Bubbelvoetbal kinderfeestje

Huur een bubbelvoetbal pakket!

Bubbelvoetbal huren voor een kinderfeestje

Organiseer een onvergetelijk Bubbelvoetbal kinderfeestje!

Bubbelvoetbal is een fantastische activiteit waarbij kinderen zich kunnen uitleven in grote, opblaasbare bollen. Of het nu in de achtertuin, op een veld of binnen in een sportzaal is, Bubbelvoetbal belooft een dag vol gegiechel, teamwork en energieke actie.

Het wordt een feestje vol spanning en memorabele momenten. Kom en ervaar hoe plezier en beweging samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar.

Bubbelvoetbal huren arrow_forward

Bubbelvoetbal kinderfeestje
Bubbelvoetbal op het grasveld

Een unieke, hilarische en actieve activiteit

Stel je de opwinding voor als de kinderen in grote, opblaasbare bollen stappen en het speelveld op stormen, klaar voor een spel waarin lachen, botsen en rollen centraal staan.

Bubbelvoetbal is niet alleen een bron van eindeloos vermaak, maar het is ook verrassend veilig, waardoor het de perfecte keuze is voor een zorgeloos kinderfeestje. De bellen, gemaakt van duurzaam en schokabsorberend materiaal, omhullen de spelers volledig, waardoor ze kunnen stuiteren en botsen zonder risico op blessures. Het is de ideale manier om kinderen actief en enthousiast te houden, terwijl ouders gerustgesteld kunnen toekijken hoe hun kleintjes de tijd van hun leven hebben.

Bij het huren van bubbelvoetbal voor een kinderfeestje komt alles naar je toe: van de de uitrusting tot aan de pomp en de benodigde materialen voor het afzetten van een speelveld. Geen gedoe met vervoer of het zoeken naar geschikte speellocaties; je kunt dit avontuurlijke spel vrijwel overal spelen, van je achtertuin tot een lokaal park of sportveld. De bubbelballen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. De bellen zijn verstelbaar waardoor iedereen veilig en comfortabel kan meedoen.

Bubbelvoetbal kinderfeestje organiseren

Bij het plannen van een bubbelvoetbal kinderfeestje is het belangrijk om rekening te houden met enkele sleutelfactoren. Zorg ervoor dat de leeftijd en grootte van de kinderen overeenkomen met de bubbelballen die wij verhuren. We adviseren een leeftijd van ongeveer 12 jaar. Het aantal deelnemers bepaalt hoeveel bellen je moet huren of kies er voor om meerdere teams te maken en deze na elkaar te laten spelen. Vergeet niet dat je een open ruimte nodig hebt die groot en veilig genoeg is voor de kinderen om vrij te bewegen. Veiligheid staat voorop, dus zorg voor een vlakke ondergrond zonder gevaarlijke obstakels en zorg voor volwassen toezicht gedurende het spel.

Het vaststellen van duidelijke spelregels voorafgaand aan het feestje helpt bij het soepel verlopen van het spel. Of je nu kiest voor traditionele voetbalregels of eigen variaties bedenkt, het belangrijkste is dat iedereen de regels begrijpt. Houd ook rekening met de planning en duur van het bubbelvoetbal binnen het feestje, met genoeg tijd voor pauzes, zodat de kinderen kunnen rusten en hydrateren.

Na al die actie zullen de kinderen zeker honger en dorst hebben, dus zorg voor een goed geplande maaltijd of snacks en voldoende drankjes. Het kan ook een goed idee zijn om naast bubbelvoetbal andere activiteiten te plannen, zodat er voor elk kind wat wils is en iedereen een geweldige tijd heeft.

Vergeet ten slotte niet om de dag vast te leggen met foto's en video's. Bubbelvoetbal zorgt gegarandeerd voor veel hilarische momenten die het waard zijn om te delen en te bewaren.

Bubbelvoetbal in de sporthal

Waar vier ik het feestje?

Het organiseren van een bubbelvoetbal kinderfeestje begint met het vinden van de perfecte locatie, en er zijn verschillende opties om te overwegen, elk met zijn eigen charme. Een ruime achtertuin transformeert gemakkelijk in het ultieme speelveld, waar kinderen vrij kunnen rondstuiteren in hun opblaasbare bubbels met het comfort van thuis binnen handbereik voor snacks, pauzes en gemakkelijke toegang tot voorzieningen.

Voor diegenen die op zoek zijn naar meer ruimte of een verandering van omgeving, biedt een lokaal park of speelveld een prachtig decor voor bubbelvoetbal. Deze openbare ruimtes zijn vaak uitgestrekt genoeg om een spannend spel te spelen. Het is wel aan te raden om vooraf bij de gemeente na te gaan of toestemming nodig is voor het gebruik van de ruimte.

Bij minder gunstig weer of de voorkeur voor een indoor setting, biedt het huren van een sportfaciliteit of gymzaal een uitstekende oplossing. Deze locaties zijn speciaal ontworpen voor sportieve activiteiten en bieden een veilige, gecontroleerde omgeving waar het feestje ongehinderd door kan gaan, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Voetbalvelden of lokale sportclubs zijn ook een fantastische optie voor bubbelvoetbal. Deze gespecialiseerde sportterreinen zijn perfect ingericht voor dit soort activiteiten en bieden vaak aanvullende voorzieningen zoals kleedkamers, die het evenement net dat beetje extra kunnen geven.

Voor degenen die in de buurt van de kust wonen, biedt het strand een unieke en gedenkwaardige locatie voor een bubbelvoetbal kinderfeestje. Het spelen op het zand voegt een extra dimensie toe aan de ervaring, terwijl het natuurlijke zachte oppervlak helpt om de val te verzachten. Het is wel belangrijk om te controleren of activiteiten zoals bubbelvoetbal zijn toegestaan op het strand en ervoor te zorgen dat de bellen niet beschadigd raken.

Tips voor het spelletje

Bubbelvoetbal biedt een komische draai aan het klassieke voetbalspel door spelers in enorme opblaasbare bollen te plaatsen.

Voordat het spel echt losbarst, is het een goed idee om te beginnen met een koprol-estafette. Dit niet alleen helpt de spelers om vertrouwd te raken met de bubbels, maar het versterkt ook de teamgeest. De teams gaan de strijd met elkaar aan door in estafettevorm een parcours af te leggen met koprollen, wat een hilarische opwarming garandeert.

Na de warming-up is het tijd voor het hoofdevenement: bubbelvoetbal zelf, met regels die aangepast kunnen worden om iedereen, ongeacht hun vaardigheden, te kunnen betrekken.

Brengt alleen bubbelvoetbal huren niet genoeg afwisseling denk je? Overweeg dan om als extra ook karaoke, lasergame, archery tag, paintball of een andere leuke activiteit bij ons te huren.

Zo maak je er een speciale dag van met boordevol activiteiten!

Naar het volledige aanbod arrow_forward

Stel je eigen Bubbelvoetbal pakket samen

Je bepaalt zelf hoeveel bubbelballen je wilt huren. Het minimum aantal is 4 stuks. Alleen op basis van afhalen in Drachten of Hattemerbroek. Versturen is niet mogelijk.

Aantal Bubbelballen
€ 25,00 per stuk
* Minimaal 4
Alleen afhalen op locatie:

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...