Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
585 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

19-05-2020
Antonie v.
Super geregeld!
Wij vierden afgelopen zaterdag het feestje van mijn zoon (12 jaar). Het pakket met de lasergames kwam op woensdagmiddag al binnen! Super tof natuurlijk voor de jongens. Fijn dat ze i.v.m. Corona een ruime verzend tijd aanhouden. De jongens hebben genoten! Goede kwaliteit, extra batterijen meegeleverd. Goed instructies en uitleg extra games. Retourlabel in de box. Kortom alles perfect geregeld en de jongens hebben genoten!!!!!!!!
Leuke foto geplaatst!
19-05-2020
hadewich h.
Lasergame weekend
Superleuk, gezellig, hele weekend vertier. Schone kist, prima geregeld.
13-05-2020
Anette N.
Laser game
Superleuk. Snelle levering.
13-05-2020
C. v.
Silent disco
Was een leuke ervaring.
Een geslaagde moederdag. Leuke reacties van de familie die van niets wist.
12-05-2020
Alexy M.
Top
VR is ge-wel-dig!
12-05-2020
Cathelijne v.
Lasergamen
Superleuk! Goede service, alles goed verzorgd in de krat, heldere communicatie.
De jongens hebben ervan genoten! De handleiding was ook duidelijk en leuk met verschillende spelvormen.
12-05-2020
Thijs T.
Silent disco
Goed geregeld. Alles werkte goed!
06-05-2020
Angela D.
Topfeest
We hebben een topfeest gehad, die coronaproof was ik deze tijd
06-05-2020
Lucas H.
Geweldige ervaring
Ondanks een kleine vertraging bij PostNL, de producten (lasergame-set) ruim op tijd binnen gekregen. Simpel te gebruiken, voldoende batterijen en een duidelijke handleiding. Enorm veel plezier aan beleefd, echt een aanrader.
06-05-2020
Guido V.
Top
Super
Leuke foto geplaatst!
06-05-2020
Nuray B.
Lasergame
Voor de verjaardag van ons zoontje lasergame gehuurd doordat we nu eigenlijk nergens heen konden. Netjes op tijd ontvangen met dank aan 123fun. Uitleg was helder en je kon zo aan de slag. Uiteindelijk zo veel leuker dan ergens heen gaan, je kunt spelen wanneer je wilt en hoe lang je wilt. In de avond buiten was nog het allerleukst :) Ons zoontje heeft genoten!
04-05-2020
Eugenie v.
Aanrader!!
Silent disco gehuurd voor thuis. Alles super goed geregeld en top avond gehad dankzij deze set. Echt een aanrader!!
04-05-2020
Nando v.
Top
De silent disco was top! Super snel en goed geregeld door 123Fun!
30-04-2020
Eline B.
Super leuk!
Wij hebben een leuk feestje gehad in deze gekke Corona tijd dankzij de silent disco koptelefoons
30-04-2020
Kristi v.
Super!
Ondanks dat ik het pakket met koptelefoons donderdag na 18u bestelde, was het zaterdagmiddag al af te halen bij het Postnl punt. De instructies waren helder en de koptelefoons makkelijk in gebruik. Door de oplader die erbij zat hebben we twee dagen achter elkaar kunnen genieten van een silent disco. Het was een echte hit en we gaan het zeker in de toekomst vaker doen!