Bubbelvoetbal doelgroepen

Geschikt voor vele gelegenheden

Voor wie is bubbelvoetbal huren?

Ben je op zoek naar een unieke, spannende en interactieve activiteit die geschikt is voor een breed scala aan doelgroepen en evenementen? Bubbelvoetbal huren biedt een perfecte oplossing die zowel vermakelijk als veilig is, ideaal voor kinderfeestjes, scholen, teambuildingactiviteiten, vrijgezellenfeestjes, en nog veel meer.

Bubbelvoetbal huren brengt een unieke twist aan elk soort evenement of samenkomst, door een mix van sport, spel, en hilarische momenten die deelnemers niet snel zullen vergeten.

Bubbelvoetbal huren arrow_forward

Bubbelvoetbal botsen
Bubbelvoetbal koprol

Bubbelvoetbal voor bedrijven

Voor bedrijven transformeert bubbelvoetbal de traditionele teambuildingactiviteit in een opwindend en memorabel avontuur, dat werknemers op een geheel nieuwe en verfrissende manier samenbrengt. Het is niet zomaar een spel; het is een unieke ervaring die de dynamiek binnen teams kan veranderen, de communicatie kan verbeteren, en een positieve impuls kan geven aan de bedrijfscultuur.

Stel je een zonnige middag voor op een groen veld, waar collega's zich verzamelen, niet voor de gebruikelijke teambespreking, maar om zichzelf in grote opblaasbare ballen te hijsen. Vanaf het eerste fluitsignaal is het duidelijk dat dit geen gewone dag op kantoor zal zijn. Bubbelvoetbal introduceert een spelelement waarin strategisch denken, samenwerking, en vooral een goede dosis humor centraal staan. Het zorgt voor hilarische momenten wanneer teamgenoten proberen te scoren, terwijl ze zachtjes tegen elkaar botsen en rollen, wat vaak resulteert in lachbuien en komische taferelen.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om het ijs te breken tussen nieuwe werknemers of verschillende afdelingen dichter bij elkaar te brengen, biedt bubbelvoetbal een perfecte oplossing. Het spel kent geen hiërarchie; managers en medewerkers staan letterlijk op gelijke voet, waardoor natuurlijke interacties en gesprekken ontstaan buiten de gebruikelijke werkcontext.

Bubbelvoetbal huren voor familieweekenden

Tijdens familieweekenden is het soms een uitdaging om activiteiten te vinden die zowel de jongste leden van de familie als de ouderen aanspreken, die iedereen bij elkaar brengen en die onvergetelijke herinneringen creëren. Bubbelvoetbal huren voor een familieweekend biedt een unieke oplossing voor deze uitdaging, door een activiteit te introduceren die grenzen verlegt, generaties verbindt, en bovenal, zorgt voor onophoudelijk plezier en lachen.

De achtertuin of een gehuurd speelveld verandert in een bruisende arena waar familieleden, gehuld in grote opblaasbare bollen, proberen voetbal te spelen. De regels zijn simpel, maar de uitvoering is hilarisch, aangezien spelers botsen, rollen, en soms moeite hebben om weer op te staan.

Voor kinderen is bubbelvoetbal een avontuurlijke activiteit waarbij ze hun energie er volledig in kwijt kunnen. Volwassenen krijgen de kans om hun innerlijke kind los te laten, waardoor de dagelijkse stress even vergeten wordt. Ouders en grootouders kunnen meedoen of aanmoedigen vanaf de zijlijn, waardoor ze betrokken zijn bij de pret en plezier hebben in het geluk van hun familie.

Naast het spel zelf, biedt de ervaring van bubbelvoetbal fantastische fotomomenten die de familiegeschiedenis zullen ingaan. Beeld je de foto's en video's in van opa die in een bubbel rolt, of van de kleinste telgen van de familie die pogingen doen om de bal te trappen terwijl ze omsloten zijn door hun bubbel.

Bubbelvoetbal rood tegen blauw

Bubbelvoetbal voor (sport)verenigingen

Voor sportverenigingen biedt bubbelvoetbal een uitgelezen kans om de gebruikelijke trainingsroutine op te schudden met een flinke dosis plezier en teamgeest. Deze dynamische en energieke activiteit is meer dan zomaar een spel.

Stel je voor dat de leden van je sportvereniging, gewend aan hun specifieke sportdisciplines, ineens de kans krijgen om zich in een gigantische opblaasbare bal te hullen en over het veld te rollen, botsen, en lachen. Bubbelvoetbal introduceert een element van onvoorspelbaarheid en hilariteit dat je in weinig andere sporten terugvindt.

Deze activiteit kan fungeren als een prachtige ijsbreker voor nieuwe leden of als een manier om het seizoen op een luchtige noot af te sluiten. Het kan ook dienen als een memorabel onderdeel van jaarlijkse sportdagen, waarbij teams niet alleen strijden om de overwinning, maar ook om wie de meest spectaculaire botsingen en stunts kan uitvoeren.

Daarnaast biedt bubbelvoetbal sportverenigingen een fantastische mogelijkheid om zichzelf in de kijker te spelen binnen de lokale gemeenschap. Het organiseren van een bubbelvoetbalevenement kan aandacht trekken van lokale media, potentiële leden, en sponsors, waardoor de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van de vereniging toenemen.

Voor evenementen en festivals

Voor evenementen zoals festivals vormt bubbelvoetbal een ongeëvenaarde attractie die het plezier en de opwinding naar een geheel nieuw niveau tilt. Het is een spectaculaire vertoning die zowel deelnemers als toeschouwers op het puntje van hun stoel houdt.

Een veld vol met lachende mensen, gehuld in grote opblaasbare ballen, die proberen voetbal te spelen terwijl ze alle kanten op botsen. Het is een hilarisch gezicht dat gegarandeerd de aandacht trekt. Bubbelvoetbal biedt niet alleen vermaak door de onvoorspelbare en komische situaties die ontstaan, maar het creëert ook een levendige en energieke sfeer die bezoekers nog lang zullen herinneren.

De unieke en fotogenieke aard van het spel moedigt deelnemers en toeschouwers aan om foto's en video's te delen, waardoor je evenement extra publiciteit krijgt. Dit kan helpen om een breder publiek te bereiken en de opwinding voor toekomstige evenementen te vergroten.

Bubbelvoetbal spelen met vrienden

Zomaar met vrienden samenkomen voor een potje bubbelvoetbal is een briljante manier om de sleur van het dagelijks leven te doorbreken.

Het mooie van bubbelvoetbal met vrienden is dat het niet uitmaakt wie het meest atletisch is of wie voetbaltalent heeft. In deze opblaasbare bellen staan plezier en het plezierige ongemak van het proberen de bal te trappen terwijl je lachend over het veld rolt, centraal. Het is een geweldige manier om herinneringen te creëren die jullie nog jaren zullen koesteren, versterkt door de vele foto's en video's van spectaculaire botsingen en onverwachte doelpunten die ongetwijfeld gedeeld zullen worden op sociale media.

Na afloop van het spel kunnen jullie samen ontspannen, misschien genieten van een picknick of barbecue, en napraten over de meest gekke momenten van de dag. Het gaat niet alleen om het spel zelf, maar om de hele ervaring van samen zijn en plezier maken.

Bubbelvoetbal huren arrow_forward

Stel je eigen Bubbelvoetbal pakket samen

Je bepaalt zelf hoeveel bubbelballen je wilt huren. Het minimum aantal is 4 stuks. Alleen op basis van afhalen in Drachten of Hattemerbroek. Versturen is niet mogelijk.

Aantal Bubbelballen
€ 25,00 per stuk
* Minimaal 4
Alleen afhalen op locatie:

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...