Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
1501 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

29-07-2021
Jacqueline d.
Lasergamen is geweldig!
Mijn zoon heeft met zijn kinderfeestje genoten van de laserguns. Ze zijn een paar uur aan het rennen geweest. Heerlijk!
29-07-2021
Anika V.
Super leuk!!
Goed geregeld qua verzenden.
Guns waren makkelijk te bedienen en leuk dat er verschillende spelopties zijn. Ons verjaardagsfeestje was helemaal geslaagd!!
29-07-2021
Stefanie v.
Snelle en fijne service!
2 dagen vantevoren besloten dit te reserveren. Was super snel en gemakkelijk geregeld!
29-07-2021
Sander E.
Silent disco
Top geregeld!! Alle koptelefoons deden het en werden op tijd bezorgd. Ik heb geen problemen ervaren en een top feest gehad. Een aanrader voor als je koptelefoons nodig hebt
28-07-2021
Finy F.
top
gehuurde games goed op tijd en netjes ontvvangen. keurig verpakt.
duidelijke beschrijving. genoeg extra batterijen mee.
veel lol mee gehad. en ook het retour sturen was makkelijk en fijn.
28-07-2021
Linda B.
Lasergamen, echt een aanrader!
We hadden het lasergame pakket voor een verjaardagsfeestje. Toen de regen roet in het eten dreigde te gooien, werd er goed mee gedacht en hadden we de mogelijkheid tot verplaatsen van de boeking, ondanks dat we binnen de 48 uur al zaten. Uiteindelijk heeft een gymzaal huren het feest door kunnen laten gaan.

De kids hebben echt genoten. Een aanrader!!
23-07-2021
Rosanne S.
Fun!
Zelf kon ik er helaas niet bij zijn vanwege quarantaine, maar mijn vriendinnen heb ik alsnog kunnen verrassen met een leuke silent disco avond, ze hebben erg genoten!
We gaan het zeker nog eens doen met zn allen:)
23-07-2021
Roos d.
Silent disco
Absolute aanrader. Feestje was een groot succes! Zeer snelle levering, goed verpakt, eenvoudig in gebruik.
Goed geregeld!
22-07-2021
Elsje K.
Silent Disco
Het was echt helemaal geweldig!
22-07-2021
Anoushka B.
Geweldig concept
Wat een geweldig concept. Groep 8 mocht dit jaar voor de 2de jaar op rij niet op kamp, maar dat mag de pret niet bederven.
Na lang zoeken kwamen we op lasergamen uit. Niet alleen de leerlingen, maar ook de juffen en meesters hebben hier erg van genoten.
Bedankt, en dit is zeker iets wat we gaan onthouden.
De pakketen waren zo goed georganiseerd, alles was op en top geregeld door 123FUN.

21-07-2021
Ine K.
Super!
De jongens hebben genoten tijdens het lasergamen. Verzending was top! Donderdag was het pakket al geleverd voor reservering voor zaterdag. Heel compleet pakket!
21-07-2021
Demi V.
Demi
Echt een topservices leuk feestje gehad
21-07-2021
J.E. K.
Super service
Het pakket kwam een dag eerder dan verwacht, maar door het slechte weer wilden we het een week uitstellen. Na telefonisch overleg was dit geen enkel probleem.
We hebben een super feest gehad. De jongens hebben de hele avond in het bos gelasergamed. Ze bleven slapen dus op het middernachtelijk uur ook nog een rondje op het erf en s morgens bij het ontwaken gelijk weer!!!!!!
Leuke foto geplaatst!
21-07-2021
Daphne W.
top service
Wij hadden last minute gebeld op vrijdag in de namiddag, om de koptelefoons nog zaterdag te leveren.
Dit hebben ze voor ons geregeld!
erg tevreden!
21-07-2021
Renske M.
Silent disco
We hebben veel plezier gehad met de silent disco. Goed geregeld met ophalen en terug brengen. Goed aan te sluiten en duidelijke muziek. We hebben heerlijk gedanst en iedereen om ons heen heeft er smakelijk om gelachen. (Bruilloft)