Huur de lichtgevende volleybal voor glow in the dark sports!

Glow-volleybal huren

Huur de unieke lichtgevende volleybal inclusief lichtgevende pionnen en benodigdheden voor de teamverdeling zodat je simpel en snel een glow-volleybaltoernooi kunt organiseren! Je hoeft het alleen nog maar donker te maken. Zowel binnen als buiten mogelijk!

Glow in the dark sports huren

Aangezien alles uit dit pakket vanuit zichzelf licht geeft zijn dure blacklights niet nodig. Bepaal zelf hoeveel spelers deelnemen aan de activiteit door eventueel meerdere velden te creëren. In dat geval kunnen er meerdere pakketten gehuurd worden om het gewenste aantal ballen te ontvangen inclusief lichtgevende pionnen en breaklights.

Inbegrepen

 • - Lichtgevende volleybal
 • - 10 lichtgevende pionnen
 • - 200 breaklights (100 rood / 100 blauw)
 • - Voldoende reservebatterijen voor de verschillende lichtjes
 • - Fluitje voor begin- en eindsignaal
 • - Handleiding

Glowsports huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's

Glow-volleybal huren

€ 27,50
(incl. btw)
Aantal dagen
Extra breaklights
Aantal pakketten
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Uitleg Glow in the dark- volleybal

Glow in the dark volleybal Het spel wordt gespeeld met de lichtgevende bal binnen het afgezette veld van lichtgevende pionnen. De pionnen kunnen worden geplaatst op de 4 hoeken van het speelveld en verder verdeeld rondom het speelveld zodat een denkbeeldige lijn kan worden getrokken voor het afbakenen van het veld.

Het volleybalnet kan verlicht worden met de breaklights uit het pakket door deze in het net te hangen. Verder worden er qua regels de normale volleybalregels gehanteerd met hier en daar een aanpassing in verband met de ruimte, het aantal spelers en de leeftijd / het niveau van de speler. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om te kiezen voor vangen en gooien tijdens het spel in plaats van het officiële volleybalspel.

Over het pakket

Je ontvangt bij het huren van het pakket een duidelijke handleiding met hierin de werking van de verschillende attributen inclusief een uitleg van het spelletje. Met het gehuurde pakket kan eenvoudig een glow in the dark volleybal toernooi worden opgezet met de lichtgevende volleybal, lichtgevende pionnen en de lichtgevende breaklights voor het maken van de teamverdeling.
Daarnaast is het mogelijk om meerdere pakketten te huren om zodoende meerdere velden te creëren.

Lichtgevende pionnen

Lichtgevende pion In het pakket zitten in totaal 10 lichtgevende pionnen waarmee het speelveld kan worden aangegeven door deze op de hoeken en rondom het speelveld te plaatsen.

Voor het laten oplichten van het volleybalnet zijn voldoende breaklights meegeleverd. De breaklights kunnen als rondje in elkaar worden geklikt waardoor je ze bijvoorbeeld in het volleybalnet kunt hangen. Op deze manier is alles van het speelveld goed zichtbaar in het donker.
Mocht je geen officieel volleybalnet tot je beschikking hebben dan kan er eventueel een touw worden gespannen waaraan de breaklights kunnen worden gehangen.

Gereed maken van het materiaal

De lichtgevende volleybal beschikt over een inwendig led-lampje dat werkt op batterij. De volleybal geeft van zichzelf licht wanneer er mee wordt gespeeld. De bal gaat lang mee (ruim 12 uren). Uit voorzorg worden reserve batterijen meegeleverd zodat er ruimschoots met de bal gespeeld kan worden.

Waar kan ik spelen?

Aangezien de attributen uit het pakket vanuit zichzelf licht geven, zijn er geen dure blacklights nodig. Wel dient de ruimte waar gespeeld wordt donker te zijn. Een sporthal of loods leent zich bijvoorbeeld ideaal voor dit pakket. Ook kan er buiten in het donker worden gespeeld op bijvoorbeeld een gras- of volleybalveld of op het strand.

Het laten oplichten van de spelers

Glow in the dark sports groepsfoto
Met de meegeleverde breaklights (100 rode en 100 blauwe) kunnen ook de spelers ingedeeld worden in teams. De breaklights kunnen als bandjes in elkaar worden geklikt en vervolgens om de polsen en enkels van de spelers worden vast gemaakt waardoor de spelers in het donker goed zichtbaar zijn. De breaklights geven ruim 6 uren licht.

Klaarzetten van de spellen

Klaarzetten van de spellen De velden van de spellen kunnen worden uitgezet met behulp van de lichtgevende pionnen. Verlicht de doelen en eventuele netten met de meegeleverde breaklights. De breaklights geven na het breken 6 uren licht en kunnen met behulp van het koppelstukje worden bevestigd. Verder wordt er qua regels de normale regels gehanteerd hier en daar aangepast aan de ruimte, het aantal spelers en leeftijd / niveau van de spelers. Bij volleybal kan het spel bijvoorbeeld simpeler worden gemaakt door de spelers te laten gooien / vangen.

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Versturen met PostNL of Afhalen in Wezep of Drachten

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Afhalen
PostNL Pakketpunt
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen