Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
1842 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

11-01-2022
Robert K.
Laser feestje
We hebben laser geweren gehuurd voor een kinderfeestje de kinderen hebben genoten. Alles was mooi optijd geleverd en alles werkte goed. Enige nadeel dat we maar 1 activatie geweer hadden het was makkelijk geweest als je in beide bases blauw en rood een activatie geweer had. Maar we hebben toch een goed en leuk feestje gehad zeker een aanrader
11-01-2022
Evelijn K.
Super leuk!
Last minute besteld en ondanks de feestdagen en drukte bij de post op tijd in huis. Wat een service.
Kindjes helemaal blij en zijn lekker buiten bezig geweest. Natuurlijk deden papa en mama ook mee. Een groot feest! Aanrader. Dankjewel,
11-01-2022
Martin K.
Top
Goeie levering! Goede spullen en heldere uitleg. Het retour sturen gaat ook super! Bedankt. Volgende keer weer!
11-01-2022
Floor M.
Silent disco
Het was erg leuk, ik raad aan om minimaal 2 zenders te nemen zodat je lekker kan switchen en iedereen wat leuks heeft! Het ontvangen en verzenden verliep erg soepel. Aanrader!
10-01-2022
Gabry R.
Top geregeld
Eerste keer een silent disco set besteld. Levering inclusief duidelijk uitleg, opladers, bruikbare kabels om zowel een telefoon als een box aan te sluiten. Hierdoor niet alleen muziek door de hoofdtelefoons maar ook op de achtergrond zonder hoofdtelefoon.
10-01-2022
Domenica T.
Nick
Top, goed geregeld en top service
10-01-2022
Britt L.
Erg fijne service!
Super fijne service, snel bezorgd en alles zit in het pakket erbij. Daarnaast zijn waren de koptelefoons ook erg fijn
10-01-2022
Simon E.
Super service
Ruim op tijd geleverd, alles netjes in de doos!
09-01-2022
Gerben D.
goede service en goed materiaal
leuke dag gehad met kinderfeestje. 11 man en 2000 balletjes en we hebben ons een middag goed vermaakt
08-01-2022
Atm V.
In 1 woord "FANTASTISCH"!
Het was een verrassing voor onze dochter, en wát hebben we genoten van de VR-bril! Fijne communicatie, voldoende reinigingsdoekjes, maskertjes en batterijen vd controllers. Op tijd ontvangen in een mooie degelijke krat met duidelijke instructies en retourlabel. We gaan hem ABSOLUUT nog vaker huren. We kunnen eigenlijk al niet wachten. Als enige opmerking wil ik meegeven dat de beveiligingstouwtjes vd controllers niet echt om de pols meer vast blijven zitten. Mss door het intensieve gebruik? Maar ondanks dat ontzettend bedankt 123fun! ❤
07-01-2022
Angélique v.
Super service en super fun
Fantastisch spel, veel plezier gehad met de hele familie. Geweldig meegedacht door 123Fun toen we de speeldag door een Coronabesmetting moesten uitstellen. Alleen maar lof!
Leuke foto geplaatst!
07-01-2022
Rixt D.
Tevreden, optijd en snel
Goede ervaring met de bestelling van een silent disco set. Het leveren was ruim op tijd en retour sturen was heel eenvoudig en communicatie was top. Ze hebben zelfs nog even gebeld om te overleggen over een handige post NL locatie.
Aanrader dus!
06-01-2022
Arnout R.
Lasergamen
Het pakket was goed op tijd bezorgd. Alles deed het naar behoren.

De kinderen vonden het erg leuk om te doen.
06-01-2022
Mickie K.
Super leuk!
Nu al meerdere keren de silent disco besteld en iedere keer een succes! Netjes en op tijd geleverd! Wij blijven hier bestellen :)
06-01-2022
Janna P.
Silent Disco
Voor de 2e keer Silent Disco gehuurd bij 123fun. Helemaal compleet, alles volledig opgeladen, start klaar en goede kwaliteit geluid. 123 fun heeft een top service, gegarandeerd op tijd in huis (ondanks de drukte bij PostNL) en makkelijk te retourneren. Aanrader!