Glow in the dark sports huren voor sporten in het donker!

Glowsports huren

Organiseer een glow in the dark sporttoernooi en speel in het donker met onze unieke glowsport-pakketten!

Aangezien de attributen uit het pakket vanuit zichzelf licht geven, zijn er geen dure blacklights nodig. Wel dient de ruimte waar gespeeld wordt donker te zijn. Een sporthal of loods leent zich bijvoorbeeld ideaal voor de pakketten. Ook kan er buiten in het donker worden gespeeld mits er voldoende ruimte aanwezig is om de activiteiten te kunnen spelen.

GLow in the dark sports

Glow in the dark sports is een activiteit waar zowel jong en oud veel plezier aan beleeft. Er kan gekozen worden voor een compleet pakket met 5 activiteiten of voor alleen het voetbal-, basketbal- of volleybalpakket. Naast de lichtgevende sportattributen helpen de lichtgevende pionnen en breaklights om in het donker alles goed zichtbaar te maken. Een specatulaire beleving in het donker waarbij wij een minimale leeftijd vanaf 8 jaar adviseren.

Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je een volledige dag kunt spelen. Kies voor het complete glowsport-pakket of voor één of meerdere lichtgevende voetballen, lichtgevende basketballen of lichtgevende volleyballen. Ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Glowsports huren

Glowsports huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's
Beoordeling van klanten
star star star star star_half

2192 klanten hebben een review geplaatst en geven ons een 9.8 als cijfer. Bekijk alle beoordelingen en vooral alle leuke reacties.

Reserveren & Informatie

Info en Reserveren

Glowsport-pakket huren is ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Sporten in het donker

Sporten in het donker! Sporten in het donker is een unieke beleving voor jong en oud. Met lichtgevende ballen, lichtgevende spelers en andere lichtgevende attributen ga jij de strijd aan! Alles uit het pakket geeft vanuit zichzelf licht. Je hoeft het alleen nog maar klaar te zetten en donker te maken.

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit!

Vijf activiteiten

De volgende activiteiten kun je spelen met het complete glowsport-pakket.

Klaarzetten van de spellen

Waar kan ik lasergamen? De velden van de spellen kunnen worden uitgezet met behulp van de lichtgevende pionnen. Verlicht de doelen en eventuele netten met de meegeleverde breaklights. De breaklights geven na het breken 6 uren licht en kunnen met behulp van het koppelstukje worden bevestigd. Verder wordt er qua regels de normale regels gehanteerd hier en daar aangepast aan de ruimte, het aantal spelers en leeftijd / niveau van de spelers. Bij volleybal kan het spel bijvoorbeeld simpeler worden gemaakt door de spelers te laten gooien / vangen.

Glowsport-pakket

Wat zit er in het glowsport-pakket? Er kan gekozen worden om het uitgebreide pakket te huren of alleen de lichtgevende voetbal, basketbal of volletbal met toebehoren. Hieronder een greep uit de inhoud van het glowsport-pakket.
 • Lichtgevende voetbal, basketbal en volleybal
 • Lichtgevend blackminton
 • Lichtgevende frisbee
 • Lichtgevende pionnen
 • Breaklights
 • Scorekaart
 • Professionele oorkondes
 • Fluitje
 • Handleiding

Lichtgevende spelers

Verdeel de groep in 2 helften waarbij de ene helft rood is en de andere helft blauw. Geef iedere speler vervolgens een aantal breaklights uit het pakket. Doe dit in de kleur waar de speler bij hoort en laat de speler deze rondom de polsen en bijvoorbeeld de enkels vastmaken.

Leuk en functioneel tegelijk!

Ervaringen van onze klanten

Ervaringen
star star star star star

Volleybal teamdag
Superleuke teamdag gehad in het donker! Leuke spullen, iedereen vond het tegek! Voor herhaling vatbaar.

Saskia
star star star star star

Gymzaal
Met de hele glow in the dark sports gespeelt. Een hele leuke ervaring!

Verzenden of Afhalen

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Actieve filters