Ervaringen
Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
2282 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

08-11-2022
Jantien d.
Lasergamen met bedrijfsfeest
We hebben twee sets van 12 grote guns geleend voor ons bedrijfsfeest. We hebben 3 rondes van 30 minuten gespeeld met verschillende groepen, en dat was een groot succes! Het werkt eenvoudig en met een halfuur voorbereiding (handleiding lezen, spullen sorteren en controleren) kun je aan de slag. Enige aandachtspunt was dat het lastig was om alle geweren weer terug in het krat te krijgen; dat was een beetje krap.
06-11-2022
A. B.
Alles goed geregeld en de lasergame hebben de jongens op het kinderfeest uren mee gespeeld. Super tof. Alles duidelijk en wertke goed.
05-11-2022
Marjan M.
lasergamen
Wat een feestje was het voor de kids. Goede uitleg, goede service, goede bezorging. Geen minpunten kunnen ontdekken :)
03-11-2022
Bianca v.
Een super feestje!
We hadden een gymzaaltje afgehuurd en hebben daar allerlei obstakels gemaakt! Het was een groot succes!
Leuke foto geplaatst!
02-11-2022
Barbara H.
vr pakket
Perfect georganiseerd. Goed verpakt pakket op tijd verstuurd en inclusief retourlabel. Persoonlijk had ik een lijst met aangekochte spellen handig gevonden. Meer te spelen spellen had nog leuker geweest maar desondanks erg tevreden.
02-11-2022
Jesca P.
Uitstekende service - veel speelplezier
We hadden voor het weekend laserguns XL geboekt (echt prima ook voor kids onder 9 jaar én volwassenen). Het werd een topweekend voor jong en oud. Batterijen gaan lang mee. Alles compleet bijgeleverd. Pakket was er ruim voor het weekend. Alles goed geregeld. Alles werkte perfect.
Leuke foto geplaatst!
02-11-2022
Anouk v.
Wat een goede service! Pakket was netjes op tijd, super volledig. Hebben een week lang uren spelplezier beleefd!
02-11-2022
Marjan D.
Karaoke en bubbelvoetbal huur
Contact was snel duidelijk en goed en ophalen en terugbrengen makkelijk. Niet duur voor het hele weekend!
We hadden bubbel voetbal gehuurd voor ons familie weekend en dat was ontzettend leuk! We hebben ontzettend gelachen. Karaoke was in eerste instantie makkelijk om te installeren. We hebben de beamer niet gebruikt maar via de TV aangesloten. microfoons en speaker gaven goed geluid en de 2 disco lampen gaven extra sfeer! We konden er niet achter komen hoe de liedjes automatisch achter elkaar gespeeld konden worden (wachtrij) via de aangesloten telefoon. We moesten elk nummer apart inzetten via de remote control en dit liep wel eens vast. Misschien goed om hier nog een extra instructie aan toe te voegen bij de verhuur?
Uiteindelijk ook met de karaoke heel veel plezier gehad!! Zou zeker weer van 123 fun huren!!!
02-11-2022
Jorien T.
Laserguns gehuurd voor grote Halloween activiteit
Voor een Halloween buurtfeest hebben wij de laserguns gehuurd. Ruim van te voren waren deze bij een afhaalpunt bezorgd, duidelijke uitleg erbij en we konden om ste beurt bijna 100 kinderen een onvergetelijke avond bezorgen. Onze dank is groot en wellicht tot een volgende keer.
Leuke foto geplaatst!
02-11-2022
Marinda P.
Silence Disco
Fantastisch, op tijd bezorgt mee genomen naar ons weekend weg. Aansluiting ging makkelijk en het bereik met de koptelefoons was perfect.
Leuke foto geplaatst!
02-11-2022
Timo H.
Top service!
Dit is de 2de keer dat wij voor het werk een pakket hebben gehuurd! top service!
02-11-2022
Wendy V.
Lasergamen jeugd tennisclub
Super geregeld, snel geleverd en alles duidelijk en makkelijk toe te passen. Ook de bestelling uitbreiden na de 1e bestelling ging soepel en makkelijk. De kids vonden het fantastisch, van 6 tot 16 jarige!
02-11-2022
Walenka D.
Teamuitje sportclub
We hebben de wapens gebruikt bij een teamuitje van de rugbyclub. Was een geweldig succes! Bedankt.
Leuke foto geplaatst!
02-11-2022
Kim S.
Lasergamen
Lasers gehuurd voor het verjaardagsfeestje van onze zoon. Top geregeld. Snel besteld, tijdig geleverd en zeer gebruiksvriendelijk.
Het was een top feest. De kids hebben genoten!
01-11-2022
Frans d.
zowel het ontvangen als het retour zenden gingen prima. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de procedure ect.
Het apparatuur werkte ook goed en de beschrijvingen ook duidelijk voor een leek :-)
Leuke foto geplaatst!