Archery Tag kinderfeestje

Huur een Archery Tag set!

Archery Tag huren op je kinderfeestje

Organiseer een superleuk Archery Tag kinderfeestje!

Het is een cool spel waarbij kinderen pijl en boog gebruiken om samen plezier te hebben. Of je nu in de achtertuin speelt, in het bos of ergens binnen, Archery Tag zorgt voor veel lachen, teamwork en actie.

Het wordt een feestje vol avontuur en onvergetelijke momenten. Kom en ontdek hoe strategie en plezier samenkomen voor een geweldige dag!

Archery Tag huren arrow_forward

Archery Tag kinderfeestje
Archery Tag op grasveld

Een unieke activiteit voor een kinderfeestje

Het idee van kinderen die elkaar met pijl en boog achtervolgen kan in eerste instantie wat gek klinken, maar Archery Tag voor kinderen is verrassend veilig én leuk! Bij ons staat veiligheid voorop, en we hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat kinderen zorgeloos kunnen genieten van deze opwindende activiteit.

In plaats van gevaarlijke situaties, voorzien wij kinderen van speciale kinderbogen met een lagere snaarspanning. Bovendien zijn de pijlen uitgerust met stompe schuimen ballen in plaats van scherpe punten, waardoor de impact aanzienlijk wordt verminderd. Hierdoor kunnen pijlen niet te hard aankomen, waardoor ouders gerust kunnen zijn over de veiligheid van hun kinderen tijdens het spel.

Om de veiligheid nog verder te waarborgen, leveren wij standaard voor elke speler een volledig verstelbaar masker. Zo wordt voorkomen dat pijlen het gezicht bereiken, en wordt het risico op ongelukken tot een minimum beperkt. Onze aandacht voor detail en veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat kinderen kunnen genieten van het avontuurlijke spel zonder zorgen.

We adviseren voor het spelletje een minimale leeftijd van rond de 10 jaar.

Archery Tag kinderfeestje organiseren

Professionele Archery Tag aanbieders zijn handig, maar kunnen duur zijn en het kan lastig zijn om iedereen op de juiste plek te krijgen. Maar wat als we je vertellen dat het ook makkelijk én goedkoper kan? Je kunt Archery Tag namelijk gewoon bij jou thuis spelen!

Bij ons huur je een complete Archery Tag set voor een zeer voordelige prijs. Dat betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt voor je feestje, zonder dat je naar een dure plek hoeft te gaan. Binnen in een zaal of buiten in een park, jij kiest de locatie.

Waarom is Archery Tag op eigen locatie zo makkelijk? Onze sets zijn gemaakt om simpel te gebruiken. Bij elke set zit een duidelijke handleiding met uitleg van de spelregels. Dus geen moeilijk gedoe. En het beste? Je hebt geen begeleiding nodig, waardoor je nog meer geld bespaart.

Maak je speelveld compleet door wat dingen te regelen om achter te verstoppen. Of je huurt onze handige tenten voor extra bescherming. Archery Tag op eigen locatie is niet alleen goedkoop, maar ook makkelijk en flexibel.

Maak van jouw feestje een superleuke ervaring met Archery Tag op eigen locatie!

Archery Tag op hockeyveld

Waar vier ik het feestje?

Bij het organiseren van een Archery Tag kinderfeestje zijn er verschillende geschikte locaties om uit te kiezen, afhankelijk van je voorkeuren en beschikbare ruimte. Voor een outdoor avontuur kun je denken aan je eigen achtertuin, een lokaal park, een boerderij, een bosrijk gebied of zelfs een strand, mits je de benodigde toestemming hebt verkregen.

Indien de weersomstandigheden ongunstig zijn, biedt een binnenlocatie zoals een gymzaal een uitstekende oplossing. Deze overdekte plek zorgt voor een comfortabele omgeving en stelt je in staat om ongeacht het weer van het Archery Tag plezier te genieten.

Wat de locatie ook is, zorg ervoor dat je voldoende obstakels hebt om achter te schuilen en dat je duidelijke grenzen instelt voor het speelveld. Veiligheid staat altijd voorop; vergeet niet om de maskers te dragen!

Met een beetje creativiteit en planning kun je een onvergetelijk Archery Tag kinderfeestje organiseren, waarbij de locatie perfect aansluit bij de wensen van de jarige en de gasten.

Onbeperkt Fun!

Met de Archery Tag set die je bij ons huurt kun je de gehele dag onbeperkt spelen zolang als je zelf wilt. Je bent hierdoor niet gebonden aan tijden.

Of het nu een zonnige middag is of een speelse regenachtige dag, de vrijheid om zelf de duur van het spel te bepalen, maakt van jouw Archery Tag feestje een zorgeloze ervaring.

Ook het spel zelf kun je zo lang maken als je wil. Kies er als spelleider bijvoorbeeld voor om spelers uitgeschakeld te laten wanneer ze zijn geraakt of laat ze na 30 seconden weer terugkeren in het spel zodat iedereen continu blijft spelen.

Bekijk alle spelvormen die je kunt spelen wanneer je bij ons een Archery Tag set huurt.

Bekijk alle spelvormen arrow_forward

Stel je eigen Archery Tag pakket samen!

Kies hier het aantal bogen dat je wilt huren. Per gehuurde boog ontvang je standaard 2 pijlen en 1 masker. Je kunt dit naar eigen wens uibreiden naar meer.

Aantal bogen
€ 8,50 per stuk
* Minimaal 6
Extra maskers
€ 2,50 per stuk
* Optioneel
Extra pijlen
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...