Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
728 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

02-02-2019
Joost v.
Zeer nice
Erg genoten, veel verschillende spelvarianten gespeel.
25-01-2019
Gertjan d.
De Groot
Lasergame set gehuurd. Keurig op tijd geleverd, incl scorekaarten, teamlintjes, reserve batterijen, etc.
Een leuke middag gehad met een groep jongens van 10-11 jaar
25-01-2019
Patrick S.
Snelle levering
Snel geleverd, ruim op tijd verzonden en meer dan voldoende reservebatterijen. Aanrader!
22-01-2019
Nina B.
11 januari 2019
Wij zijn het nieuwe jaar goed begonnen met alle collega's van de Jozefschool in Aalsmeer. 123fun kwam bij ons op locatie en onder goede begeleiding hebben we een fantastisch leuke avond gehad. Spannend, maar doordat we het schoolgebouw allemaal op ons duimpje kennen ook weer hilarisch waar je je "tegenstanders" al tijgerend allemaal tegenkomt! Echt een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!
21-01-2019
Marloes v.
Super leuk teamuitje
Wij hebben lasergame op locatie gehuurd, inclusief begeleiding.
Omdat wij een grote groep zijn, hebben wij er een competitie van gemaakt. We hadden ons over 4 groepen verdeeld en speelden een toernooi. Onze school is vrij groot, dus qua locatie/obstakels kwam dit helemaal goed uit. De begeleiding was top! Alles was verzorgd, duidelijk uitleg en fijn dat er iemand was om het spel te regelen en begeleiden.
Het was ontzettend leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar!
19-01-2019
Chantal O.
Toffe experience op kantoor
Toffe activiteit als energizer tijdens 'n business clinic. In 'n donker kantoorpand, om 22.30u 's avonds. Spannend, en goeie manier om de energie er weer even in te brengen.
Goeie begeleiding vanuit 123FUN, echt ontzorgd.
12-01-2019
Wilco K.
leuk product wat gewoon goed werkt!!
vanaf bestellen tot spelen tot het terug retourneren, alles is prima geregeld.
11-01-2019
Joan E.
Lasergame
Ruim Op tijd geleverd zodat we konden testen hoe t werkt, goede uitleg zat erbij. Leuk feest gehad voor een leuke prijs. Kinderen konden er geen genoeg van krijgen
11-01-2019
Jonathan R.
Lasergameset
TOp. Super goed geregeld. Erg leuke activiteit voor de kids. Aanleveren en retouren ook dik voor mekaar.
11-01-2019
Roger V.
Geslaagd kinderfeest
Goed materiaal, snelle levering, duidelijke handleiding, kortom een geslaagd lasergamefeest!
05-01-2019
R. S.
Lasergame
Snelle accurate levering.
Alles was compleet.
04-01-2019
Daniel K.
Goede service.
Snelle levering en goede service. Je wordt snel geholpen en ze zijn erg klantvriendelijk. Kortom een zeer fijne ervaring met 123fun.nl
02-01-2019
Tijs G.
Snelle levering, prima kwaliteit (lasergamen)
Ondanks de late order (3 dagen voor gebruik), toch een dag voor gebruik al geleverd.
Veruit genoeg batterijen om bij alle guns te vernieuwen indien nodig.
Ik zou ze zonder na te denken nog eens huren bij 123fun!!!
23-12-2018
Sabine D.
Kinderfeestje Sam 9 jaar
De service was erg goed, ivm de kerstdrukte was het ruim van te voren opgestuurd. Leuke complete set, de kinderen hebben genoten!
22-12-2018
Mitzi D.
Fantastisch lasergame spel
Wat heeft onze zoon genoten van zijn laser game verjaardagsfeestje.
Alles goed geregeld en op tijd, duidelijke omschrijving, kortom geweldig!