Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
241 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

01-05-2019
Niklas M.
Bubblevoetbal
Zeer goede service, kon de spullen tijdig afhalen. Goede instructies, kortom hele fijne organisatie om wat mee af te spreken!
28-04-2019
Wendy K.
Lasergamen
Super goed. Met 10 jongens van 8 jaar gelasergamed in een bos.
Voor zaterdag besteld. Kon het pakket donderdag al ophalen en hoefde het maandag pas terug te sturen. Dus zondag met de buurkids ook nog heerlijk mee geschoten!
De bijgeleverde extra batterijtjes niet nodig gehad.
26-04-2019
Linda W.
Feestje !!
Super makkelijk om te huren kregen ze 3 dagen van te voren dus je hoeft je ook geen zorgen te maken dat ze niet op tijd binnen zijn erg makkelijk in gebruik het heeft het feestje extra leuk gemaakt
26-04-2019
nienke V.
Verjaardagsfeest
De gehuurde lasergeweren werkten erg goed we hebben er een hoop lol mee gehad. Het afhalen en terug brengen op eigen gelegenheid was ideaal zeker voor herhaling vatbaar
20-04-2019
E. V.
Goede service
Goede persoonlijke service
19-04-2019
Peter V.
goede ervaring
Spelen met laserpistolen vonden onze jongens geweldig. Ondanks de beschrijving was het voor ons als volwassenen wel even uitzoeken hoe de pistolen werken. Vooral hoe je kunt voorkomen dat de kinderen zelf de instellingen wijzigen.
19-04-2019
Pascal E.
Enthousiast
Met 10 Jongens van 10 jaar heerlijk gespeeld. Wij hadden de grote guns. Dat hadden ook prima de kleine kunnen zijn maar goede ervaring.
19-04-2019
Gijs W.
Lasergame
Perfect! Keurig op tijd geleverd op een afhaalpunt dicht in de buurt. Set zag er netjes uit met een duidelijke uitleg. Heel veel plezier opgeleverd! Retour sturen was een makkie.
19-04-2019
Emma B.
Lasergame op locatie
Super snel de spullen ontvangen! Heel erg leuk spel.
Leuke foto geplaatst!
15-04-2019
Miranda N.
Laserguns
Super goed geregeld, alles is op tijd geleverd. Mijn jongens met hun vriendjes hebben een superleuk kinderfeestje gehad!
Leuke foto geplaatst!
13-04-2019
Ilona d.
XL Laserguns
Het was echt super. Leuke guns, fijne levering, alle benodigdheden erbij. Het zou nog fijn zijn bij de uitleg erbij te zetten dat het reactiveren van met het reactiveringsgeweer aan de voorkant van de geweren moet. Super bedankt!
13-04-2019
Karin L.
Lasergames
Super leuk en spul werkt goed. Kinderen hebben het hele weekend ermee gespeeld
13-04-2019
Sven S.
Super
Alles was helemaal tot in de puntjes geregeld! Top
12-04-2019
M.D. A.
Alle volwassen collega's zijn één avond weer heerlijk kleuter geweest!
05-04-2019
Rene G.
Helemaal top !!!
Door omstandigheden hier realiseerden wij ons te laat (na sluitingstijd van 123fun) dat wij geen bericht hadden gehad dat het lasergame pakket opgehaald kon worden. Direct een mailtje gestuurd en binnen 10 minuten (!!) hadden wij antwoord waar het pakket keurig op ons lag te wachten. Absolute topklasse !!!
Vreselijk veel plezier gehad met de guns. Alles is zo duidelijk beschreven dat mijn dochter van 10 zich er mee kon redden zonder dat ik iets hoefde uit te leggen!! Zeker een aanrader !!
De bijgehuurde stroboscoop lampen en rookmachine vond ik minder. Beiden waren licht en vrij amateuristisch vind ik. Voor een lasergame feestje buiten vond ik ze totaal zinloos . Die zou ik de volgende keer dus niet meer er bij huren maar voor de rest komen wij zeker weer terug en kan ik dit adres iedereen aanraden !!!