MagicBomb Escape box huren | Escaperoom voor thuis

Magic Bomb

Escape Box huren voor het spelen van een Escaperoom op je eigen locatie!

Altijd al eens een Escaperoom willen spelen bij je thuis, op het werk of op een andere eigen locatie? Huur de Magic Bomb Escapebox vol met uitdagende, interactieve en elektronische opdrachten! Leuk om te spelen in teamverband van maximaal 4 tot 6 personen per team. Er kunnen uiteraard meerdere teams worden gemaakt die om de beurt tegen elkaar strijden waardoor één box al voldoende is voor 4 tot 10 personen!

Je ontvangt alles in een handige koffer waarmee je onbeperkt kunt spelen. Er zijn maar liefst 12 games beschikbaar die variëren in moeilijkheidsgraad zodat de Magic Bomb geschikt is voor jong en oud. Één game is goed voor +/- 20 minuten.

Escape box huren | Magic Bomb

Voor iedere game geldt dat er steeds 5 interactieve modules van de Magic Bomb onschadelijk moeten worden gemaakt. Voor iedere module dienen uitdagende opdrachten te worden voltooid waarna codes en hints worden gegeven om zo de betreffende module onschadelijk te kunnen maken. Lukt het jullie om dit binnen de tijd te voltooien?

De games en opdrachten zijn uiteraard inbegrepen! Voor sommige opdrachten is een telefoon, laptop of tablet nodig met internetverbinding (wifi).

Inbegrepen

 • - Koffer met de 'Magic Bomb'
 • - 12 gamesheets met puzzels en opdrachten (+/- 20 min. per game)
 • - Stroomadapter
 • - Handleiding + antwoorden

Optioneel:
- Escaperoom-uitbreiding inclusief gameplan en fysieke onderdelen voor het spelen van een uitgebreide Escaperoom (60 min.)

Wij zorgen voor de spullen en jij bouwt je eigen Escaperoom!  Check de extra's om het feest nog grootser te maken met bijvoorbeeld een polaroid camera, camouflagenet, stroboscopen en discolampen!

Escape box huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
 • check_circle Ook in België

Magic Bomb

€ 100,00
€ 90,00 10% korting
(incl. btw)
Aantal dagen
Escaperoom uitbreiding
Aantal pakketten
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Het apparaat

Wanneer je de koffer opent komt een high tech 'bom' met keypad, stroomdraden, sensoren, druk- en draaiknoppen tevoorschijn. Een echte eyecatcher inclusief licht- en geluidseffecten! Het apparaat bestaat uit vijf verschillende modules die om de beurt onschadelijk moeten worden gemaakt voordat deze 'ontploft'!

Magic Bomb Escapebox huren

Het onschadelijk maken van de modules kan worden gedaan met behulp van de te voltooien opdrachten waardoor codes en hints worden gegeven. Weten jullie deze te gebruiken om de bom onschadelijk te maken?

Maar pas op.. verkeerde handelingen kunnen resulteren in een tijdstraf en de tijd tikt gewoon door! Welk team houdt de meeste tijd over?

Games inbegrepen

In totaal worden er 12 gamesheets meegeleverd die per stuk goed zijn voor ongeveer 20 minuten speelplezier. Per game is het de bedoeling om de 5 modules van de Magic Bomb onschadelijk te maken; de volgorde en de manier waarop kan echter verschillen.

De opdrachten en puzzels op de gamesheets variëren in moeilijkheidsgraad waardoor de Escapebox ook geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar met her en der wat ondersteuning door de spelleider.

De Magic Bomb is ook een ideale teamactiviteit voor volwassenen. Ook hiervoor zijn voldoende gamesheets beschikbaar. Durven jullie het aan?!

Games en opdrachten Escape Box

Let op! Bij een aantal opdrachten is een telefoon, laptop of tablet nodig met internetverbinding (wifi).

Optioneel: Escaperoom uitbreiding

Escaperoom uitbreiding Naast de 12 papieren gamesheets met puzzels en opdrachten (+/- 20 min. per game) kan de Escape Box tegen een kleine meerprijs worden uitgebreid met één uitgebreide Escaperoom game van maximaal 60 minuten.

Naast een gameplan worden dan allerlei speciaal ontwikkelde fysieke onderdelen meegeleverd zoals een puzzel, een zakje met moertjes en boutjes, landkaart, draaischijf, letterkoker, etc. Al deze attributen worden verstopt in de ruimte wat de escaperoom voorstelt met de Magic Bomb als middelpunt. Door de juiste onderdelen te vinden en te combineren worden de opdrachten voltooid.

Deze uitgebreide Escaperoom game is geschikt voor de oudere doelgroep (12+) waarbij geadviseerd wordt om met maximaal 6 personen per keer te spelen zodat elk teamlid wat te doen heeft.

Video impressie

Kom alvast in de sfeer door het bekijken van deze video!

Voor hoeveel spelers?

Het is leuk om de opdrachten van de gamesheets als team met hooguit 4 tot 5 spelers per keer te volbrengen. Liever niet teveel spelers anders bestaat de kans dat er spelers zijn die te weinig te doen hebben.

Voor de Escaperoom-game (uitbreiding) is dit maximaal 6 personen.

Mocht de groep groter zijn of wil je liever in kleinere groepen spelen? Kies er dan voor om meerdere teams te maken en deze na elkaar te laten spelen. Dit is mogelijk aangezien de games maximaal 20 minuten duren. Het leuke is dat dit meteen zorgt voor een wedstrijdelement aangezien gekeken kan worden welk team de meeste tijd overhoudt per game. Wie worden de uiteindelijke winnaars?

Uiteraard is het mogelijk om meerdere Escapeboxen te huren zodat er tegelijkertijd kan worden gespeeld.

Kosteloos annuleren

Er kan uiterlijk tot 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour.

Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen.

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Versturen of Afhalen Hattemerbroek / Drachten

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar pakketpunt bij je in de buurt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Versturen
Pakket versturen (NL & BE)
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen