Bubbelvoetbal huren

Afhalen in Drachten of Hattemerbroek

Bubbelvoetbal

Ben je op zoek naar een originele en onvergetelijke activiteit voor je volgende evenement, bedrijfsuitje, familiefeest of vriendenuitje? Dan is bubbelvoetbal huren de perfecte keuze om iedereen een hilarische en energieke ervaring te bieden.

Bubbelvoetbal, ook wel bekend als bubble soccer, is een innovatieve twist op traditioneel voetbal waarbij spelers in grote opblaasbare bellen (bubbels) stappen, waardoor een spel ontstaat dat zowel lachwekkend als uitdagend is.

Afhalen in Hattemerbroek of Drachten

Pakket samenstellen arrow_forward
Bubbelvoetbal op schoolkamp
Bubbelvoetbal koprol estafette

Wat is Bubbelvoetbal?

Spelers dragen grote, doorzichtige, opblaasbare bollen (bubbels) rond hun bovenlichaam. Deze bollen fungeren als stootkussens en beschermen de spelers, waardoor ze tegen elkaar kunnen botsen en rollen zonder risico op blessures.

Meer informatie arrow_forward
Bubbelvoetbal vrijgezellenuitje

Over de bubbelballen

Wij werken met bubbels die tegen een stootje kunnen. Daarbij wordt de impact van het 'botsen' voldoende verzacht waardoor er geen ongelukken gebeuren. Door de afmeting van de bubbels zijn deze geschikt voor een leeftijd vanaf 12 jaar of ouder.

Meer informatie arrow_forward
Bubbelvoetbal spelen op vakantiepark

Voor wie is Bubbel Voetbal huren?

Bubbelvoetbal huren biedt de perfecte mix van sport, lach en avontuur voor iedereen, ongeacht de leeftijd of de gelegenheid. Deze unieke activiteit, waarbij spelers in grote opblaasbare bubbels stappen en een potje voetbal spelen, verandert elk evenement in een ervaring vol plezier en gelach.

Of je nu een bedrijfsevenement organiseert en op zoek bent naar een originele teambuilding activiteit, of je plant een vrijgezellenfeest en wilt iets unieks doen dat gegarandeerd voor plezier zorgt, bubbelvoetbal heeft het! Over het algemeen wordt Bubbelvoetbal beschouwd als een activiteit die geschikt is voor tieners en volwassenen.

Meer informatie arrow_forward

Bubbelvoetbal huren bij 123fun.nl

Laat je overtuigen door de vele klanten die je voor zijn gegaan. Ontdek daarnaast de vele voordelen wanneer je bij ons Bubbelvoetbal huurt.

Op basis van zelf afhalen

Het complete pakket met benodigdheden ligt de dag van te voren voor je klaar om afgehaald te kunnen worden in Hattemerbroek of Drachten.

Veel gestelde vragen

Handig! De meest gestelde vragen over het huren van Bubbel Voetbal hebben we voor je gebundeld. Kijk of je vraag en antwoord er tussen staat!

Stel je eigen Bubbelvoetbal pakket samen

Je bepaalt zelf hoeveel bubbelballen je wilt huren. Het minimum aantal is 4 stuks. Alleen op basis van afhalen in Drachten of Hattemerbroek. Versturen is niet mogelijk.

Aantal Bubbelballen
€ 25,00 per stuk
* Minimaal 4
Alleen afhalen op locatie:

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Wat is Bubbelvoetbal eigenlijk?

Ontdek de knotsgekke wereld van bubbelvoetbal, waar het klassieke spelletje voetbal een hilarische draai krijgt die je gegarandeerd niet snel zult vergeten! Stel je voor: je stapt in een gigantische, doorzichtige, opblaasbare bubbel die je hele bovenlichaam omhult, waardoor je ineens deel uitmaakt van een levend flipperkastspel.

Hilarische activiteit

Bubbelvoetbal is een humoristische en energieke variant op traditioneel voetbal, waarbij spelers grote, opblaasbare bubbels (zorbballen) dragen die hun bovenlichaam volledig omhullen.

Het spel volgt de basisregels van voetbal - het doel is om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen - maar door de toevoeging van de bubbels wordt het een totaal andere ervaring. Spelers kunnen tegen elkaar botsen, omrollen en zelfs op de kop terechtkomen, wat leidt tot hilarische situaties en veel gelach, zonder het risico op ernstige blessures.

Bubbelvoetbal kan zowel binnen als buiten gespeeld worden, op grasvelden, kunstgras of in sporthallen, en biedt een unieke, actieve en uiterst vermakelijke activiteit voor spelers van alle leeftijden.

Toegankelijk voor iedereen

Verjaardagsfeestjes, school- en jeugdevenementen, sportteams en clubs, of gewoon een dagje uit met de familie of vrienden; bubbelvoetbal biedt een dynamische activiteit die mensen van alle leeftijden samenbrengt.

Het mooie van bubbelvoetbal is dat het geen voetbalvaardigheden vereist; iedereen kan meedoen en genieten van de fun, wat het een ideale keuze maakt voor een breed scala aan evenementen.

Het huren van bubbelvoetbal is flexibel en zorgeloos; het kan bijna overal gespeeld worden, van grasvelden en sportvelden tot indoor sporthallen, waardoor het een veelzijdige optie is voor evenementen in elke omgeving. Met alles van de opblaasbare bubbels tot aan de bal, pomp en pionnen inbegrepen, hoef je je alleen maar op te maken voor een dag vol plezier en activiteit!

my_location

Voor wie

Het huren van Bubbelvoetbal is geschikt voor jong en oud en voor vele gelegenheden!

Voor wie
whatshot

Hoe werkt het?

Het bubbelvoetbal pakket is simpel in gebruik waardoor na ontvangst meteen gespeeld kan worden!

Over het pakket
face

Activiteit opbouw

Voordat er daadwerkelijk bubbelvoetbal gespeeld wordt, is het leuk om een ludieke warming-up te doen!

De activiteit

Veelgestelde vragen

Bubbel voetbal is een hilarische variant op traditioneel voetbal, waarbij spelers grote opblaasbare bellen (bubbels) dragen die hun bovenlichaam omhullen. Dit zorgt voor een grappige en veilige manier om tegen elkaar aan te botsen en om te rollen zonder risico op blessures, terwijl ze proberen te voetballen.

Bubbel voetbal is perfect voor een breed scala aan evenementen, waaronder bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeestjes, schoolactiviteiten, of gewoon als een leuke activiteit met vrienden of familie.

De optimale groepsgrootte kan variëren, maar over het algemeen wordt bubbel voetbal gespeeld met teams van 4 tot 5 spelers per kant. Het spel kan aangepast worden voor grotere of kleinere groepen door spelers in rotatie te laten spelen.

Bubbel voetbal is geschikt voor een breed scala aan leeftijden, meestal vanaf ongeveer 10 of 12 jaar en ouder. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de grootte en kracht van de spelers, aangezien de bellen vrij groot en zwaar kunnen zijn.

Ja, bubbel voetbal is ontworpen om een veilige ervaring te bieden. De bellen absorberen de impact wanneer spelers botsen of op de grond vallen. Het is echter belangrijk om altijd de veiligheidsinstructies te volgen en te spelen op een geschikte, vlakke ondergrond.

Bubbel voetbal kan gespeeld worden op een verscheidenheid aan locaties, zoals grasvelden, kunstgrasvelden, sportzalen, en soms zelfs op het strand. Zorg ervoor dat de ondergrond vlak en vrij van scherpe objecten is.

Een typische speelsessie duurt ongeveer 1 tot 2 uur, inclusief tijd voor uitleg van de regels, opwarmen, en meerdere korte wedstrijden met pauzes tussendoor.

Ja, het wordt aanbevolen om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen. Vermijd het dragen van scherpe voorwerpen zoals sieraden en zorg ervoor dat je kleding hebt die geschikt is voor fysieke activiteit.

Voor algemene vragen over levering, betaling etc. kun je naar veelgestelde vragen.
Na aanleiding van alle informatie op deze website nog vragen? Bel of mail ons gerust!

Over het bubbelvoetbal pakket

Voetballen in rugbystijl! Omhuld door een opblaasbare bubbel kun je elkaar pijnloos omver botsen! Je huurt een compleet pakket waarmee je een volledige dag kunt spelen. Door de afmeting van de bubbels zijn deze geschikt voor een leeftijd vanaf 12 jaar of ouder.

Ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, bedrijfsuitje of familiedag!

Bubbelvoetbal rood en blauw

Bubbelballen

Je ontvangt bubbelballen die vacuüm gezogen zijn. Geschikt voor vervoer in een auto.

Elektrische pomp

Elektrische pomp

Met de meegeleverde krachtige pomp blaas je één bubbelvoetbal in 2 minuten op.

Voetbal en pionnen

Voetbal en pionnen

Uiteraard ontvang je van ons een voetbal en pionnen om het speelveld te maken.

De bubbelvoetballen

De bubbelballen worden geleverd in de twee opvallende kleuren rood en blauw en zijn specifiek ontworpen voor personen van rond 12 jaar en ouder, waardoor ze perfect zijn voor zowel tieners als volwassenen die een actief avontuur willen beleven.

Het opblazen van de bubbels gaat snel en efficiënt, dankzij de meegeleverde elektrische pomp. Deze handige pomp zorgt ervoor dat de bubbels in een mum van tijd opgeblazen zijn en klaar voor actie. Elke bubbel bestaat uit 8 robuuste, met lucht gevulde kamers die optimale bescherming bieden tegen botsingen en valpartijen. Deze unieke structuur zorgt voor een veilige omgeving waarin deelnemers zich volledig kunnen uitleven zonder zorgen over blessures.

Bovendien is de elektrische pomp uitgerust met een afzuigfunctie, waardoor het leeglaten van de bubbels na gebruik net zo eenvoudig is als het opblazen. Dit maakt het opruimen na het evenement moeiteloos en snel, waardoor meer tijd overblijft om na te genieten van de leuke ervaring.

Het ontwerp van de bubbels is zorgvuldig doordacht om maximale veiligheid en comfort te bieden. Centraal in elke bubbel bevinden zich twee verstelbare schoudergordels en twee stevige kajak-handgrepen. Deze elementen zijn essentieel voor het bieden van stevigheid en controle aan de deelnemer, zelfs tijdens de meest intense momenten van het spel. Dankzij deze features blijft de bubbel perfect op zijn plaats, wat zorgt voor een zorgeloze en plezierige ervaring voor alle deelnemers.

Bubbelvoetbal team rood en team blauw
Bubbelvoetbal spelen in de gymzaal

Waar kan ik bubbelvoetbal spelen?

Wanneer je besluit bubbelvoetballen te huren, gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open qua locaties waar je dit spannende spel kunt spelen. Van de groene uitgestrektheid van lokale parken en speelvelden die een natuurlijke en ruime omgeving bieden, tot de professionele setting van sportvelden en -complexen die vaak de nodige voorzieningen zoals kleedkamers en parkeerplaatsen bieden. Maar dat is nog niet alles. Het strand kan een prachtig alternatief zijn, waar het zachte zand een extra element toevoegt aan het spel, zolang de lokale regelgeving het toestaat.

Heb je toegang tot een grote achtertuin of een privéterrein? Dan kun je overwegen om daar een kleinschaliger bubbelvoetbal evenement te organiseren. Deze persoonlijke setting biedt een vertrouwde omgeving waar je gemakkelijk kunt genieten van het spel. Ook schoolvelden kunnen buiten de schooluren een geschikte optie zijn, aangezien veel scholen bereid zijn hun faciliteiten te verhuren aan de gemeenschap.

Bij het organiseren van een bubbelvoetbal evenement is het belangrijk de veiligheid voorop te stellen. Kies een locatie die vrij is van gevaarlijke obstakels en zorg ervoor dat de ondergrond geschikt is om op te spelen. Het is ook essentieel om te controleren of je toestemming nodig hebt of een vergunning moet aanvragen voor het gebruik van de locatie. Basisvoorzieningen zoals toiletten en parkeergelegenheid zijn ook belangrijke factoren om rekening mee te houden, om zo een soepele en plezierige ervaring voor alle deelnemers te garanderen.

Pakket samenstellen arrow_forward

Compleet pakket

Als je besluit om bubbelvoetbal bij ons te huren, zorgen we ervoor dat je direct van start kunt gaan met een compleet pakket dat alles bevat wat je nodig hebt voor een onvergetelijke activiteit.

Ons pakket omvat niet alleen de essentiële bubbelballen en de pomp, maar ook alle nodige accessoires om een speelveld moeiteloos en snel op te zetten. Met de bijgeleverde pionnen kun je in een handomdraai het speelgebied afbakenen, terwijl de meegeleverde voetbal essentieel is voor het spel.

Voor het geval dat er onverwachts een bubbel lek raakt, bevat ons pakket eveneens een handig plaksetje. Dit stelt je in staat om snel en effectief de bubbel te repareren, zodat het plezier niet onderbroken hoeft te worden.

Opbouw van de activiteit

Bubbelvoetbal is een hilarische twist op traditioneel voetbal, waarbij spelers zich in grote opblaasbare bubbels bevinden. Voor het echte spel begint, is het handig om met een koprol-estafette te starten. Dit helpt spelers te wennen aan de bubbels en bevordert teamgeest. Teams racen tegen elkaar door om beurten een parcours af te leggen door koprollen te maken, wat zorgt voor een leuke warming-up.

Na deze warming-up is het tijd voor het eigenlijke bubbelvoetbal, waarbij de spelregels flexibel zijn om iedereen te betrekken, ongeacht vaardigheidsniveau.

Bubbelvoetbal is perfect voor teambuilding, vrijgezellenfeesten of gewoon een middag vol plezier. Het combineert lichaamsbeweging, strategisch denken en teamwork in een veilige en lachwekkende ervaring.

Met bubbelvoetbal ben je verzekerd van een onvergetelijke activiteit die zowel uitdagend als vermakelijk is.

Bubbelvoetbal spelen op het grasveld

Alleen bij ons afhalen

Handig, past in de auto!

Meer informatie

Daarom huur je Bubbelvoetbal bij 123fun.nl

check_circle Compleet pakket, speelklaar
mood +2750 positieve reviews
wb_cloudy Kosteloos annuleren
schedule Weekend-actie (zo. gratis!)
euro_symbol Geen borg nodig
check_box Onbeperkt spelen
check_box Afhalen in Hattemerbroek
check_box Afhalen in Drachten
In iets meer dan 3 tellen geregeld
format_quote Perfecte communicatie en qua op en afhalen goed geregeld. Goed materiaal . format_quote
starstarstarstarstar door: Hans
19 juli 2023
Bumper ball
format_quote De mannen van de JO14 van fc Harlingen hebben een super leuke middag gehad met de ballen!! format_quote
starstarstarstarstar door: Christina
05 juli 2023
Leuk Bubbel voetbal set
format_quote Prima materiaal en heel makkelijk huurproces. Top! format_quote
starstarstarstarstar door: Fleur
04 juli 2023
Bubble voetbal en laserguns voor schoolkamp
format_quote 40 kinderen gingen volledig uit hun dak en hebben een geweldige ervaring gehad met deze 2 activiteiten. Een enorm succes dus! format_quote
starstarstarstarstar door: Arnold
20 juni 2023
Super weekend gehad!
format_quote Mede dankzij 123fun een prachtig weekend gehad! We huurder bubbelvoetbal, lasergames en een escapebox. Goed voor uren spelplezier! format_quote
starstarstarstarstar door: Sabine
30 mei 2023
Superleuk feestje
format_quote Het gemak van halen en brengen in een kast met code was super. Zelf je planning maken. De bubble ballen waren prima voor 11 jarigen. De jongens hebben het als 1 van de leukste feestjes ooit ervaren. format_quote
starstarstarstarstar door: Annet
17 mei 2023
Bubbelvoetbal en Karaoke set
format_quote Wat hebben we gelachen met zowel de bubbelvoetbal als de Karaoke set. Daarnaast goede service!! format_quote
starstarstarstarstar door: T
21 maart 2023
Bubbel voetbal
format_quote Prima materiaal, goede service! format_quote
starstarstarstarstar door: Jelle
02 februari 2023
Karaoke en bubbelvoetbal huur
format_quote Contact was snel duidelijk en goed en ophalen en terugbrengen makkelijk. Niet duur voor het hele weekend! We hadden bubbel voetbal gehuurd voor ons familie weekend en dat was ontzettend leuk! We hebben ontzettend gelachen. Karaoke was in eerste instantie makkelijk om te installeren. We hebben de beamer niet gebruikt maar via de TV aangesloten. microfoons en speaker gaven goed geluid en de 2 disco lampen gaven extra sfeer! We konden er niet achter komen hoe de liedjes automatisch achter elkaar gespeeld konden worden (wachtrij) via de aangesloten telefoon. We moesten elk nummer apart inzetten via de remote control en dit liep wel eens vast. Misschien goed om hier nog een extra instructie aan toe te voegen bij de verhuur? Uiteindelijk ook met de karaoke heel veel plezier gehad!! Zou zeker weer van 123 fun huren!!! format_quote
starstarstarstarstar_border door: Marjan
02 november 2022
Jongeren kamp
format_quote Goede service. Overal een duidelijke omschrijving bij. Goede prijs. Een aanrader format_quote
starstarstarstarstar_border door: Robert
18 oktober 2022

Advies nodig, hulp bij het reserveren of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.

Wie maakt er gebruik van Bubbelvoetbal?

De activiteit bubbelvoetbal trekt een divers publiek aan, variërend van particulieren die een unieke, energieke en hilarische ervaring zoeken, tot organisaties die een leuke en ludieke teambuildingactiviteit willen organiseren. Bubbelvoetbal is bijzonder aantrekkelijk omdat het geen voetbalvaardigheden vereist en toegankelijk is voor deelnemers met uiteenlopende fysieke condities.

Bubbelvoetbal kinderfeestje (12+)

Op zoek naar een activiteit voor het volgende kinderfeestje? Bubbelvoetbal is de perfecte keuze!

Voor studenten en scholieren

Als school of student op zoek naar een leuke activiteit? Overweeg het huren van bubbelvoetbal!

Bubbelvoetbal vrijgezellenfeestje

Een vrijgezellenfeestje wordt pas echt leuk met een ludieke activititeit zoals bubbelvoetbal.

Ook leuk voor

  1. Bedrijven
  2. Familieweekenden
  3. Sportverenigingen
  4. Evenementen
  5. Zomaar met vrienden
Loading...