zoon van 9 jaar. Ondanks dat het weer niet echt mee zat, hebben de kids zich goed vermaakt. Ruim op tijd geleverd (zaterdag al binnen voor het feestje van woensdag). Alles werkte. Genoeg batterijen bijgeleverd.
We hadden de XL Laserguns, dat ging prima! Voor herhaling vatbaar.