Speel glow in the dark sports met dit unieke spelpakket!

Glowsport-pakket

Met dit unieke lichtgevende spelpakket organiseer je jouw eigen glow in the dark sporttoernooi. In het pakket zit onder andere een lichtgevende voetbal, volleybal en basketbal. Daarnaast huur je benodigdheden voor een illuminate frisbee game en blackminton (lichtgevend badminton). Een compleet pakket met 5 lichtgevende activiteiten!

Glow in the dark sports huren

Aangezien alles uit dit pakket vanuit zichzelf licht geeft zijn dure blacklights niet nodig. Een compleet pakket waarmee je in het donker zowel binnen als buiten een uniek glow in the dark sporttoernooi opzet met 5 activiteiten voor 4 tot 20 spelers. Wij adviseren een minimale leeftijd vanaf 8 jaar (activiteiten zijn aanpasbaar aan het niveau van de spelers).

Inbegrepen

 • - Lichtgevende voetbal
 • - Lichtgevende basketbal
 • - Lichtgevende volleybal
 • - 4 rackets met 1 lichtgevende shuttle + reserve lichtje
 • - 1 lichtgevende frisbee met 2 buckets (inclusief 2 lichtjes)
 • - 10 lichtgevende pionnen
 • - 200 breaklights (100 rood / 100 blauw)
 • - Voldoende reservebatterijen voor de verschillende lichtjes
 • - Scorekaart voor het bijhouden van de scores per spel
 • - 20 Professionele oorkondes
 • - Fluitje voor begin- en eindsignaal
 • - Handleiding

Glowsports huren

 • check_circle Versturen of bij ons afhalen
 • check_circle Geen borg
 • check_circle Weekend-actie: Za + Zo
 • check_circle Kosteloos annuleren
 • check_circle Meerdere pakketten mogelijk
 • check_circle Leuke extra's

Glowsport-pakket

€ 75,00
(incl. btw)
Aantal dagen
Extra breaklights
Aantal pakketten
Reserveerdatum
Maak hierboven eerst je keuze
huurdatum:
selecteer datum hierboven
ontvangst op: retour op:
... ...

Over het pakket

Dit pakket betreft het uitgebreide glowsports-pakket met maar liefst 5 activiteiten. Je ontvangt bij het huren van het pakket een duidelijke handleiding met hierin de werking van de verschillende attributen inclusief een uitleg van de verschillende spellen en organisatorische tips. Met het gehuurde pakket kan eenvoudig een glow in the dark sporttoernooi worden opgezet met 5 spellen in een donkere ruimte (binnen of buiten): voetbal, basketbal, volleybal, blackminton en een illuminate frisbee-game.

Sporten in het donker is een unieke beleving voor jong en oud. Met lichtgevende ballen, lichtgevende spelers en andere lichtgevende attributen ga jij de strijd aan! Alles uit het pakket geeft vanuit zichzelf licht. Je hoeft het alleen nog maar klaar te zetten en donker te maken.

Gereed maken van het materiaal

De meegeleverde voetbal, basketbal en volleybal beschikken allen over een inwendig led-lampje die werken op batterij. Deze ballen geven van zichzelf licht wanneer er mee wordt gespeeld. De ballen gaan lang mee (ruim 12 uren). Uit voorzorg worden reserve batterijen meegeleverd zodat er ruimschoots met de ballen gespeeld kan worden.

Illuminate frisbee-game bestaat uit een lichtgevende frisbee met aan de onderkant een ledlampje op batterij. Ook dit lampje gaat erg lang mee. In de twee buckets van het frisbeespel worden de twee meegeleverde led lampjes geplaatst. Ook voor dit spel worden voldoende reserve batterijen meegeleverd.

De 4 rackets van het speedminton-spel kunnen rondom de rand worden voorzien van een aantal lichtgevende breaklights door deze in de daarvoor bestemde lussen te schuiven waardoor ze licht gaan geven. In de shuttles waarmee gespeeld wordt zit aan de binnenkant een gaatje waarin een speciaal daarvoor bestemd glowstickje gestoken kan worden. Ook de shuttle geeft hierdoor licht wanneer het glowstickje 'geknakt' wordt.

Aangezien de attributen uit het pakket vanuit zichzelf licht geven, zijn er geen dure blacklights nodig. Wel dient de ruimte waar gespeeld wordt donker te zijn. Een sporthal of loods leent zich bijvoorbeeld ideaal voor dit pakket. Ook kan er buiten in het donker worden gespeeld mits er voldoende ruimte aanwezig is om de vijf activiteiten te kunnen spelen.

Lichtgevende pionnen en spelers

Lichtgevende pionIn het pakket zitten in totaal 10 lichtgevende pionnen waarmee de speelvelden kunnen worden aangegeven door deze op de hoeken en rondom het speelveld te plaatsen. Voor het laten oplichten van de doelen en netten voor volleybal, basketbal en voetbal zijn voldoende breaklights meegeleverd. De breaklights kunnen als rondje in elkaar worden geklikt waardoor je ze in het volleybalnet, basketbalnet en voetbalnet kunt hangen. Op deze manier zijn ook de doelen goed zichtbaar.

Met de meegeleverde breaklights (100 rode en 100 blauwe) kunnen ook de spelers ingedeeld worden in teams. De breaklights kunnen als bandjes in elkaar worden geklikt en vervolgens om de polsen en enkels van de spelers worden vast gemaakt waardoor de spelers in het donker goed zichtbaar zijn. De breaklights geven ruim 6 uren licht wanneer deze worden 'geknakt'.

Glow in the dark sports groepsfoto

Organisatorisch

Verdeel de groep in 2 helften waarbij de ene helft rood is en de andere helft blauw. Geef iedere speler vervolgens een aantal breaklights uit het pakket. Doe dit in de kleur waar de speler bij hoort en laat de speler deze rondom de polsen en bijvoorbeeld de enkels vastmaken.

In totaal kunnen er 5 activiteiten met dit pakket worden gespeeld: voetbal, basketbal, volleybal, illuminate frisbee en blackminton. De 3 eerst genoemde activiteiten worden na elkaar afgewerkt waarbij team blauw het opneemt tegen team rood. De laatste 2 activiteiten (illuminate frisbee en blackminton) kunnen tegelijkertijd worden aangeboden zodat meer spelers kunnen deelnemen aan deze spellen aangezien hier materialen voor worden geleverd waarbij 4 personen per spel tegelijk kunnen spelen. Bij deze 2 activiteiten neemt steeds een tweetal van rood het op tegen een tweetal van blauw waarna weer 2 andere tweetallen het tegen elkaar opnemen.

Hanteer ongeveer 15 tot 20 minuten per activiteit en houd rekening met een wisseltijd van 5 minuten. Natuurlijk kan hiervan worden afgeweken. Uiteindelijk heeft iedereen 5 activiteiten gespeeld waardoor dit pakket goed is voor ruim 2 uren plezier!

Glow in the dark sports

Scorekaart

De scores van ieder spel kunnen worden bijgehouden op de scorekaart uit het pakket. Na ieder spel wordt op deze kaart aangegeven of het betreffende team gewonnen, verloren of gelijk heeft gespeeld. Na afloop van de strijd kan zo bekeken worden welk team de meeste overwinningen heeft behaald.

Uitleg van de spellen

De volgende activiteiten kun je spelen met het complete glowsport-pakket.

Goed weer- garantie

Goed weer garantie Bij slechte weersomstandigheden kan er tot uiterlijk 48 uren van te voren per e-mail kosteloos worden geannuleerd. Je krijgt dan het volledig betaalde bedrag retour. Ook is het mogelijk om tot 48 uren van te voren de reservering te wijzigen. Geen probleem!

Weekend-actie

Weekend actie Wanneer je voor een zaterdag reserveert, krijg je van ons de zondag er gratis bij. Dat betekent nog langer plezier met je pakket!

Je kunt deze actie selecteren bij het reserveren van een pakket naar keuze.

Geen borg

Wij rekenen geen borg Wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Tot op heden heeft nog geen enkele klant dit vertrouwen geschaad.

Wij gaan er vanuit dat dit zo blijft en dat we dit kunnen blijven hanteren.

Sporten in het donker

Sporten in het donker! Sporten in het donker is een unieke beleving voor jong en oud. Met lichtgevende ballen, lichtgevende spelers en andere lichtgevende attributen ga jij de strijd aan! Alles uit het pakket geeft vanuit zichzelf licht. Je hoeft het alleen nog maar klaar te zetten en donker te maken.

Gratis oorkondes

Gratis professionele oorkondes De professionele oorkondes kunnen worden gebruikt om na afloop aan de deelnemers mee te geven. Daarnaast kan eventueel op de oorkonde worden geschreven op welke plek de speler is geëindigd. Leuk als aandenken aan deze geslaagde activiteit!

Vijf activiteiten

De volgende activiteiten kun je spelen met het complete glowsport-pakket.

Versturen met PostNL of Afhalen in Wezep of Drachten

Je kunt er voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een PostNL-pakketpunt voor €14,95 (incl. retour)
of dat je het pakket komt afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten.
Klik hier voor meer informatie

Afhalen
PostNL Pakketpunt
€ 14,95 (incl. retour)
Afhalen
Afhalen