Archery Tag huren

Goedkoop geleverd in heel NL en BE

Archery Tag

Bij deze bijzondere manier van boogschieten is het de bedoeling dat je op elkaar gaat schieten met zachte pijlen! Een mix van trefbal, boogschieten en paintball dat ook wel Arrow Battle of Archery Attack wordt genoemd.

Je huurt een compleet pakket met alle benodigdheden waarmee je klaar bent om gewapend met (zachte) pijl en boog de strijd aan te gaan. Weet jij de tegenstanders te raken?

Levering door heel Nederland en België!

Pakket samenstellen arrow_forward
Archery Tag met obstakels
Archery Tag schieten

Wat is Archery Tag?

Bij deze vorm van boogschieten is het de bedoeling om elkaar in verschillende spelvormen te raken met zachte pijlen. Een speler die uitgeschakeld is, kan het volgende spel weer meedoen of na bijvoorbeeld 30 seconden terugkeren in het spel.

Meer informatie arrow_forward
Archery Tag spelers

Over de Archery Tag set

Wij werken met bogen die qua impact en afmeting zeer geschikt zijn voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen. De bogen en pijlen zijn licht van gewicht. Je huurt een compleet pakket waarmee je een volledige dag kunt spelen.

Meer informatie arrow_forward
Archery Tag op de tennisbaan

Voor wie is Archery Tag huren?

Ben je op zoek naar een uniek en opwindend spel voor jouw volgende activiteit? Overweeg dan om Archery Tag te huren, een boogsport die de spanning van boogschieten, de strategie van trefbal en de opwinding van paintball combineert!

Deze activiteit is geschikt voor een breed scala aan doelgroepen en gelegenheden, waardoor het de perfecte keuze is voor vriendengroepen, kinderfeestjes, bedrijven, families, scholen en meer.

Over het algemeen wordt Archery Tag beschouwd als een activiteit die geschikt is voor tieners en volwassenen. We adviseren dan ook een minimumleeftijd van rond de 10 jaar.

Meer informatie arrow_forward

Archery Tag huren bij 123fun.nl

Laat je overtuigen door de vele klanten die je voor zijn gegaan. Ontdek daarnaast de vele voordelen wanneer je bij ons Archery Tag huurt.

Per post verstuurd of afhalen

Laat het pakket uiterlijk de dag van te voren bij je thuis afleveren of kies er voor om het af te halen in Hattemerbroek of Drachten. De keuze is aan jou!

Veel gestelde vragen

Handig! De meest gestelde vragen over het huren van Archery Tag hebben we voor je gebundeld. Kijk of je vraag en antwoord er tussen staat!

Stel je eigen Archery Tag pakket samen!

Kies hier het aantal bogen dat je wilt huren. Per gehuurde boog ontvang je standaard 2 pijlen en 1 masker. Je kunt dit naar eigen wens uibreiden naar meer.

Aantal bogen
€ 8,50 per stuk
* Minimaal 6
Extra maskers
€ 2,50 per stuk
* Optioneel
Extra pijlen
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Wat is Archery Tag eigenlijk?

Archery Tag is een spannende activiteit die geschikt is voor iedereen vanaf ongeveer 10 jaar! Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen, plezier te hebben en samen te werken met anderen. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, er is altijd wel een spelvariant die bij jou past.

Populair en spannend spel

Archery Tag, ook wel bekend als Boogschieten Battle, is een opwindend en avontuurlijk spel dat de spanning van boogschieten combineert met strategische teamgevechten. In dit opkomende veldsportspel gebruiken deelnemers veilige, op schuimrubber gebaseerde pijlen en bogen om tegen elkaar te strijden in een unieke mix van boogschieten, trefbal en strategisch denken.

De spelers worden ondergedompeld in een meeslepende ervaring, waarbij ze zich strategisch moeten positioneren, nauwkeurig moeten mikken en snel moeten reageren om zowel aanvallen te ontwijken als hun eigen team naar de overwinning te leiden.

Word je geraakt door een pijl, dan raak je niet gewond maar voel je alleen dat de pijl jou raakt. Weet jij als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden?

Toegankelijk voor iedereen

Archery Tag is geschikt voor spelers van alle niveaus, van beginners tot ervaren boogschutters, en biedt een unieke en verfrissende benadering van traditionele teamsporten. Het spel bevordert teamwork, communicatie en behendigheid, terwijl het ook een gezonde dosis adrenaline en opwinding toevoegt aan elke speelsessie.

We adviseren een minimumleeftijd van rond de 10 jaar. Dit vanwege de fysieke aspecten van het gebruik van een boog en pijlen. Ook is het belangrijk dat spelers in staat zijn om de veiligheidsregels en instructies te begrijpen en op te volgen.

Of je nu een bedrijfsuitje plant, een teambuilding-evenement organiseert of gewoon op zoek bent naar een leuke en actieve groepsactiviteit, Archery Tag biedt een perfecte mix van sportiviteit en plezier voor iedereen die op zoek is naar een unieke ervaring.

my_location

Voor wie

Het huren van Archery Tag is geschikt voor jong en oud en voor vele gelegenheden!

Voor wie
whatshot

Hoe werkt het?

De Archery Tag set is simpel in gebruik waardoor na ontvangst meteen gespeeld kan worden!

Over de set
face

Spelmogelijkheden

Door het spelen van diverse actieve spelvormen blijft Archery Tag uitdagend voor iedereen!

Spelvormen

Veelgestelde vragen

Archery Tag is een actieve en spannende sport die het beste van boogschieten, trefbal, en paintball combineert. Spelers gebruiken bogen en speciaal ontworpen pijlen met zachte punten om elkaar te "taggen" in verschillende spelvormen.

Archery Tag is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden vanaf ongeveer 10 jaar. Het is perfect voor vriendengroepen, familie-uitjes, teambuilding activiteiten, vrijgezellenfeesten, en meer.

Bij het huren van een Archery Tag-set krijg je alles wat je nodig hebt: bogen, pijlen met zachte punten en beschermende maskers. Een speelveld regel je zelf, dit kan zowel binnen als buiten zijn.

Ja, Archery Tag is ontworpen met veiligheid als prioriteit. De pijlen hebben zachte, afgeronde punten, en spelers dragen altijd beschermende maskers. Spelregels zijn ook opgesteld om de veiligheid te waarborgen.

Je hebt minimaal 6 spelers nodig voor een goede ervaring, maar meer spelers betekent meer plezier en dynamiek. Grotere groepen kunnen in teams rouleren of toernooivormen spelen.

Een enkel spelletje kan variëren van 5 tot 10 minuten. Echter, een volledige huurperiode biedt genoeg tijd voor meerdere spelletjes en verschillende spelvormen.

Nee, je hebt geen ervaring nodig. Archery Tag is toegankelijk voor beginners, en de basis van het boogschieten wordt snel opgepikt.

Archery Tag kan vrijwel overal gespeeld worden waar voldoende ruimte is, zoals in parken, sportvelden, gymzalen, of zelfs op het strand. Zorg wel dat de locatie veilig is en dat het spel geen overlast veroorzaakt.

Voor algemene vragen over levering, betaling etc. kun je naar veelgestelde vragen.
Na aanleiding van alle informatie op deze website nog vragen? Bel of mail ons gerust!

Over de Archery Tag set

Archery Tag staat garant voor eindeloos veel speelplezier voor jong en oud. De set is leuk en uitdagend voor alle doelgroepen en zeer geschikt voor de serieuze en fanatieke speler! Bij het huren van onze Archery Tag-set ontvang je niet alleen bogen, pijlen en maskers, maar ook een heldere handleiding. Deze handleiding bevat uitgebreide instructies over het gebruik van de bogen, inclusief een overzicht van diverse spelvormen.

Ontdek de wereld van Archery Tag met vertrouwen en enthousiasme, en beleef een onvergetelijk spel met vrienden, familie of collega's!

Rode en blauwe Bogen

Bogen

De bogen zijn compact en licht van gewicht waardoor ze geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

LARP pijl

Pijlen

Je ontvangt per boog 2 pijlen GRATIS voor het Archery Tag spel. Extra pijlen bij huren is mogelijk.

Beschermmasker

Maskers

Veiligheid staat voorop. Je ontvangt per boog 1 beschermmasker. Extra maskers huren is mogelijk.

De Archery Tag bogen

Ontdek de kwaliteit van de bogen die ontworpen zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Met een lichtgewicht constructie en perfecte afmetingen bieden deze bogen een ideale ervaring voor boogschutters van alle leeftijden. Het hanteren van de boog vereist minimale kracht, waardoor het een toegankelijke en plezierige activiteit is voor iedereen.

De bogen zijn geoptimaliseerd voor nauwkeurigheid over een afstand van minimaal 30 meter. Of je nu een doelwit raakt als een doorgewinterde boogschutter of het voor het eerst probeert, deze bogen bieden de perfecte balans tussen prestaties en gebruiksgemak. Het ergonomisch ontworpen handvat zorgt voor een comfortabele grip, waardoor de boog stevig in de hand ligt.

Het unieke ontwerp van het handvat maakt het mogelijk om de pijl voorzichtig op het handvat te leggen, wat het afschieten van de pijl moeiteloos maakt. Zelfs voor beginners wordt het een kinderspel om de pijl met precisie weg te schieten. De pees van de boog is voorzien van een handige inkeping, waardoor het voor de speler duidelijk is waar de pijl op de pees moet worden bevestigd.

De duurzame pees is stevig en robuust, ontworpen om zelfs de meest enthousiaste boogschutters te weerstaan. Met onze hoogwaardige bogen ben je verzekerd van een betrouwbare en plezierige Archery Tag-ervaring.

Archery Tag in de herfst
Archery Tag vrijgezellenfeestje

De pijlen voor Archery Tag

Bij elke boog leveren wij GRATIS 2 pijlen. Deze zogenaamde LARP-pijlen zijn geen gewone pijlen; ze zijn voorzien van een speciale rubberen 'punt' die zorgt voor een veilige en pijnloze schietervaring. Deze pijlen zijn zorgvuldig ontworpen om het plezier van het schieten op elkaar te behouden zonder het ongemak van harde impact.

Wat deze LARP-pijlen uniek maakt, is de speciale 'nok' aan de achterkant. Deze nok dient als een handige bevestiging waarmee de pijl moeiteloos op de pees van de boog kan worden geklikt. Hierdoor blijft de pijl stevig op zijn plaats, waardoor het risico van vroegtijdig loslaten van de boog en pees tot een minimum wordt beperkt. Ook zijn de rubberen koppen voorzien van een rode kleur waardoor het terugvinden van de pijlen kinderspel wordt.

Of je nu een ervaren boogschutter bent of het voor het eerst probeert, onze LARP-pijlen zijn ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen. Deze veiligheidspijlen bieden niet alleen een zorgeloze schietervaring, maar voegen ook een extra laag plezier toe aan het hele boogschietavontuur.

Hoewel onze ervaring heeft aangetoond dat het gebruik van 2 pijlen per boog ideaal is voor het Archery Tag-spel, bieden wij ook de mogelijkheid om extra pijlen bij te huren. Op die manier ben je vrij om de pijlvoorraad aan te passen aan jouw specifieke behoeften en het aantal deelnemers, waardoor je Archery Tag-ervaring nog flexibeler en op maat gemaakt wordt.

Pakket samenstellen arrow_forward

Bescherming

Bij elke boog is een beschermend masker inbegrepen om de veiligheid van elke deelnemer te waarborgen. Het dragen van dit masker is verplicht en biedt essentiële gezichtsbescherming tijdens het spel. Het is mogelijk om extra maskers bij te huren.

Wij benadrukken dat spelers attent moeten zijn op het handhaven van een minimale schietafstand van 5 meter, waarbij het hoofd niet als doelwit mag worden beschouwd.

Veiligheid staat voorop, en met ons meegeleverde beschermende masker zorgen we voor een zorgeloze en plezierige Archery Tag-ervaring.

Ontdek het plezier van boogschieten met de juiste bescherming en richtlijnen voor een onvergetelijk en veilig spel!

Archery Tag spelvormen

Ontdek de opwinding van Archery Tag met diverse spelvormen die het spel nog memorabeler maken. Of je nu speelt met vrienden, familie of collega's, de verschillende spelmodi voegen extra plezier en uitdaging toe aan de Archery Tag-ervaring.

In teamgebaseerde spelvormen draait alles om teamwork en strategie. Werk samen met je teamgenoten, smeed slimme plannen voor aanvallen en verdedigingen, en geniet van de intense competitie terwijl je gezamenlijk naar de overwinning streeft.

Voeg een avontuurlijk tintje toe aan je Archery Tag-ervaring met Capture the Flag. Ga op zoek naar de vlag van het vijandelijke team terwijl je jezelf beschermt tegen tegenstanders. Dit spel combineert snelle besluitvorming met behendigheid en teamwork, waardoor elke seconde van het spel opwindend is.

Bekijk alle spelvormen arrow_forward
Archery Tag speelveld

Waar de set gebruikt kan worden

Het spel leent zich uitstekend om op een open ruimte te spelen met her en der wat obstakels. Denk bijvoorbeeld aan een grasveld, gymzaal, leeg parkeerterrein of grote loods.

Het spelletje kan ook in het bos worden gespeeld alleen zullen in een te bebost gebied de pijlen niet ver komen aangezien ze dan teveel kans hebben om bomen te raken. Daarnaast zal het in een te bebost gebied lastig worden om de pijlen weer terug te vinden. Mocht je toch in het bos gaan spelen dan adviseren wij een plek met voldoende open stukken.

Wanneer je het spel op een grasveld speelt zullen er een aantal obstakels geplaatst moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan pallets, rolcontainers (ook van de buren), tuintafels, etc. Mocht het huren van een gymzaaltje tot de mogelijkheden behoren dan kunnen attributen zoals kasten, banken en matten als obstakels worden ingezet.

Belangrijk bij boogschieten is dat de openbare orde niet verstoord wordt; een afgebakend terrein is dus van groot belang!

Archery Tag met pallets als obstakels

100% veilig

Veiligheid staat centraal bij Archery Tag, en de spelleider speelt hierbij een cruciale rol. Het is essentieel om de spelregels vooraf grondig met de deelnemers door te nemen en deze tijdens het spel strikt te handhaven. Voor een naadloos en zorgeloos spel is het aan te raden om vooraf met de spelers te communiceren over veiligheidsrichtlijnen en verwachtingen.

Tijdens het spel is het implementeren van een 'safe-zone' buiten het speelveld van groot belang. Deze zone biedt spelers een veilige haven waar ze zich kunnen terugtrekken als ze even niet willen worden afgeschoten. Het creëren van duidelijke markeringen en het communiceren van de 'safe-zone' locatie bevordert niet alleen de veiligheid, maar draagt ook bij aan een gestroomlijnde en plezierige spelervaring.

Verzending incl. retour € 14,95

Of gratis bij ons afhalen

Meer informatie

Daarom huur je Archery Tag bij 123fun.nl

check_circle Compleet pakket, speelklaar
flag +3900 PostNL pakketpunten
place Levering gegarandeerd
mood +2750 positieve reviews
wb_cloudy Kosteloos annuleren
schedule Weekend-actie (zo. gratis!)
euro_symbol Geen borg nodig
local_shipping Verzenden of afhalen
check_box Onbeperkt Archery Tag
check_box Inclusief maskers
check_box Rode én blauwe bogen
check_box Vanaf +/- 10 jaar (advies)
super leuk archery tag
format_quote top compleet pakket, kinderen hebben zich er kostelijk mee vermaakt. format_quote
starstarstarstarstar door: Bonny
26 april 2024
Boog en Pijl Feest!
format_quote What a fun idea for a party! We hosted this for my son's 11th birthday- party of 10 kids. Lots of different variations of the game- individual and team- team aspect was by far the most fun! Would totally recommend! The kids all loved it as did we! Brilliant service by 123fun.nl as always! format_quote
starstarstarstarstar door: Chloe
18 april 2024
boogschieten
format_quote Na de bestelling die we ruim van te voren geplaatst hadden, kreeg ik afgelopen woensdag al de melding dat mijn bestelling voor het weekend onderweg was. Bij openen van de boogschietspullen zaten goed uitziende spullen en zelfs nog 1 pijl extra. Het mail contact verliep ook erg soepel. Zeker een aanrader. Wij als zwemvereniging zullen hier in het vervolg nog vaker gaan huren! format_quote
starstarstarstarstar door: Myhreen
16 april 2024
Pijl en boog
format_quote Een erg leuk feestje gehad. Zijn zeer tevreden. format_quote
starstarstarstarstar door: Marije
12 maart 2024
Pijl en boog maakte de ridders op school erg blij
format_quote De bestelling verliep vlot en snel. Goede service. We hebben ook obstakels gehuurd maar helaas niet kunnen gebruiken. De kist van de obstakels is wel een beetje onhandig om weer naar de post te brengen maar verder goed systeem. format_quote
starstarstarstarstar_border door: Marc
29 februari 2024
Verhuur pijl en bogen set
format_quote Het werd goed en snel aangeleverd. Duidelijke instructie en veel plezier gehad op het kinderfeestje waar mijn zoon 11 werd. De bogen zijn fysiek goed te gebruiken door kinderen, maar enige uitleg vooraf is wel vereist. Ook kan een pijl pijnlijk zijn als die op korte afstand (6 meter) geschoten wordt, dus de jongens moeten niet te kleinzerig zijn. format_quote
starstarstarstarstar door: Marieke
22 januari 2024
Dikke 10
format_quote Spullen snel geleverd en makkelijk terug te sturen. Ontzettend goed bedrijf. format_quote
starstarstarstarstar door: P.M.
09 januari 2024
Top!
format_quote Ik heb de veilige pijl en boog sets gehuurd voor een expeditie robinson spel en het was echt top! Zou het een ieder aanraden en zal ze zeker nog eens huren. format_quote
starstarstarstarstar door: Debby
12 oktober 2023
Archery tag
format_quote Het was fantastisch! Erg leuk om in te zetten als teambuilding activiteit. Net even anders en echt een unieke ervaring. format_quote
starstarstarstarstar door: Silvy
06 oktober 2023
Boogschieten
format_quote Ruim optijd verzonden. Was een succes. Zeker voor mikken op voorwerpen. Bv pionnen met nummers. Ook in trefbalvorm op elkaar geschoten in twee vakken met bufferzone ertussen. Een persoon kreeg een pijl vol op zijn masker. Dan zijn het wel redelijke eenvoudige maskers, die er voor zorgen dat je geen blijvend letsel oploopt, maar de persoon had wel even behoorlijk wat pijn en een goede rode plek bij zijn oog waar het masker tegenaan geduwd was. Sommige zullen dit als een pluspunt zien, maar begrijp dat dit bij een kinderfeestje als minder prettig wordt ervaren. format_quote
starstarstarstarstar_border door: Tobias
29 september 2023

Advies nodig, hulp bij het reserveren of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.

Waar wordt de Archery Tag set voor gebruikt?

Ontdek de opwinding van Archery Tag, een veelzijdige activiteit die geschikt is voor een breed publiek. Of je nu een vermakelijke bezigheid zoekt voor een kinderfeestje, een teambuildingactiviteit voor collega's plant, of gewoon een leuke dag uit wilt met vrienden; Archery Tag past zich moeiteloos aan, aan diverse doelgroepen en gelegenheden!

De veelzijdigheid van Archery Tag maakt het toegankelijk en boeiend voor iedereen die op zoek is naar een perfecte mix van teamwork, competitie en puur plezier. Ontdek de wereld van Archery Tag en beleef een onvergetelijke ervaring, ongeacht de gelegenheid!

Archery Tag voor een kinderfeestje

Met Archery Tag organiseer je een uniek kinderfeestje waar nog lang over wordt gesproken!

Archery Tag voor bedrijven

Binnenkort bedrijfsuitje en op zoek naar een spannend en actief spel vol teambuilding en adrenaline?

Archery Tag voor scholen

Scholen kunnen Archery Tag opnemen als een educatieve maar vooral ook plezierige activiteit.

Ook leuk voor

  1. Scouting
  2. Familieweekenden
  3. Sportverenigingen
  4. Evenementen
  5. Zomaar met vrienden
Loading...