Escape Box voor bedrijven

Huur een Escape koffer!

Escape Box huren voor je bedrijfsfeest

In een wereld waar samenwerking en teamdynamiek cruciaal zijn voor het succes van een organisatie, biedt het huren van een escape box voor teambuilding en bedrijfsfeestjes een unieke en onvergetelijke ervaring die de banden binnen teams versterkt.

Of je nu een HR-manager bent die zoekt naar een innovatieve teambuilding activiteit, of een teamleider die een uniek bedrijfsfeestje wil organiseren, een escape box brengt het avontuur en de uitdaging rechtstreeks naar je toe, waar je ook bent.

Escape Box huren arrow_forward

Meerdere Escape boxen
Brandstofstaven

Ideaal voor teambuilding

Het huren van een escape box voor bedrijven wint aan populariteit als een unieke en innovatieve manier om teambuilding, probleemoplossend denken en communicatievaardigheden binnen een organisatie te bevorderen.

Dit concept biedt een reeks voordelen die het bijzonder aantrekkelijk maken. In de eerste plaats moedigt het teamwork aan, aangezien deelnemers moeten samenwerken, communiceren en ideeën delen om de uitdagingen binnen de gestelde tijd te overwinnen. Dit bevordert niet alleen de teamgeest maar versterkt ook de onderlinge relaties.

Een ander groot voordeel van een escape box is hoe makkelijk het is om deze te gebruiken. Je kunt de box gewoon door ons bij je bedrijf laten bezorgen. Hierdoor hoef je niet moeilijk te doen met het regelen van vervoer of plaats voor een grote groep mensen. Ook is het heel flexibel wanneer en waar je de escape box gebruikt. Dit past goed bij verschillende werktijden of bijzondere gelegenheden van het bedrijf. Het is dus een ideale keuze voor teambuilding, of het nu tijdens de normale werkuren is of bij een speciaal evenement van het bedrijf.

Competitieve en voordelige activiteit

De escape box zorgt voor leuke uitdagingen die mensen laten nadenken en creatief problemen laten oplossen. Dit zijn belangrijke vaardigheden op het werk. Ook is het iets anders dan wat medewerkers normaal doen, waardoor ze samen een bijzondere en leuke ervaring beleven die ze dichter bij elkaar brengt. Als een bedrijf het leuk vindt om een beetje competitie toe te voegen, is de escape box ideaal. Meerdere teams kunnen tegelijk spelen, wat zorgt voor meer teamgevoel en iedereen meer betrokken en gemotiveerd maakt.

Het huren van een escape box is vaak goedkoper dan een uitje buiten de deur organiseren. Dit maakt het een goede keuze voor bedrijven die hun team willen verbeteren zonder veel geld uit te geven. Al deze voordelen bij elkaar zorgen ervoor dat een escape box een geweldige manier is om samenwerking, communicatie en het oplossen van problemen op een leuke en interactieve manier te bevorderen.

Radiation level

Voor welke gelegenheden geschikt?

Een escape box spelen is een veelzijdige activiteit die voor diverse gelegenheden binnen een bedrijf ingezet kan worden, waardoor het een ideale keuze is voor zowel teambuilding als entertainment. Ook tijdens personeelsfeesten, zoals een kerstborrel of een jubileum, kan een escape box een leuke en unieke activiteit toevoegen die het evenement onvergetelijk maakt. Maar denk ook zeker aan de vrijdagmiddagborrel!

Bij de introductie van nieuwe medewerkers kan het inzetten van een escape box helpen om hen snel een band te laten opbouwen met hun nieuwe collega's, terwijl het tijdens workshops en trainingen een educatieve sessie kan verrijken en interactiever kan maken.

Het beginnen van een nieuw project met een sterke teamgeest of het vieren van een succesvol projectafsluiting kan ook worden versterkt door een escape box te huren. In periodes van hoge werkdruk kan een escape box dienen als een welkome pauze, waarbij medewerkers even kunnen ontspannen en hun gedachten kunnen verzetten, waardoor stress wordt verminderd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe werkt de Escape Box?

Je ontvangt een uitdagende en interactieve Escape koffer waar je allerlei opdrachten mee kunt spelen.

Door het voltooien van de opdrachten worden codes en hints gegeven. Weten jullie deze te gebruiken om de bom onschadelijk te maken? Maar pas op.. de tijd tikt door! Welk team houdt de meeste tijd over?

Beschikbaar in 2 varianten. Ga jij voor de Magic Bomb of toch liever voor de Nuclear Box? Beide Escapeboxen bestaan uit ruim 12 games van ongeveer 20 minuten. Goed voor 4 uren non-stop speelplezier!

Het leuke aan de Escapeboxen is dat je het zovaak kunt spelen als je wilt. Hierdoor kun je de activiteit precies zo plannen zoals jij het voor ogen hebt.

Meer informatie arrow_forward

Stel je eigen Escape Box pakket samen

Kies hier of je de Magic Bomb of Nuclear Box wilt huren. Door in teamverband te spelen is één escapebox al voldoende voor 4 tot 10 personen.

Magic Bomb
€ 90,00 per stuk
€ 100,00 10% korting
* 12 games van +/- 20 min. per game
Nuclear Box
€ 90,00 per stuk
€ 100,00 10% korting
* 12 games van +/- 20 min. per game

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...