Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
653 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

28-06-2018
Ulrique v.
laser guns succes
heel goede ervaring! goed geregeld en materialen in prima staat. leuke extra met scorekaarten erbij!
28-06-2018
Daan V.
Gaaf spel
Verzenden en ontvangen van spel goed geregeld, pijl en boog schieten ging veel beter als verwacht, erg gaaf om te doen. Aanrader
27-06-2018
Jos K.
Bubbelvoetbal
Wij huurden 8 bubbels voor ons familie weekend.
We hebben een hoop fun gehad met de bubbels, we deden estafette, koprolwedstrijd en voetbal.
Leuk voor jong en oud.
25-06-2018
Iris B.
Sportdag - huur Archery Tag
Prima spullen en prima geregeld! De deelnemers vonden de activiteit Archery Tag geweldig! Bedankt!
23-06-2018
Mirjam v.
Alles goed geregeld!
23-06-2018
Annemieke V.
Super!
We hebben een geweldig kinderfeestje gehad met de gehuurde laserguns van 123fun!
De jongens hebben genoten. Het was super geregeld, het pakket was ruim op tijd in huis en we hoefden het maandag was naar het postkantoor te brengen. We hebben nog heel wat kinderfeestjes te gaan met 3 jongens, dus we komen vast nog een keer terug!
23-06-2018
John V.
Super
Helemaal top super spul en perfecte heldere afspraken daar worden we blij van
23-06-2018
eefje v.
Het was een top ervaring kinderen vonden de spellen met de lasergames super leuk
21-06-2018
Michel K.
Huur Boogschieten
De kinderen hebben het als zeer leuk ervaren. Ze hebben zich heerlijk uit kunnen leven. Mijn man had een heel parcours uitgezet en de kinderen verdeeld in 2 teams. We hebben zoals in de beschrijving stond diverse spellen met de kinderen kunnen doen. Super leuk.
De levering ging ook super en was ruim op tijd binnen en ook het retour sturen was makkelijk. Zeker een aanrader voor de mensen die nog mochten twijfelen. Dit is echt leuk om je kinderen met een verjaardagspartijtje te verrassen en ze de hele dag bezig te houden.
19-06-2018
Leonie B.
Top feestje!!
We hebben 9 lasergames gehuurd voor de verjaardag van onze zoon (11) en het was 'n groot succes!! Opgehaald bij postnl punt en daar ook weer ingeleverd, heel makkelijk en voor herhaling vatbaar :)
19-06-2018
Yvonne P.
Super!
we hadden een kort feestje, en tot vlak voor die tijd spoelde het van de regen.
Het leek erop dat we de bubbels helemaal niet konden gebruiken. Even gebeld met Dirk. Fantastisch dat hij zei dat we het desnoods gewoon weer terug mochten brengen en het geld retour zouden krijgen. Dat is nog eens service!
Achteraf werd het net op tijd droog en hebben we toch kunnen bubbelvoetballen.
19-06-2018
Anouk S.
Laserfeest
Wechebven met het laserpakket én de absoluut uitstekende service van 123fun.nl een topfeest gehad! Complimenten voor de service!
17-06-2018
Harm V.
Goed geregeld
Top!
15-06-2018
Guus S.
basisschool
Een snelle levering, alles zat keurig verpakt. Inclusief de gebruiksaanwijzing en voldoende speelkaarten. Erg fijn dat er veel extra batterijen bij zitten om te vervangen en extra middelen om het pakket weer goed terug te kunnen sturen. Wij hebben er heel veel plezier mee gehad en zullen bij een volgende keer de bestelling zeker weer bij jullie doen.
14-06-2018
Sanne W.
Goede producten en fijne service
Erg fijn dat jullie zo flexibel zijn. Doordat je het zelf kunt ophalen met een code, kun je de timing helemaal inrichten naar je eigen event. Spullen waren goed in orde, we hebben een hele leuke dag gehad dankzij jullie.