Archery Tag voor bedrijven

Huur een Archery Tag set!

Archery Tag huren voor Hét Bedrijfsuitje

Stap in de boeiende wereld van Archery Tag - een unieke mix van boogschieten en strategisch teamspel dat niet alleen adrenaline opwekt, maar ook teambuilding naar een hoger niveau tilt.

Ideaal voor bedrijfsuitjes, waar pijl-en-boogplezier samensmelt met strategie en competitie.

Ontketen de boogschutter in je team en beleef een onvergetelijke dag vol spanning en samenwerking. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Archery Tag huren arrow_forward

Archery Tag in het bos
Pijl en boog met masker

Archery Tag spelen met collega's

Archery Tag, de sensationele combinatie van boogschieten en trefbal, staat garant voor een bedrijfsuitje vol spanning, teamwork en onvergetelijk plezier!

Op een zonnige dag, gewapend met boog en pijl, betreden jij en je collega's het strijdveld. De adrenaline stijgt terwijl jullie strategieën smeden en jezelf klaarmaken voor het ultieme pijl-en-booggevecht. Maar wees gerust, het draait allemaal om plezier en teamwork, en er is geen betere manier om de banden in het team te versterken.

Beeld je in: collega's die strategisch achter obstakels duiken, snelle reflexen om pijlen te ontwijken en een lachsalvo dat de lucht vult terwijl de pijlen door de lucht suizen. Archery Tag is niet alleen een sport, het is een avontuur waarbij teamwork en communicatie centraal staan.

Tijdens het spel smelten de formele kantoorhiërarchieën weg en staan jullie zij aan zij op gelijke voet. Het maakt niet uit of je in de directiekamer zit of in de koffiehoek, hier draait het om samenwerking en wederzijds respect. Het is het perfecte recept om de teamgeest te bevorderen en de werkomgeving positief te beïnvloeden.

Na het spelen van Archery Tag zijn de gesprekken bij de koffieautomaat nooit meer hetzelfde. Herinneringen aan epische schoten, slimme tactieken en gedeelde overwinningen zullen het kantoor verlevendigen en dienen als gespreksstof voor maanden.

Laat de stress van het werk even achter je en duik in de opwindende wereld van Archery Tag. Ontdek de verborgen boogschutter in jezelf, omarm de competitie en versterk de banden met je collega's. Archery Tag als bedrijfsuitje: een avontuur vol pijlen, lachen en onvergetelijke momenten!

Wat moet ik er voor regelen?

Het organiseren van een Archery Tag bedrijfsuitje vereist zorgvuldige planning en voorbereiding om ervoor te zorgen dat alle deelnemers een geweldige ervaring hebben. Een van de eerste stappen is het selecteren van een geschikte locatie. Kies een plek met voldoende ruimte voor het spel, en zorg ervoor dat er genoeg obstakels en schuilplaatsen zijn om het spel spannend te maken. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de locatie toestemming geeft voor dergelijke activiteiten en of er eventuele vergunningen nodig zijn.

Veiligheid staat altijd voorop bij dergelijke activiteiten. Werk daarom samen met een Archery Tag bedrijf zoals wij die ervaring heeft in het verhuren van de juiste materialen. Laat de deelnemers de meegeleverde beschermende maskers dragen. Instrueer de deelnemers over de veiligheidsregels en zorg ervoor dat deze strikt worden nageleefd.

Denk na over het aspect van teambuilding bij het organiseren van het Archery Tag-bedrijfsuitje. Stel teams samen op basis van de bedrijfsstructuur of laat deelnemers zelf teams vormen, afhankelijk van het doel van het evenement. Overweeg ook teambuildingoefeningen voor en na het Archery Tag-spel om de samenwerking verder te bevorderen.

Vergeet niet om ook aandacht te besteden aan catering. Plan voor eten en drinken, vooral als het evenement enkele uren duurt. Dit kan variëren van snacks tot een volledige maaltijd, afhankelijk van de duur van het evenement.

Een laatste overweging is het communicatieaspect. Houd de deelnemers goed op de hoogte van details zoals kledingvoorschriften, locatie en eventuele andere relevante informatie om verwarring te voorkomen.

Overweeg ten slotte het inhuren van een fotograaf of videograaf om de hoogtepunten van het evenement vast te leggen. Deze beelden kunnen later worden gebruikt voor teambuilding- of bedrijfspromotiedoeleinden.

Speelveld met obstakels

Welke spelvormen kan ik spelen?

Stort je in de opwindende wereld van Archery Tag en ontdek een reeks meeslepende spelvormen die de ervaring nog onvergetelijker maken. De diverse spelmodi voegen een extra dimensie van plezier en uitdaging toe aan het boeiende spel van boogschieten.

In de teamgebaseerde spelvarianten staat teamwork centraal, waarbij je samen met je teamgenoten slimme strategieën smeedt voor zowel aanvallen als verdedigen. Duik in de wereld van intense competitie terwijl je gezamenlijk naar de zoete smaak van de overwinning streeft. Het samenspel van vaardigheden en tactieken tilt de Archery Tag-ervaring naar een hoger niveau.

Voeg een avontuurlijk element toe aan je Archery Tag-belevenis door te kiezen voor Capture the Flag. Hierbij ga je niet alleen op zoek naar de vlag van het vijandelijke team, maar moet je je ook behendig beschermen tegen aanvallen van tegenstanders. Het spel combineert snelle besluitvorming met behendigheid en vereist naast individuele vaardigheden ook naadloze samenwerking, waardoor elke seconde van het spel doordrenkt is met opwinding en adrenaline.

Bekijk alle spelvormen arrow_forward

Welke locaties zijn geschikt

Ontdek Archery Tag op diverse locaties voor een spannend spel met collega's. Kies een buitensportlocatie zoals een paintballveld of adventure park voor een algehele ervaring met bestaande faciliteiten.

Overweeg stranden of duinen als je in een kustgebied bent, maar zorg voor toestemming en vindbare pijlen. Gelukkig hebben de pijlen een felle rode foampunt wat het zoeken makkelijker maakt.

Bosrijke gebieden bieden natuurlijke obstakels, terwijl sportvelden als voetbalvelden geschikt zijn voor Archery Tag. Boerderijen, landgoederen en zelfs grote parkeerterreinen kunnen ook opties zijn, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Check altijd regels, verkrijg toestemming en regel benodigde vergunningen voor een veilige en plezierige ervaring. Veel plezier!

Stel je eigen Archery Tag pakket samen!

Kies hier het aantal bogen dat je wilt huren. Per gehuurde boog ontvang je standaard 2 pijlen en 1 masker. Je kunt dit naar eigen wens uibreiden naar meer.

Aantal bogen
€ 8,50 per stuk
* Minimaal 6
Extra maskers
€ 2,50 per stuk
* Optioneel
Extra pijlen
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...