Gemiddelde beoordeling
4.9 / 5
1501 beoordelingen
Reviews / Beoordelingen van 123fun.nl
Lees en bekijk hieronder de ervaringen die klanten hebben bij 123fun.nl

01-12-2020
Laura E.
(studenten) Thuisweekend
We hebben onze eigen tuin en woning verbouwd tot een lasergame-parcours en er een avond plezier van gehad! Nou hadden wij zelf al een rookmachine & stroboscoop die zeker voor de sfeer bijdroegen, maar anders zou het een aanrader zijn dit er bij te huren! Ook telefonisch heel fijn geholpen vooraf!
01-12-2020
A L.
Lasergame kinderfeestje
Met een enthousiaste en actieve groep jongens van 5 tm 8 jaar was het lasergamen in de bossen een groot succes!
Pakket was ruim op tijd in huis, bevatte goed functionerend materiaal en met de speltips op de site konden we zo aan de slag. Hoe de targets werkten was ons niet duidelijk, maar dat drukte niet de pret. Als variatie hebben we pietenzakken verstopt om te veroveren. Kinderen ging moe en voldaan naar huis toe met het bijgeleverde diploma als trofee.
Leuke foto geplaatst!
29-11-2020
Jacklyn C.
silent disco
Snelle en goede service. Alles werkte goed en we hebben een leuke avond gehad!
28-11-2020
Marysol H.
Feestje in de nabije gymzaal met 6 puber en lasergamen, dat was een succes!!
Feestje in de nabije gymzaal met 6 puber en lasergamen, dat was een succes!!
De laserguns waren ruim op tijd verzonden om evt teleurstelling door vertraging bij de bezorging te voorkomen. Heel fijn dat er zo meegedacht wordt.
Compleet pakket met voldoende batterijen, handleiding en deelname certificaten
De dag voor het feestje opgehaald bij PostNL punt en de dag na het feest weer retour.
Retour etiket en zelfs tieribs om de kist weer af te sluiten zitten er netjes bij.

Aan het begin een beetje moeite gehad met het activeren van de geweren maar na snel telefonisch contact bleek dat we niet juist richtte op de guns (moet in de loop richten en niet naar de zijkant van de gun, was ons niet helemaal duidelijk)

Al met al, zeker de moeite waard om te huren!
I
Leuke foto geplaatst!
27-11-2020
Nora F.
VR bril gehuurd
Helemaal top. Pakket was er al op donderdag. Moest op maandag weer terug. Heel makkelijk terug te sturen. Heel compleet; met batterijen voor de controllers en een opleader voor de bril. Top geregeld. En niet duur.
VR is helemaal leuk. Je kon naar andere landen gaan (bovenop de loopbrug, op een waterval mooi!!!) , spelletjes doen en thrillseeking; op een loopplank op de 80e verdieping van ene flat, vliegen, achtbanen.
En dan was er een een gezelschapspel. Met ene groepje moet je samen werken met degene die de VR bril p[heeft om bommen te ontmantelen. Dat doe je door logische puzzels op te lossen. Wij volwassenen kregen 3 bommen ontmanteld, maar de jeugd 7 van de 11. We hebben heel plezier gehad. Gaan het zeker nog een keer doen. Oh ja; en coronaproof he?!! Er zaten hygiƫnemaskers bij en het spul is gedesinfecteerd, en je kan heel makkelijk afstand houden.
27-11-2020
Karin D.
Silent disco
Silent disco gedaan met kinderfeestje. De koptelefoons werkten goed en het ophalen en terugbrengen in de kluis werkte ook goed. Er was bij de uitlevering een kleinigheid verkeerd gegaan, we werden hier zonder erom te vragen voor gecompenseerd. Superservice.
27-11-2020
Mirte H.
Lasergames
Volgens de meeste kids, het leukste feestje ever!!

Goed materiaal, ruim op tijd binnen en gemakkelijk weer terug te zenden. Super!
26-11-2020
Tasha J.
Mijn verjaardag
Mijn ervaring was geweldig! Alles was super duidelijk en makkelijk te doen en aan te sluiten! Echt niet ingewikkeld!! Ook haalbaar financieel. Mijn verjaardag was prettig, zonder overlast van lawaai natuurlijk, wat eigenlijk mijn doel was. Ik heb ervan genoten. Hartelijk bedankt!
26-11-2020
Grietje D.
Feest!
Super service, snelle mailwisseling en snelle levering! De koptelefoons waren ingepakt in een box met duidelijke instructies, het was makkelijk aan te sluiten en leuk om eigen playlists te kunnen gebruiken. Ook het terugsturen is makkelijk, alles wat er voor nodig is zit in de box. Super!
26-11-2020
TJM E.
Netjes geregeld
We hebben 10 lasergeweren (XL) gehuurd. Prima kwaliteit. Er waren zelfs voldoende batterijen als reserve bij geleverd, welke we bijna niet nodig hadden. Deze geweren kennen 4 verschillende standen (plasma, laser, single shot, miterailleur).
Kinderen (ca 10 jaar), vonden het geweldig. Vooral in het donker is dit mooi om te spelen. Zorg voor veel verstopplekken, en niet teveel open terein.
We konden de set lang lenen, daar werd niet moeilijk over gedaan.
26-11-2020
Marjolein S.
Koptelefoons gehuurd
Goede service. De koptelefoons werden een dag van tevoren geleverd waardoor ik de tijd had ze op te laden. Zeker een aanrader!
26-11-2020
Ferry H.
Gaaf kinderfeest
Super makkelijk om alles te regelen, duidelijk, simpel en snel.
25-11-2020
Naomi S.
Geweldige service
Wat fijn dat we tijdens onze quarantaine een gezinspakket konden huren en dat jullie ons ook nog konden helpen met een gezinspakket boogschieten, we hebben genoten in onze tuin. Super dat dit zo persoonlijk en op korte termijn geregeld kon worden. Een echte aanrader!
25-11-2020
Nathalie A.
Laserguns gehuurd
Super leuk verjaardagsfeestje gehad van mijn zoontje
Fijn optijd de laserguns geleverd
Alles was in het pakket aanwezig lintjes target batterijen laserguns

Top geregeld
25-11-2020
Willemien v.
Super leuk voor kis en ouders!
Super leuk voor kis en ouders!