Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2055 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

17-06-2022
Aad V.
Game changer van het feest
Spullen ruim op tijd geleverd, keurig schoon in handige kist met goede gebruiksaanwijzing. Op het laatste moment nog 2 spots bijbesteld, geen probleem. Fantastisch intermezzo op mijn feest, iedereen enthousiast! Uitstekend geregeld van 123fun! Handig retour-label, super!
17-06-2022
magda k.
super
Heel makkelijk om te bestellen en goede kwaliteit materiaal.
We hadden lazergamen en boogschieten. De kinderen hebben genoten.
Levering bij postnl was 2 dagen eerder dan afgesproken dus fijn dat het zeker op tijd was.
Retourlabels bijgeleverd en werkte perfect
16-06-2022
Marietje v.
Paintball voor kinderfeestje
Met 1000 ballen, 8 geweren en 9 kinderen hele middag op eigen land oorlogje laten voeren. De kinderen waren zelf creatief genoeg hoe ze elke ronde gingen spelen. Wij hoefden alleen maar voor energie te zorgen in de vorm van feestelijke versnaperingen en de tijd bij te houden. Alles verliep goed, behalve dat de balletjes niet altijd kapot klapten, ze door de maskers beperkt zicht hadden en deze ook niet altijd helemaal goed bleven zitten. Ondanks dat hebben ze een geweldig kinderfeestje gehad en kunnen schieten tot ze erbij neervielen. Kortom, erg aan te bevelen als je op eigen terein los kunt gaan.
16-06-2022
Aise B.
Prima ervaring
De professionele lasergeweren gehuurd voor een weekend. In een weiland van 100 bij 50m hadden we een arena gemaakt. Bereik van de geweren was ook overdag ruim voldoende.
15-06-2022
Maurice v.
Silent disco
De silent disco was een groot succes op ons feest. Van levering tot kwaliteit tot retour zenden: het was erg uitstekend geregeld!!
15-06-2022
Simon B.
Perfect geregeld
Enkele handbogen en pijlen besteld voor een scoutingkamp, Werd keurig op tijd geleverd, materiaal was top in orde met alles erbij. En met na afloop weer supermakkelijk retour met de bijgeleverde retourlabel.
14-06-2022
Nienke Z.
Super ervaring
Alle gehuurde materialen waren netjes en kwamen een dag eerder aan dan gezegd. Wat was het feestje verder geslaagd.
In het bos leasergame spelen! Super.
14-06-2022
Erwin H.
Super leuk!
Voor FC Uden hadden wij 40 XL laserguns gehuurd, deze waren in keurige staat aangeleverd! Prima materiaal met duidelijke uitleg!
14-06-2022
Debora D.
Laser game
Wat was dat super en correct geregeld! Een compleet pakket, netjes verzorgd. De kinderen hebben een topfeest gehad (en wij dus ook). Zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke foto geplaatst!
14-06-2022
Linda M.
Gezellig en stoer kinderfeestje!
Dankzij jullie lasergameset werd het een superstoer feestje in het bos! De kinderen (en ik) hebben zich heerlijk vermaakt met verschillende spelletje, capture the flag was hier thuis de volgende dag nog helemaal hot! We hebben zeker mogen genieten en raden het ook zeker aan!
Leuke foto geplaatst!
14-06-2022
Annemieke H.
Lasergame
Wij hebben voor onze personeelsavond laserguns gehuurd en hebben in ons bedrijf een afdeling ingericht waar we dit konden doen.
Erg leuk om dit op je eigen werkplek te kunnen doen. Iedereen was erg enthousiast. Wat het geheel extra sfeer gaf, waren de strobosopen de rookmachines die we er bij gehuurd hadden. Spannende muziek aangezet en het was helemaal af. De spullen werden ruim op tijd en netjes aangeleverd. We zijn erg tevreden over 123fun.nl. Deze avond is voor herhaling vatbaar!
14-06-2022
Anne d.
Geweldig die kinderpaintball
Heerlijke middag gehad. Veel vrijheid in tijd/aantal en type games, limonade, pauzes. Verrassend makkelijk zelf te organiseren. En economisch verstandig.
Vervolgens geweldige service, geduld, aandacht.
Pico bello! Echt een aanrader.
Leuke foto geplaatst!
14-06-2022
Natasja P.
lasergame
Prima verzorgd pakket! Netjes met alles geordend! Goede materialen en extra bijgeleverde batterijen.
Ook alles voor de terugzending meegeleverd (inclusief t-raps)

Tip: goede handleiding/instructie kaart zou handig zijn!
14-06-2022
Gerard L.
Altijd fun
Zoals altijd een top ervaring, goed verzorgd, netjes en gemakkelijk geleverd en terug te sturen. Aanrader!
14-06-2022
Ricky E.
Stavnation
We hadden een luistersessie voor onze ep release georganiseerd. Was onze eerste ervaring met silentdisco headphones. En het was top !! ook hoe het ophalen en leveren was geregeld !! Zeer tevreden