Escape Box huren

Goedkoop geleverd in heel NL en BE

Escape Box

Ben je op zoek naar een unieke en spannende manier om je volgende feest, teambuilding of familiebijeenkomst onvergetelijk te maken? Het huren van een escape box brengt het mysterie en de opwinding van een escape room direct naar jou toe, waar je ook bent.

Ideaal voor elke gelegenheid, een escape box biedt je de kans om samen met vrienden, familie of collega's te duiken in een wereld vol puzzels, raadsels en geheimen, allemaal vanuit het comfort van je eigen gekozen omgeving.

Levering door heel Nederland en België!

Pakket samenstellen arrow_forward
Nuclear Box escapekoffer
Magic Bomb escapekoffer

Wat is een Escape Box?

Een escape box werkt volgens hetzelfde principe als een escape room, waarbij spelers samenwerken om puzzels op te lossen, codes te kraken om een specifiek doel te bereiken binnen een bepaalde tijd. Het verschil is dat alles wat je nodig hebt in een box zit, waardoor het mobiel en flexibel inzetbaar is.

Meer informatie arrow_forward
Escapebox van dichtbij

Over onze Escape Box

De Escape Box is een interactieve koffer met licht- en geluidseffecten bestaande uit verschillende modules die om de beurt geactiveerd of onschadelijk moeten worden gemaakt. Door in teamverband te spelen is één box al voldoende voor 4 tot 10 personen! Kies jij de Magic Bomb of Nuclear Box?

Meer informatie arrow_forward
Escapekoffer thuis spelen

Voor wie is het huren van een Escape Box?

Of je nu de teamgeest binnen je bedrijf wilt versterken, een speciale twist aan je volgende familiebijeenkomst of vriendenavond wilt geven, of een speciale gelegenheid zoals een vrijgezellenfeest, kinderfeest of schoolactiviteit onvergetelijk wilt maken, een escape box biedt het.

Deze interactieve ervaring brengt het avontuur en de uitdaging van een escape room naar je toe, waar je ook bent. Met een breed scala aan opdrachten en moeilijkheidsgraden past een escape box perfect bij elke groepssamenstelling en gelegenheid, stimuleert het teamwork, probleemoplossend denken en vooral, het zorgt voor veel plezier.

Meer informatie arrow_forward

Escape Box huren bij 123fun.nl

Laat je overtuigen door de vele klanten die je voor zijn gegaan. Ontdek daarnaast de vele voordelen wanneer je bij ons een Escape Box huurt.

Per post verstuurd of afhalen

Laat het pakket uiterlijk de dag van te voren bij je thuis afleveren of kies er voor om het af te halen in Hattemerbroek of Drachten. De keuze is aan jou!

Veel gestelde vragen

Handig! De meest gestelde vragen over het huren van een Escape Box hebben we voor je gebundeld. Kijk of je vraag en antwoord er tussen staat!

Stel je eigen Escape Box pakket samen

Kies hier of je de Magic Bomb of Nuclear Box wilt huren. Door in teamverband te spelen is één escapebox al voldoende voor 4 tot 10 personen.

Magic Bomb
€ 90,00 per stuk
€ 100,00 10% korting
* 12 games van +/- 20 min. per game
Nuclear Box
€ 90,00 per stuk
€ 100,00 10% korting
* 12 games van +/- 20 min. per game

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Wat is een Escape Box eigenlijk?

Een escape box is een draagbare variant van de populaire escape rooms, waarbij deelnemers in een ruimte worden opgesloten en door middel van het oplossen van puzzels, raadsels en het vinden van aanwijzingen binnen een bepaalde tijd moeten ontsnappen. Het huren van een escape box geeft een soortgelijke ervaring maar dan op jouw eigen gekozen locatie.

Populaire activiteit op feestjes

Een escapebox maakt elk feestje extra leuk omdat het iedereen samenbrengt voor een spannend avontuur. Stel je voor: in plaats van gewoon te kletsen of te dansen, lost iedereen samen puzzels op. Dit maakt het feestje levendig en zorgt ervoor dat iedereen betrokken is.

Wat echt een meerwaarde is aan een escapebox, is dat het mensen laat samenwerken. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat je leuk vindt, iedereen werkt samen als een team. Dit is perfect voor allerlei feestjes, of je nu iets plant voor kinderen, een groep vrienden, of zelfs voor werk.

Je kunt bij ons kiezen uit twee verschillende escapeboxen, zodat je altijd wel eentje vindt die bij jouw feestje past. De escape boxen zijn makkelijk te gebruiken waardoor je niet veel hoeft voor te bereiden, dus je kunt meer genieten van het feest.

Toegankelijk voor iedereen

Een groot voordeel van een escape box is dat er geen fysieke inspanning vereist is. In plaats daarvan draait alles om het samen oplossen van puzzels en raadsels, waardoor het een activiteit is waar mensen van alle leeftijden van kunnen genieten. Of je nu een groep kinderen entertaint of een leuke activiteit zoekt voor volwassenen, een escape box biedt een meeslepende ervaring.

Een escape box is niet alleen leuk en spannend, maar ook verrassend betaalbaar in vergelijking met reguliere escape rooms. Dit maakt het een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar leuke groepsactiviteit. Bovendien biedt het samen oplossen van puzzels een geweldige kans voor teambuilding, waardoor het ook voor bedrijven zeer interessant is om een escape box te huren.

Huur vandaag nog je escape box en maak je klaar voor een avontuur dat zowel vermakelijk als toegankelijk is, perfect voor elke gelegenheid.

my_location

Voor wie

Het huren van een Escape Box is geschikt voor jong en oud en voor vele gelegenheden!

Voor wie
whatshot

Hoe werkt het?

De Escape Box is simpel in gebruik waardoor na ontvangst meteen gespeeld kan worden!

Over de Escape Box
face

Escaperoom uitbreiding

Optioneel: Breid het uit naar een escaperoom inclusief gameplan en fysieke onderdelen!

Escaperoom uitbreiding

Veelgestelde vragen

Een escape box is een draagbare variant van de escape room, waarbij deelnemers puzzels en raadsels moeten oplossen binnen een bepaalde tijd om een specifiek doel te bereiken. Het spel is ontworpen om de samenwerking, het probleemoplossend vermogen en het creatief denken te stimuleren, alles verpakt in een kist die naar elke locatie gebracht kan worden.

Een escape box is ideaal voor verschillende evenementen, zoals teambuildingactiviteiten, familiebijeenkomsten, verjaardagsfeestjes, educatieve doeleinden in scholen, en zelfs als een unieke activiteit tijdens bruiloften of bedrijfsevenementen.

We raden aan om steeds in groepjes van 4 tot 5 een escape box ronde te spelen. Door in teamverband te spelen en te roteren is één escapebox daardoor al goed voor 4 tot 10 personen.

De speelduur kan variëren, maar de meeste spellen bieden een ervaring van ongeveer 20 minuten. Er zijn echter zowel kortere als langere varianten beschikbaar, afhankelijk van de voorkeur en het evenement. Kies je voor de uitbreiding? Dan komt een uitgebreide Escaperoom game van +/- 60 minuten beschikbaar.

De Escape box beschikt in totaal over 12 games die beschikbaar zijn om te spelen.

Nee, je hebt geen speciale kennis of vaardigheden nodig. De puzzels en raadsels zijn ontworpen om opgelost te worden door logisch na te denken, samen te werken en creatief te zijn. Het spel bevat meestal een verscheidenheid aan puzzels, zodat verschillende soorten denkers kunnen bijdragen aan het oplossen.

Ja, dat is een van de grootste voordelen van een escape box. Het enige wat je nodig hebt, is een tafel of een vergelijkbaar oppervlak om de box op te zetten en voldoende ruimte voor de spelers om comfortabel te werken. Dit maakt het ideaal voor evenementen op kantoor, thuis, op scholen of zelfs in parken.

Ja, net zoals bij traditionele escape rooms, zijn escape boxen beschikbaar in verschillende thema's en verhaallijnen. We bieden zowel de Magic Bomb als ook de Nuclear Box aan. Dit maakt het mogelijk om een thema te kiezen dat past bij de interesses van jouw groep.

Voor algemene vragen over levering, betaling etc. kun je naar veelgestelde vragen.
Na aanleiding van alle informatie op deze website nog vragen? Bel of mail ons gerust!

Over de Escape Box

Het gebruiken van de Escape Box is erg makkelijk en wordt allemaal uitgelegd in de meegeleverde handleiding. Daarnaast ontvang je het pakket in ieder geval een dag van te voren zodat je mooi de tijd hebt om alles goed te testen en uit te proberen.

Mocht je na het lezen van de handleiding er alsnog niet uitkomen, neem dan contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag verder!

Magic Bomb

Magic Bomb

Wanneer je de koffer opent komt een high tech 'bom' met keypad, stroomdraden, sensoren, druk- en draaiknoppen tevoorschijn.

Nuclear Box

Nuclear Box

Wanneer je de koffer opent komt een kernreactor-module met keypad, schakelaars, brandstofstaven en drukknoppen tevoorschijn.

Gamesheets

Gamesheets

Met behulp van de gamesheets speel je per Escape Box ruim 12 verschillende games die elk zo rond 20 minuten duren.

Magic Bomb Escape Box

Huur de Magic Bomb Escapebox vol met uitdagende, interactieve en elektronische opdrachten! Leuk om te spelen in teamverband van maximaal 4 tot 6 personen per team. Er kunnen uiteraard meerdere teams worden gemaakt die om de beurt tegen elkaar strijden waardoor één box al voldoende is voor 4 tot 10 personen!

De Magic Bomb Escapebox is uitgerust met een reeks van 12 boeiende games, elk met variërende moeilijkheidsgraden om spelers van alle leeftijden uit te dagen. Elke game, ontworpen om ongeveer 20 minuten te duren, vereist dat teams vijf interactieve modules op de bom onschadelijk maken door het oplossen van inventieve opdrachten. Deze opdrachten onthullen cruciale codes en aanwijzingen die nodig zijn om de modules veilig te deactiveren.

Bij het openen van de koffer worden spelers gegroet door een high-tech 'bom' voorzien van een toetsenbord, elektrische bedrading, sensoren, en diverse schakelaars - allemaal vergezeld van indrukwekkende licht- en geluidseffecten. Deze visueel aantrekkelijke setup verhoogt de spelervaring en voegt een realistisch gevoel van urgentie toe aan de missie.

Spelers moeten de verstrekte opdrachten voltooien om de bom veilig te deactiveren, waarbij elke succesvolle actie leidt tot het onschadelijk maken van een module. Echter, fouten worden bestraft met tijdstraffen, waardoor de druk toeneemt naarmate de tijd verder tikt. Welk team zal efficiënt samenwerken om de bom te ontmantelen en de meeste tijd over te houden?

Let op: Voor sommige opdrachten is een apparaat met internettoegang vereist, zoals een smartphone, laptop of tablet.

Escape box Magic Bomb sensoren
Brandstofstaven Nuclear Box

Nuclear Escape Box

Naast de Magic Bomb Escapebox kun je ook kiezen voor de Nuclear Box. Deze werkt in de basis hetzelfde als de Magic Bomb, maar dan in een ander thema met uiteraard andere games en opdrachten.

Wanneer je deze koffer opent komt een kernreactor-module met keypad, schakelaars, brandstofstaven en drukknoppen tevoorschijn. Een echte eyecatcher inclusief licht- en geluidseffecten! Dit apparaat bestaat uit vier verschillende modules die om de beurt geactiveerd moeten worden om de kernreactor te kunnen starten.

Maar pas op.. verkeerde handelingen kunnen resulteren in een tijdstraf en de tijd tikt gewoon door! Welk team houdt de meeste tijd over?

Ook deze Escapekoffer beschikt over 12 verschillende games die elk zo ongeveer 20 minuten duren. Wederom te spelen in teamverband van maximaal 4 tot 6 personen per team. Meerdere teams kunnen worden gemaakt om zo om de beurt tegen elkaar strijden waardoor ook deze box al voldoende is voor 4 tot 10 personen!

Pakket samenstellen arrow_forward

Gamesheets inbegrepen

In totaal worden er 12 gamesheets meegeleverd die per stuk goed zijn voor ongeveer 20 minuten speelplezier. Per game is het de bedoeling om de modules van de Escape Box onschadelijk te maken; de volgorde en de manier waarop kan echter verschillen.

De opdrachten en puzzels op de gamesheets variëren in moeilijkheidsgraad waardoor de Escapebox ook geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar met her en der wat ondersteuning door de spelleider.

De Escape Box is ook een ideale teamactiviteit voor volwassenen. Ook hiervoor zijn voldoende gamesheets beschikbaar. Durven jullie het aan?!

Let op! Bij een aantal opdrachten is een telefoon, laptop of tablet nodig met internetverbinding (wifi).

Uitbreidbaar als Escaperoom (12+)

Naast de 12 papieren gamesheets met puzzels en opdrachten (+/- 20 min. per game) welke inbegrepen zijn, kan de Escape Box tegen een kleine meerprijs worden uitgebreid met één uitgebreide Escaperoom game van maximaal 60 minuten.

Naast een gameplan worden dan allerlei speciaal ontwikkelde fysieke onderdelen meegeleverd zoals een cijferslot, een zakje met moertjes en boutjes, reageerbuisjes, draaischijf, letterkoker, landkaart etc.

Al deze attributen worden verstopt in de ruimte wat de escaperoom voorstelt met de Escape Box als middelpunt. Door de juiste onderdelen te vinden en te combineren worden de opdrachten voltooid.

Deze uitgebreide Escaperoom game is geschikt voor de oudere doelgroep (12+) waarbij geadviseerd wordt om met maximaal 6 personen per keer te spelen zodat elk teamlid wat te doen heeft.

Door het huren van meerdere Escape Boxen (met uitbreiding) kun je overwegen om teams tegelijkertijd de escape room te laten spelen in aparte ruimtes.

Escaperoom uitbreiding

Voor hoeveel spelers?

Het is leuk om de opdrachten van de gamesheets als team met hooguit 4 tot 5 spelers per keer te volbrengen. Liever niet teveel spelers anders bestaat de kans dat er spelers zijn die te weinig te doen hebben.

Voor de Escaperoom-game (uitbreiding) is dit maximaal 6 personen.

Mocht de groep groter zijn of wil je liever in kleinere groepen spelen? Kies er dan voor om meerdere teams te maken en deze na elkaar te laten spelen. Dit is mogelijk aangezien de games maximaal 20 minuten duren. Het leuke is dat dit meteen zorgt voor een wedstrijdelement aangezien gekeken kan worden welk team de meeste tijd overhoudt per game. Wie worden de uiteindelijke winnaars?

Uiteraard is het mogelijk om meerdere Escapeboxen te huren zodat er tegelijkertijd kan worden gespeeld.

Escape Box huren arrow_forward

Escape Box koffers

Onbeperkt spelen

Door het voltooien van opdrachten worden codes en hints gegeven. Weten jullie deze te gebruiken om de bom onschadelijk te maken? Maar pas op.. de tijd tikt door! Welk team houdt de meeste tijd over?

Beschikbaar in 2 varianten. Ga jij voor de Magic Bomb of toch liever voor de Nuclear Box? Beide Escapeboxen bestaan uit ruim 12 games van ongeveer 20 minuten. Goed voor 4 uren non-stop speelplezier!

Het leuke aan de Escapeboxen is dat je het zovaak kunt spelen als je wilt. Hierdoor kun je de activiteit precies zo plannen zoals jij het voor ogen hebt.

Verzending incl. retour € 14,95

Of gratis bij ons afhalen

Meer informatie

Daarom huur je Escape Box bij 123fun.nl

check_circle Compleet pakket, speelklaar
flag +3900 PostNL pakketpunten
place Levering gegarandeerd
mood +2750 positieve reviews
wb_cloudy Kosteloos annuleren
schedule Weekend-actie (zo. gratis!)
euro_symbol Geen borg nodig
local_shipping Verzenden of afhalen
check_box Onbeperkt spelen
check_box Keuze uit 2 varianten
check_box Uitbreiden naar Escaperoom
check_box Compacte koffer
Nucleair Box
format_quote Wat een ontzettend leuk idee. We hebben met elkaar een fijne, gezellige en spannende avond beleefd en flink ons best moeten doen om de spellen daadwerkelijk goed te spelen om de juiste codes of gegevens te ontdekken. Voor herhaling vatbaar! format_quote
starstarstarstarstar door: Petra
29 februari 2024
Escape box Magic Bomb
format_quote Kinderen in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar hebben dit om de beurt in groepjes gespeeld. Ze zijn begonnen met een makkelijke game en daarna een steeds moeilijkere, eerste ronde was even een tip nodig. Ze moeten het even door hebben. Wij hebben zelf een avond er voor even getest zodat wij het snappen en in het begin op weg kunnen helpen, pakketje kwam ook al op donderdag en maandag terug. We huurden het voor de zaterdag. 11 Kinderen in 3 groepjes, per game 3 pogingen. Het snelste groepje kreeg een 'prijsje'. Ze hebben zich de hele avond er mee vermaakt! format_quote
starstarstarstarstar door: Jolanda
09 februari 2024
Super leuke spellen!
format_quote Wij hebben voor een training op kantoor twee escaperoomboxen gehuurd. Dit beviel heel goed. Veel spelopties, van makkelijk naar moeilijker. Ze duren ongeveer 20 minuten en dat is super! Een tip voor 123fun.nl is om de instructieboekjes leesbaar aan te leven. Sommige pagina's waren niet te lezen, dus wij hebben zelf de boekjes opnieuw geprint en mee teruggestuurd. format_quote
starstarstarstarstar_border door: Femke
30 januari 2024
MAGIC BOMB
format_quote Leuke koffer met voldoende opdrachten. De tijd is goed afgesteld ten opzichte van de opdrachten. Een aanrader! format_quote
starstarstarstarstar door: Erik-Jan
26 januari 2024
Games voor op bedrijfsevent
format_quote Voor een 7-kamp hebben we de escape boxen en lasergame gehuurd. We waren bang dat het niet op tijd toegestuurd zou worden. Nou, daar hadden we absoluut niet bang voor hoeven zijn. De spullen waren er ruim op tijd. Alles zag er netjes uit en deed het goed. Ook de bijgeleverde uitleg was duidelijk. Met de bijgeleverde retourbonnen was het een eitje om alles weer terug te sturen. Dit gaan we vast nog wel eens vaker doen!! format_quote
starstarstarstarstar door: Martijn
26 oktober 2023
NUCLEAR BOX
format_quote Erg leuk om dit in groepjes te doen. Groepjes van 4 a 5 personen is het leukst. Tip: het zou wel handig zijn als er wat tips bij zitten per spel. We hadden verschillende groepjes zonder enige ervaring en deze groepjes lukte het niet om zonder tips de bom te ontmantelen. format_quote
starstarstarstarstar door: Anne
03 oktober 2023
Jaap
format_quote Ik heb de magic bomb gehuurd voor jeugd vakantie werk Goirle. Leuk maar de opdrachten waren iets te moeilijk voor groep 7 8 om binnen de tijd af te ronden. Het zou fijn zijn als er uitleg over de vragen zou zijn ipv alleen de antwoorden dan zouden de onervaren spelbegeleiding de kinderen wat gerichter op weg helpen. Verder super leuk spel format_quote
starstarstarstarstar door: Jaap
26 augustus 2023
onderbouwfeest
format_quote Wij hebben voor een onderbouwfeest de silent disco, karaoke en een escapebox gehuurd. Het bestellen was simpel, de bezorging snel en het gebruik heel eenvoudig. Wij hebben een heel mooi feest gehad! format_quote
starstarstarstarstar door: Rimke
05 juli 2023
Super weekend gehad!
format_quote Mede dankzij 123fun een prachtig weekend gehad! We huurder bubbelvoetbal, lasergames en een escapebox. Goed voor uren spelplezier! format_quote
starstarstarstarstar door: Sabine
30 mei 2023
Nuclear box
format_quote Leuke box! Uitdagend voor de BSO kinderen. Naar mate de levels oplopen worden de spellen wel lastiger. Dit was voor een aantal 9jarige kinderen nog best lastig. Maar fijn dat het antwoord blad er was! Zo konden we ze helpen en het toch ook zelf laten doen door ze wat hints te geven;) format_quote
starstarstarstarstar_border door: Roanne
02 mei 2023

Advies nodig, hulp bij het reserveren of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.

Wie gebruiken onze Escape Boxen?

Onze escape boxen worden gebruikt door een gevarieerd publiek, iedereen van gezinnen die op zoek zijn naar een unieke manier om samen tijd door te brengen, tot bedrijven die de samenwerking en communicatie binnen hun teams willen versterken.

Escape Box huren voor teambuilding

De Escape Boxen worden binnen bedrijven vaak ingezet voor teambuilding en feestjes.

Escape Box huren voor feestjes

Maak je verjaardag of kinderfeestje onvergetelijk met het huren van een Escape Box!

Escape box huren voor scholen

Ook scholen kunnen de Escape Box perfect inzetten binnen het lesprogramma.

Escape box huren voor familieweekend

Maak van je familieweekend een weekend vol plezier met uitdagende puzzels en opdrachten!

Loading...