Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
193 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

26-02-2019
S R.
Lasergames
Super geregeld. Doos ontvangen met gratis uitbreiding naar extra grote lasergames. Inclusief reserve batterijen, retour etiket en zelfs tyraps om de doos weer dicht te maken!
26-02-2019
Lieteke A.
Echt heel tof!
Wij zijn op zeer nette wijze geholpen door 123fun. Onze vraag was iets uitgebreider en ze waren enorm bereid om mee te denken met ons verzoek. Erg prettig in samenwerking en netjes in communicatie.
Daarnaast werkte alles prima, een mooi volledig pakket waar wij enorm veel speelplezier aan hebben beleefd!
26-02-2019
Esmee t.
Leuk!
Erg goeie service! Geen enkel probleem ervaren met het ophalen en retourneren.

De lasergame was een groot succes bij de kinderen van de BSO!
22-02-2019
Ruben d.
Archery tag
Verzending is erg goed en makkelijk geregeld, leuke spullen van goede kwaliteit.
21-02-2019
Sanderijn v.
Super
Op zaterdag gereserveerd voor de dinsdag erna en dat was nog mogelijk op zo’n korte termijn! Het was van goede kwaliteit en erg leuk. Ook goed contact gehad met 123fun over de bezorging en het pakket retourneren, ging zonder moeite. Erg aan te raden voor een leuke, relatief goedkope activiteit!
15-02-2019
Silvia I.
Super leuk weekend gehad!
Kids konden lekker lasergamen. Alles was top! Goed materiaal. Volgende keer gaan we voor de bubblevoetbal.
11-02-2019
Jolein Rademakers
Paintball kinderfeestje
Door 123fun hebben wij een super geslaagd feestje gehad. We hebben 10 jongens in het bos gestuurd met 1000 balletjes en ze hebben zich uren kunnen vermaken. Alles was zeer net verzorgd en mooi op ruim tijd geleverd. De pistolen werken volgens de jongens perfect en ze vonden dit veel leuker dan op een georganiseerd paintball feestje op lokatie. Bedankt!
06-02-2019
Robert B.
Beoordeling
Het kinderfeestje was zeer geslaagd. Levering was op tijd, alles netjes verzorgd.
04-02-2019
Aukje G.
Fantastische afsluiting van het jaar
Met het team hebben we voor de kerstvakantie het jaar afgesloten met lasergamen in de school. Zweten tot de champagne er weer uit was, gierend van het lachen onder een tafeltje en met een hartslag van 200 verscholen achter een wc deur. Even je energie eruit en ontspannen! Het werd ontzettend goed georganiseerd en goed materiaal.
02-02-2019
Joost v.
Zeer nice
Erg genoten, veel verschillende spelvarianten gespeel.
25-01-2019
Gertjan d.
De Groot
Lasergame set gehuurd. Keurig op tijd geleverd, incl scorekaarten, teamlintjes, reserve batterijen, etc.
Een leuke middag gehad met een groep jongens van 10-11 jaar
25-01-2019
Patrick S.
Snelle levering
Snel geleverd, ruim op tijd verzonden en meer dan voldoende reservebatterijen. Aanrader!
22-01-2019
Nina B.
11 januari 2019
Wij zijn het nieuwe jaar goed begonnen met alle collega's van de Jozefschool in Aalsmeer. 123fun kwam bij ons op locatie en onder goede begeleiding hebben we een fantastisch leuke avond gehad. Spannend, maar doordat we het schoolgebouw allemaal op ons duimpje kennen ook weer hilarisch waar je je "tegenstanders" al tijgerend allemaal tegenkomt! Echt een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!
21-01-2019
Marloes v.
Super leuk teamuitje
Wij hebben lasergame op locatie gehuurd, inclusief begeleiding.
Omdat wij een grote groep zijn, hebben wij er een competitie van gemaakt. We hadden ons over 4 groepen verdeeld en speelden een toernooi. Onze school is vrij groot, dus qua locatie/obstakels kwam dit helemaal goed uit. De begeleiding was top! Alles was verzorgd, duidelijk uitleg en fijn dat er iemand was om het spel te regelen en begeleiden.
Het was ontzettend leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar!
19-01-2019
Chantal O.
Toffe experience op kantoor
Toffe activiteit als energizer tijdens 'n business clinic. In 'n donker kantoorpand, om 22.30u 's avonds. Spannend, en goeie manier om de energie er weer even in te brengen.
Goeie begeleiding vanuit 123FUN, echt ontzorgd.