Archery Tag op school

Huur een Archery Tag set!

Archery Tag huren voor op school

In een wereld waar boogschieten en trefbal samenkomen, ontstaat een onvergetelijke ervaring genaamd Archery Tag - de perfecte schoolactiviteit die zowel spanning als plezier brengt!

Stel je voor: pijl en boog in de hand, adrenaline in de lucht en een doelwit voor je neus. Dat is precies wat Archery Tag op school zo opwindend maakt.

Huur een archery tag set en laat er meerdere klassen of groepen gebruik van maken. Zo heb je nog meer plezier voor minder kosten per leerling!

Archery Tag huren arrow_forward

Archery Tag oefenen
Uitdagend speelveld Archery Tag

Schot in de Roos van Plezier: Archery Tag op School!

De leerlingen verzamelen zich op het schoolterrein, gewapend met boog en zachte pijlen met een stevige schuimrubberen punt. Het doel? Jagen op vrienden en klasgenoten, terwijl je ondertussen strategisch dekking zoekt achter diverse obstakels. De speelvelden zijn omgetoverd tot spannende arena's, waar vriendschap en competitie samenkomen.

Leerlingen verdelen zich in teams en betreden het strijdtoneel met enthousiasme en vastberadenheid. De adrenaline stijgt als de eerste pijlen door de lucht suizen, en iedereen moet zijn innerlijke boogschutter ontketenen om te overleven. De opwinding is tastbaar terwijl vrienden elkaar achter obstakels ontwijken, strategieën bespreken en onverwachte wendingen het spel verlevendigen.

Maar Archery Tag is niet alleen fysieke inspanning; het vraagt ook om teamwork, communicatie en strategisch denken. Leerlingen leren samen te werken, doelen te stellen en elkaar te ondersteunen terwijl ze zich een weg banen naar de overwinning. Het spel bevordert niet alleen fysieke activiteit, maar ook sociale interactie en vriendschap.

Onder luid gelach, opwinding en soms een strategisch gefluister, wordt Archery Tag op school meer dan zomaar een activiteit; het wordt een gedenkwaardige ervaring waar leerlingen nog lang over napraten. Dus, haal die boog van de muur, zet je helm op en bereid je voor op een pijlsnelle dosis plezier - want Archery Tag op school is een schot in de roos!

Wat moet ik er voor regelen?

Bij het organiseren van Archery Tag als schoolactiviteit zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden.

Ten eerste is het belangrijk om toestemming en goedkeuring te verkrijgen van de schoolleiding. Bespreek je plannen met hen en zorg ervoor dat je voldoet aan eventuele vereisten voor buitenschoolse activiteiten.

Vervolgens moet je een geschikte buitenruimte op het schoolterrein reserveren. Deze ruimte moet groot genoeg zijn om het spel veilig te spelen, inclusief obstakels voor deelnemers om achter te schuilen. Je kunt overwegen om bij het huren van de archery tag set meteen onze pop-up obstakels te huren. Je maakt zo snel en eenvoudig een uitdagend speelveld.

Om deelname te stroomlijnen, laat leerlingen zich van tevoren inschrijven. Dit geeft je een idee van het aantal deelnemers en helpt bij het plannen van de benodigde uitrusting. Effectieve promotie is essentieel om deelnemers aan te trekken. Gebruik posters, aankondigingen en sociale media om het evenement onder de aandacht te brengen.

Zorg voor voldoende begeleiders om de activiteit te begeleiden en toezicht te houden. Plan een tijdschema, wij zorgen er vervolgens voor dat alle benodigde materialen op tijd beschikbaar zijn.

Veiligheid staat voorop, dus zorg voor een EHBO-kit op de locatie voor het geval er kleine verwondingen zijn. Houd ook rekening met het weer en zorg voor een alternatief plan of overdekte ruimte zoals een gymzaal als dat nodig is.

Verover de vlag Archey Tag

Archery Tag als examenstunt

Wil je de laatste schooldag op een geweldige manier afsluiten? Ontdek dan Archery Tag!

Dit leuke boogschietspel voegt een spannende twist toe aan je examenstunt, waardoor je een onvergetelijke afsluiting van het schooljaar beleeft.

Archery Tag is niet alleen een leuke manier om even stoom af te blazen na de examens, maar het brengt ook leraren en leerlingen samen voor wat gezonde competitie. Het sportveld wordt een speelterrein waar iedereen kan genieten van een mix van plezier en teamwork.

Het organiseren is simpel. Vraag toestemming van de schoolleiding, zoek een leuke buitenplek, en huur bij ons je Archery Tag set! Laat je klasgenoten zich vooraf aanmelden om alles soepel te laten verlopen.

Bereid je voor op een geweldige afsluiting van de laatste schooldag met Archery Tag. Laat de pijlen vliegen, geniet van het gelach, en maak deze dag onvergetelijk. Ontdek het plezier van boogschieten en maak van je examenstunt een echt knalfeest!

Archery Tag voor sportdagen

Wil je een sportdag vol actie en teamgeest? Archery Tag is de perfecte keuze! Het combineert boogschieten, samenwerken en competitie op een unieke manier. Hier ontdek je waarom Archery Tag een geweldige toevoeging is aan je sportdag.

Archery Tag brengt iets nieuws naar de sportdag. Het is niet alleen boogschieten; het is een uitdaging waarbij je samen met je team strategieën bedenkt en communiceert om te winnen. Het geeft een frisse draai aan de traditionele sportevenementen!

Deze activiteit draait niet alleen om sport; het is een kans om samen te werken. Leerlingen worden aangemoedigd om met hun teamgenoten te overleggen, strategieën te bedenken en als een hecht team te opereren. Archery Tag bouwt niet alleen fysieke vaardigheden op, maar versterkt ook de teamband.

Stel je eigen Archery Tag pakket samen!

Kies hier het aantal bogen dat je wilt huren. Per gehuurde boog ontvang je standaard 2 pijlen en 1 masker. Je kunt dit naar eigen wens uibreiden naar meer.

Aantal bogen
€ 8,50 per stuk
* Minimaal 6
Extra maskers
€ 2,50 per stuk
* Optioneel
Extra pijlen
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...