Bubbelvoetbal voor studenten en scholieren

Huur een bubbelvoetbal pakket!

Bubbelvoetbal huren voor scholen

Op zoek naar een activiteit die gegarandeerd zorgt voor een dag vol lachen, sportiviteit en onvergetelijke herinneringen voor studenten of scholieren?

Dan is bubbelvoetbal huren dé oplossing! Deze hilarische en energieke variant op traditioneel voetbal, waarbij spelers zich in gigantische opblaasbare bubbels hullen, belooft een evenement vol plezier en teamspirit.

Bubbelvoetbal huren arrow_forward

Bubbelvoetbal op school
Bubbelvoetbal op voetbalveld

Bubbelvoetbal huren voor studenten

Bubbelvoetbal is de perfecte manier om het ijs te breken bij nieuwe studenten, de banden binnen studentenverenigingen te versterken of gewoon om een middag vol plezier te beleven. Het spel, dat zowel binnen als buiten gespeeld kan worden, is flexibel aan te passen aan elke groepsgrootte en biedt een veilige, maar uiterst vermakelijke sportervaring die niemand snel zal vergeten.

Het organiseren van een bubbelvoetbal evenement is verrassend eenvoudig. Wij bieden als verhuurbedrijf van bubbelvoetbal complete pakketten aan inclusief de bubbelballen, een voetbal, pionnen en een krachtige elektrische pomp. Dit maakt het voor de organisatoren van studentenverenigingen gemakkelijk om een onvergetelijk evenement op poten te zetten, zonder zich zorgen te hoeven maken over de details.

Wat bubbelvoetbal zo ideaal maakt voor scholieren en studentenverenigingen, is niet alleen het hilarische aspect van het spel, maar ook de mogelijkheid om teamwork en strategisch denken te bevorderen. Spelers moeten samenwerken om te scoren en tegelijkertijd hun lach in te houden als ze hun medespelers in gigantische bubbels omver zien rollen. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen, de groepsdynamiek te verbeteren en een gevoel van kameraadschap te creëren.

Leuk voor tijdens sport- of introductiedagen

Bubbelvoetbal is een uitstekende toevoeging aan jaarlijkse sportdagen, themadagen of andere schoolbrede evenementen. Het kan dienen als het hoogtepunt van de dag, waarbij zowel leerlingen als leraren kunnen deelnemen aan de pret. Deze activiteit biedt een unieke draai aan teambuilding en sportiviteit, waardoor het een memorabel onderdeel van elke schoolactiviteit wordt.

Ook schoolkampen of introductiedagen zijn perfecte gelegenheden om bubbelvoetbal te introduceren. Het biedt een leuke en interactieve manier voor leerlingen om elkaar te leren kennen en banden te smeden. Bubbelvoetbal kan helpen om eventuele spanningen te doorbreken en een positieve sfeer te creëren.

Bubbelvoetbal volwassenen

Waar kan ik het spelen?

Veel universiteiten en hogescholen hebben hun eigen sportfaciliteiten, zoals voetbalvelden of sporthallen, die perfect geschikt zijn voor een potje bubbelvoetbal. Deze faciliteiten zijn vaak uitgerust met alles wat je nodig hebt, zoals kleedkamers en douches, wat het organiseren een stuk eenvoudiger maakt. Daarnaast staan veel lokale sport- en voetbalclubs open voor het verhuren van hun velden of indoor sportzalen aan externe groepen, buiten de reguliere trainingstijden of wedstrijddagen om. Dit biedt de kans om te genieten van bubbelvoetbal op echt gras of binnen een professionele sportomgeving.

Voor een meer informele en kosteneffectieve optie kun je overwegen om het evenement te houden in een openbaar park of recreatiegebied. Deze keuze biedt veel vrijheid en ruimte, maar het is belangrijk om van tevoren na te gaan of specifieke toestemming of vergunningen nodig zijn.

Indoor sport- en evenementenhallen zijn een uitstekende keuze voor studentenverenigingen die een weersonafhankelijke locatie zoeken. Deze hallen bieden genoeg ruimte voor het spel en zijn ideaal voor het organiseren van bubbelvoetbal tijdens koudere maanden of op regenachtige dagen.

Bij het plannen van jullie bubbelvoetbal evenement is het essentieel om ruim van tevoren te reserveren, vooral als je een populaire tijd in gedachten hebt. Veiligheid staat voorop, dus controleer of de gekozen locatie voldoet aan alle veiligheidseisen. Daarnaast is het belangrijk om te overwegen welke faciliteiten nodig zijn, zoals toiletten en kleedruimtes, en of de locatie hierin voorziet.

Tips voor het spelletje

Bubbelvoetbal zet een hilarische twist op het traditionele voetbalspel door spelers in gigantische opblaasbare bollen te hullen.

Om spelers de kans te geven te wennen aan het bewegen in deze bubbels, en tegelijkertijd de teamgeest een boost te geven, starten we met een koprol-estafette. Teams nemen het tegen elkaar op door in estafettevorm een parcours te voltooien met koprollen, wat zorgt voor een komische warming-up en veel gelach.

Wanneer iedereen opgewarmd is, gaat het spel over in het eigenlijke bubbelvoetbal. De spelregels zijn flexibel, zodat iedereen, ongeacht hun ervaring of vaardigheid, mee kan doen.

Wil je naast bubbelvoetbal nog meer variatie bieden aan je evenement? Overweeg dan om extra activiteiten zoals karaoke, lasergamen, archery tag, paintball, of een andere spannende activiteit bij ons te huren.

Dit zorgt voor een dag vol onvergetelijke activiteiten en plezier!

Naar het volledige aanbod arrow_forward

Stel je eigen Bubbelvoetbal pakket samen

Je bepaalt zelf hoeveel bubbelballen je wilt huren. Het minimum aantal is 4 stuks. Alleen op basis van afhalen in Drachten of Hattemerbroek. Versturen is niet mogelijk.

Aantal Bubbelballen
€ 25,00 per stuk
* Minimaal 4
Alleen afhalen op locatie:

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...