Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
516 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

01-02-2020
Manon L.
Boogschieten
Superleuk! Mijn 14-jarige dochter heeft haar eigen feestje georganiseerd en tien meiden hebben urenlang in het bos gespeeld. Koud en onder de modder weer thuis, ze hebben genoten. Top!
30-01-2020
Marco B.
Geweldige service resulteert in veel kinder plezier!!
16 pijlenbogen gehuurd voor een weekend plezier. De kinderen hebben genoten en dat maakt het meer dan waard. Alles ruim op tijd geleverd, dicht bij de locatie en op Maandag alleen even moeten afgooien bij een postNL locatie. Top service en zeker een aanrader.
30-01-2020
Pyter H.
Lasergame
Ontzettend veel lol gehad ! Perfect geregeld allemaal.
30-01-2020
Ilona L.
Lasergamen
Zowel de levering als de ervaring zijn prima bevallen. De kinderen zijn uren zoet geweest. En extra pluspuntje... er worden voldoende nieuwe batterijen bijgeleverd.
123fun bedankt!!!
30-01-2020
Lennart D.
Werkt fantastisch
Heel handig systeem en goede materialen. Spellen zijn erg leuk
27-01-2020
Noortje G.
Top geregeld!
Supersnelle en keurige levering van het pakket laserguns (maar liefst 14 stuks!). Alles compleet en perfecte uitleg erbij. Ook aan 'reparatie' materiaal ontbrak het niet. Voldoende batterijen, maar die hebben we niet eens nodig gehad. Omdat we huurden voor de zaterdag hebben we er zondag ook nog plezier van gehad, het pakket hoefde maandag namelijk pas retour. Ook het retourzenden gaat heel makkelijk. Er zit al een retourlabel bij en die hoef je alleen maar op de kist te plakken, top!
We komen graag nog eens terug!
24-01-2020
Regine M.
Zeer geslaagd
We hebben een pakker gehuurd van 8 laserpistolen voor het kinderfeestje van mijn 8-jarige zoon. In één woord: geweldig!!!
22-01-2020
Rosanne W.
Superleuk
De jongens en meisjes van 8-12 hebben genoten van de geweren. Deze werkten naar behoren. Er is 2x 2 uur mee gespeeld. Kleine geweertjes, maar prima voor kids.
20-01-2020
Greg A.
Highschool techniek
Goeie service en netjes op tijd geleverd.
Alles was keurig verzorgd.
Kom vast nog eens terug.
18-01-2020
wilma b.
Glow in the dark voetbal
Spannend potje voetbal in het donker. Top verzending en service
15-01-2020
Niels T.
lasergamen
Al enkele jaren reserveer ik voor een klassenavond met mijn mentorklas een set lasergames om leuk in school te gaan lasergamen.
Het huren gaat altijd heel makkelijk en is goed geregeld met ophalen en terugsturen, ik ben dik tevreden en huur voor dit jaar weer een set.
14-01-2020
Wouter S.
W.Schouwenaar
Lag prima klaar bij het ophaalpunt en materiaal was stevig en handig in gebruik.
Goede service.
13-01-2020
F.T. H.
Top feestje
De box was zeer compleet, de uitleg kort maar duidelijk. Kinderen kunnen direct ermee aan de slag. Mijn zoon heeft een geweldig feestje gehad!
09-01-2020
J.C. H.
Lasergames
Wij hebben lasergames bij jullie gehuurd en dat is zeer goed bevallen.
Ze waren ondanks de feestdagen bijna een week voor verwachte datum al binnen.
Verder waren de lasergames mooi en goed te gebruiken. Er zaten veel extra batterijen bij
waar we er maar een paar van nodig hadden. Een aanrader voor iedereen
09-01-2020
Lesley d.
Lasergame
Top pakket,

jong en oud heeft er erg van genoten en wilde niet meer stoppen.