Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
1992 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

05-05-2022
Karin G.
Lasergame
Top service en goed materiaal!
04-05-2022
Roxan Z.
Perfect!
Geweldige ervaring! Geluid was top, batterijen gingen zo lang mee dat we de volgende dag nog muziek hadden, een echte sfeermaker! Zeker een aanrader!
03-05-2022
Marieke v.
Lasergames + obstakels gehuurd
Het pakket werd een aantal dagen van tevoren verstuurd. Wat fijn dat er zo wordt meegedacht, zo wisten we zeker dat alles op tijd aanwezig zou zijn. Retouretiket werd direct meegeleverd.
Evenals reservebatterijen en een lijst van alles wat er in de pakketten zat. Prettig want nu konden we controleren of we het pakket weer compleet retour stuurden.

Alle apparaten konden met elkaar samenwerken. Prachtig systeem. We hadden zowel de gewone als de XL varianten.
De kinderen vonden het wel jammer dat er maar 4 borsttargets aanwezig waren. Ze wilden dit allemaal wel om!
Tip voor de obstakels: met alle 4 de haringen vastzetten, anders vallen ze geregeld om.
Kinderen vonden het mooi om te kunnen schuilen.
Wij hebben dit in het licht gespeeld. In het donker zou het nog mooier zijn.
Al met al een geslaagde activiteit.


Leuke foto geplaatst!
03-05-2022
Edgar P.
VR bril gehuurd
Tieners hebben zich geweldig vermaakt met de "plank", Beat Saber en in de achtbaan.
Pakket was keurig verzorgd met maskers, schoonmaakdoekjes en duidelijke instructies. Alles keurig op tijd geleverd en eenvoudig te retourneren. Voor herhaling vatbaar.
02-05-2022
Rachel M.
prima ervaring
Heel fijn geregeld, het systeem werkte goed.Jong en oud hebben er plezier aan beleefd.
01-05-2022
Mark P.
Top service
Wat een leuk feestje voor onze zoon. Lekker rennen en schieten met vriendjes. Het hele pakket is perfect verzorgd en voorzien van de meest eenvoudige instructies. Iedereen kan het. En dan heeft je zoon op de dag van het feestje koorts en gaat alles niet door! We alles omgegooid naar een week later en 123 fun vond dat geen probleem. We mochten alles kostenloos!!!! een week langer houden. Wat een service en wat een begrip. Bedankt!
29-04-2022
Harm v.
Harm
Het lasergamen was een erg leuke en geslaagde activiteit. Alle 13 hebben een hele goede middag gehad!
De levering via PostNL was ruim op tijd, een extra dag vooraf om er zeker van te zijn dat het op tijd geleverd is, slim! En ook het retourneren was makkelijk gemaakt met de meegeleverde retourbon.
28-04-2022
gijs v.
lasergame huren
erg goed geregeld. alles wat je nodig hebt is aanwezig. een echte aanrader
28-04-2022
Jojanneke v.
Hele fijne service
Via de mail heel vriendelijk geholpen, en ook toen ik een vraag had gedurende de huurperiode heel vriendelijk te woord gestaan. Dank!
28-04-2022
Kirsten D.
Prima geregeld voor een vriendelijke prijs
We hebben 16 XL laserguns gehuurd om te kunnen lasergamen in een leegstaand pand in Noord-Holland. Het gemak van bestellen, ophalen en terugbrengen in Drachten was groot, het contact was prettig en meedenkend. De prijs van de verhuur is heel vriendelijk, voor alles wat je krijgt. Het gebruiksgemak is ook top, met de complete kist kun je je prima een avond vermaken. Ik huur hier graag nog een keertje, alleen wel opnieuw een leegstaand pand zien te vinden, deze is inmiddels gesloopt ;-)
28-04-2022
Ageeth G.
Vr bril werd veel gebruikt tijdens ons familieweekend
Tijdens ons familieweekend had ik een VR bril gehuurd bij 123fun.
Alle 25 aanwezigen tussen de 17 tot 62 jaar hebben het diverse keren geprobeerd.
In het begin was het even zoeken hoe je bij de games moest komen maar ik kreeg snel reactie via de mail van 124fun.
We gaan 't nog eens doen!
26-04-2022
Evelien M.
Super
Voor de tweede keer een lasergameset gehuurd bij dit bedrijf. De levering was opnieuw ruim op tijd en onze leerlingen hebben een fantastische ochtend gehad.
Deze keer hebben we de set overdag op een zonnige dag in het park gebruikt. Dit was goed te doen qua afstanden. Het terugsturen is ook makkelijk en opnieuw een snelle reactie gekregen dat de set goed ontvangen was. Top service!
26-04-2022
Gideon G.
Leuke ervaring om te lasergamen
Snel bezorgd! Absoluut aanrader voor kinderfeestje!
26-04-2022
Petra M.
Fantastisch!!
De Silent Disco was een schot in de roos op mijn seventies party. Zo leuk! Een topavond!
Het pakket was keurig verzorgd door de heren van 123fun. Het leuke is dat als je de koptelefoon afdoet, je gewoon met iedereen op het feest kunt praten en als je de koptelefoon weer opdoet, zit je meteen weer midden in het feestgedruis. Echt fantastisch! En zo leuk dat je aan de drie kleuren kunt zien wie er samen met jou naar hetzelfde nummer luistert. Dankjewel heren!
Leuke foto geplaatst!
25-04-2022
S. B.
Lasertag
Alles op tijd en super compleet geleverd, incl. retouretikett!
De jongens (14 jaar) hebben een geweldigde avond gehad.