Escape box huren

Op zoek naar een Portable Escaperoom? Huur een Escape box! Een interactieve koffer met licht- en geluidseffecten bestaande uit verschillende modules die om de beurt geactiveerd of onschadelijk moeten worden gemaakt. Door in teamverband te spelen is één box al voldoende voor 4 tot 6 personen!

Door het voltooien van opdrachten worden codes en hints gegeven. Weten jullie deze te gebruiken om de bom onschadelijk te maken? Maar pas op.. de tijd tikt door! Welk team houdt de meeste tijd over? Beschikbaar in 2 varianten. Ga jij voor de Magic Bomb of toch liever voor de Nuclear Box?

Verschillende korte games in teamverband (voor jong en oud)

De Escapeboxen bestaan uit ruim 12 games van ongeveer 20 minuten. Goed voor 4 uren non-stop speelplezier! De teamgrootte bepaal je zelf waarbij geadviseerd wordt om per game maximaal 4 tot 6 personen te laten spelen. Door het maken van meerdere teams kun je dus zelf bepalen hoeveel spelers deelnemen aan de activiteit doordat de games om de beurt gespeeld kunnen worden. Het is ook mogelijk om meerdere escapeboxen te huren mocht de groep erg groot zijn.

Uitbreidbaar als Escaperoom (12 jaar en ouder)

Het is mogelijk om de Escapebox in te zetten als Escaperoom. Er worden dan ook speciaal ontwikkelde fysieke onderdelen meegeleverd zoals een puzzel, een zakje met moertjes en boutjes, draaischijf, letterkoker, etc. Al deze attributen worden verstopt in de ruimte wat de escaperoom voorstelt met de Escape box als middelpunt. Door de juiste onderdelen te vinden en te combineren kunnen de opdrachten worden voltooid. Goed voor 60 minuten en te spelen als groep van maximaal 6 personen per ruimte / escapebox.

Escape box huren

Escape box huren

  • check_circle Versturen of bij ons afhalen
  • check_circle Geen borg
  • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
  • check_circle Kosteloos annuleren
  • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
  • check_circle Leuke extra's
  • check_circle Ook in België
Beoordeling van klanten
star star star star star_half

2974 klanten hebben een review geplaatst en geven ons een 9.8 als cijfer. Bekijk alle beoordelingen en vooral alle leuke reacties!

Veel gestelde vragen

Reserveren & Informatie

Info en Reserveren

De Escapebox is ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, teambuilding of andere groepsactiviteit!

Magic Bomb

Weet jij de Magic Bomb onschadelijk te maken voordat deze ontploft? Kom alvast in de sfeer met het bekijken van deze video!

Magic Bomb € 90,00 Pakket huren >
Nuclear Box € 90,00 Pakket huren >

Nuclear Box

Weet jij tijdig de modules van de Nuclear Box te activeren en de kernreactor te starten? Kom alvast in de sfeer met het bekijken van deze video!

Magic Bomb € 90,00 Pakket huren >
Nuclear Box € 90,00 Pakket huren >

Kosteloos annuleren

Er kan uiterlijk tot 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour.

Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen.

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Verzenden of Afhalen

U kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat u het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Actieve filters