Gel Blaster huren | Verzending door heel NL

Gel Blaster huren

Helaas is deze activiteit tijdelijk niet te huur. Bekijk onze andere activiteiten!

Schiet op elkaar met gelballetjes op waterbasis en beleef een strijd om nooit te vergeten. Dit is het nieuwe 'watergevecht' geschikt voor binnen en buiten zonder rommel en opruimen!

De geweren worden elektrisch aangedreven en schieten dusdanig ver en krachtig dat je voelt dat je geraakt wordt maar precies goed genoeg dat je er geen blauwe plekken van krijgt. Door het spelen van verschillende spelvormen maak je van iedere strijd een waar spektakel. Een mix van lasergame, paintball en Airsoft maar dan met waterballetjes! Gezien de impact van het schieten adviseren wij een minimale leeftijd vanaf 10 jaar.

Ideaal voor onder andere een kinderfeest, vrijgezellenfeest, vriendenuitje of andere groepsactiviteit!

Gel Blaster huren

Alles wat je nodig hebt zit in het pakket. Met een volle acculading kun je per geweer maar liefst 2.500 balletjes schieten. Nog langer spelen? Een oplader en oplaadkabels worden meegeleverd. Na ruim een uur is jouw Gelblaster weer voldoende opgeladen om te spelen! Daarnaast bepaal je zelf hoeveel gelballetjes je er bij wilt kopen.

Inbegrepen

 • - Gelblasters (opgeladen) inclusief hoppers en veiligheidsbrillen
 • - Aantal gekozen gelballetjes (Gellets)
 • - Oplader met laadkabels (stopcontact nodig)
 • - 2 waterbuckets (voor de gelballetjes)
 • - Trechter en zeef (voor de gelballetjes)
 • - 2 teamvlaggen
 • - Professionele oorkondes
 • - Fluitje voor begin- en eindsignaal
 • - Handleiding

Let op! Dit geweer is alleen bedoeld voor recreatieve doeleinden zoals spelletjes. Gebruik daarnaast schoon kraanwater en richt niet op gezichten, ogen of andere gevoelige delen van het lichaam.

Gemiddeld kun je 2.500 balletjes per acculading schieten. Dit zijn 3 rondes van +/- 20 minuten.

Gel Blaster huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
 • check_circle Ook in België

Gelblaster

€ 80,00
(incl. btw)
Aantal dagen
Aantal geweren
Aantal balletjes
Aantal pakketten
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Over de Gelblaster

De Gelblaster schiet balletjes op waterbasis. De balletjes zijn volledig biologisch afbreekbaar dus achteraf schoonmaken is niet nodig! Daarnaast is het geweer volautomatisch wat een geweldige beleving geeft aan jouw battle met je vrienden. Je schiet razendsnel met maar liefst 180 kilometer per uur tientallen zo niet honderden balletjes op je tegenstanders.

Over het Gel Blaster geweer

Het geweer heeft een bereik tot wel 50 meter en schiet tot 30 meter zeer nauwkeurig. Wanneer je geraakt wordt dan voel je dit ook echt wat meteen voor de spanning in het spel zorgt. Blauwe plekken zul je er niet door krijgen. De impact van het schieten en geraakt worden is precies goed; zowel bij volwassenen als kinderen. Wanneer een balletje in contact komt met het doelwit spatten ze uit ekaar in kleine vaste deeltjes zonder hierbij water achter te laten waardoor het ook op een binnenlocatie kan worden gebruikt. Na de tijd even aanvegen en klaar ben je!

Aan de bovenkant van de Gelblaster zit de hopper voor de gelballetjes (Gellets). Er passen ongeveer 800 balletjes tegelijk in, wat precies goed is voor het spelen van één ronde. Hoeveel rondes durf jij te spelen? Met de Gelblaster kun je op één acculading 2.500 balletjes schieten, waarna het geweer ongeveer een uur nodig heeft om weer op te laden. De geweren worden volledig opgeladen geleverd waardoor je na het gereed maken van de gelballetjes gelijk kunt beginnen.

Goed om te weten: Gemiddeld verbruik je tijdens het spelen 2.500 balletjes per persoon. Er passen ongeveer 800 balletjes in een hopper waardoor je in een uur tijd ongeveer 3 rondes kunt spelen.

De gelballetjes (Gellets)

Zonder gelballetjes geen Gelblaster; je hebt ze nodig om het spel te kunnen spelen. De gelballetjes op waterbasis zijn milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en niet giftig. Ze zijn echter niet bestemd voor consumptie!

In beginsel zijn het piep kleine kleurrijke balletjes die 10x zo groot worden wanneer ze 2 uren lang in een emmer water liggen. Vanaf dat moment hebben ze voldoende water opgenomen en zijn ze groot genoeg en klaar voor gebruik!

Gelballetjes

Klaargemaakte balletjes blijven in het water tot wel 3 maanden goed. Buiten het water kun je ze onder de juiste omstandigheden in een luchtdicht afgesloten fles nog 2 weken bewaren. Gebruik de twee meegeleverde waterbuckets in combinatie met water om de gelballetjes voorafgaande de activiteit in klaar te maken (uiterlijk 2 uren van te voren).

Waterbuckets

Gebruik hiervoor ten alle tijden schoon kraanwater. In één waterbucket kun je tot wel 52.500 balletjes klaarmaken. Dat zijn maar liefst 5 zakjes van 10.000 balletjes!

Spelvarianten Gelblaster

Natuurlijk is het al leuk genoeg om gewoon in het wilde weg op elkaar te schieten tijdens een grootse battle. Wil je er toch meer een spelelement van maken met winnen en verliezen, gebruik van de volgende spelvormen:


Denk ook na over het speelveld waar je het laat plaatsvinden. Schuilplekken maken het extra uitdagend om iemand te raken! Gebruik hiervoor bomen, struiken, speeltoestellen, etc. Zorg er voor dat de openbare orde geen last heeft van de activiteit door het speelgebied af te bakenen mocht dit nodig zijn.

Met Gelblaster speel je veel verschillende spelvormen

Geen schuilplaatsen tot je beschikking? Huur onze pop-up obstakels of wees creatief met bijvoorbeeld containers, tafels of pallets!

Veiligheid

De Gelblaster is een elektrisch geweer met een automatische afvuurfunctie en is alleen bedoeld voor recreatieve doeleinden zoals spelletjes. Het geweer beschikt dan ook over een zogenaamd CE keurkmerk waardoor het veilig gebruikt kan worden.

Gelblaster is veilig te gebruiken

Gebruik schoon kraanwater en richt niet op gezichten, ogen of andere gevoelige delen van het lichaam. Richt ook niet op personen die niet deelnemen aan het spel. Het kan hierbij helpen om het speelgebied af te bakenen met afzetlint of andere attributen. Kies bij voorkeur een rustige plek om het spel te spelen. Attendeer de spelers er op dat een minimale schietafstand wordt aangehouden van 10 meter.

Daarnaast is het dragen van een veiligheidsbril verplicht. Deze wordt voor iedere speler meegeleverd inclusief een bril voor de spelleider. Voor het gebruik van de Gelblaster adviseren wij een minimale leeftijd van 10 jaar of ouder en toezicht van minimaal één volwassene.

Kosteloos annuleren

Er kan uiterlijk tot 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour.

Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen.

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Versturen of Afhalen Hattemerbroek / Drachten

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar pakketpunt bij je in de buurt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Hattemerbroek (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Versturen
Pakket versturen (NL & BE)
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen