Escape Box voor familieweekenden

Huur een Escape koffer!

Escape Box huren voor het familieweekend

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring tijdens jullie volgende familieweekend met het huren van een escape box!

Zoek je naar een spannende en unieke activiteit die zowel jong als oud zal betoveren? Dan is een escape box meenemen dé perfecte toevoeging aan jullie familieweekend.

Bereid je voor op een weekend vol plezier, avontuur en onvergetelijke herinneringen met een escape box!

Escape Box huren arrow_forward

Nuclear Box
Escape Room uitbreiding

Een escapebox op jullie vakantieadres

Een escape box brengt de mysterieuze en uitdagende wereld van escape rooms rechtstreeks naar jullie vakantieadres. Het combineert het beste van puzzelen, teamwork en het oplossen van raadsels, allemaal verpakt in een compacte box die gemakkelijk is mee te nemen.

Of jullie nu verblijven in een gezellige vakantiewoning, een ruime bungalow of zelfs kamperen in de vrije natuur, een escape box zorgt overal voor spanning en plezier.

Onze escape boxen zijn zorgvuldig samengesteld om een meeslepende ervaring te bieden die de verbeelding prikkelt en de samenwerking binnen de familie bevordert. Met thema's variërend van nucleare missies tot het onschadelijk maken van een bom die op ontploffen staat, is er altijd een verhaal dat perfect aansluit bij jullie interesses.

Elke box is gevuld met intrigerende puzzels, cryptische codes en verrassende wendingen die jullie gezamenlijk moeten ontrafelen om het spel te voltooien.

Compleet geleverd met alle benodigdheden

Het huren van een escape box is eenvoudig en zorgeloos. Wij leveren de box op jullie adres voor vertrek of rechtstreeks naar jullie vakantie-adres, compleet met alle benodigdheden en een duidelijke handleiding. Na afloop kunnen jullie de box eenvoudig retourneren, waardoor het een handige optie is voor een onvergetelijke activiteit zonder gedoe.

Niet alleen biedt een escape box een unieke vorm van entertainment, het is ook een geweldige manier om de banden binnen de familie te versterken. Samenwerken om raadsels op te lossen en uitdagingen te overwinnen, stimuleert communicatie en teamwork. Het is een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Magic Bomb

Hoe werkt de Escape Box?

Je ontvangt een uitdagende en interactieve Escape koffer waar je allerlei opdrachten mee kunt spelen.

Door het voltooien van de opdrachten worden codes en hints gegeven. Weten jullie deze te gebruiken om de bom onschadelijk te maken? Maar pas op.. de tijd tikt door! Welk team houdt de meeste tijd over?

Beschikbaar in 2 varianten. Ga jij voor de Magic Bomb of toch liever voor de Nuclear Box? Beide Escapeboxen bestaan uit ruim 12 games van ongeveer 20 minuten. Goed voor 4 uren non-stop speelplezier!

Het leuke aan de Escapeboxen is dat je het zovaak kunt spelen als je wilt. Hierdoor kun je de activiteit precies zo plannen zoals jij het voor ogen hebt.

Meer informatie arrow_forward

Voor hoeveel spelers is de Escape Box?

Het is leuk om de opdrachten van de Escape Box met hooguit 4 tot 5 spelers per keer te volbrengen. Liever niet teveel spelers per team anders bestaat de kans dat er spelers zijn die te weinig te doen hebben.

Mocht de groep groter zijn of wil je liever in kleinere groepen spelen? Kies er dan voor om meerdere teams te maken en deze na elkaar te laten spelen. Dit is mogelijk aangezien de games maximaal 20 minuten duren. Het leuke is dat dit meteen zorgt voor een wedstrijdelement aangezien gekeken kan worden welk team de meeste tijd overhoudt per game. Wie worden de uiteindelijke winnaars?

Stel je eigen Escape Box pakket samen

Kies hier of je de Magic Bomb of Nuclear Box wilt huren. Door in teamverband te spelen is één escapebox al voldoende voor 4 tot 10 personen.

Magic Bomb
€ 90,00 per stuk
€ 100,00 10% korting
* 12 games van +/- 20 min. per game
Nuclear Box
€ 90,00 per stuk
€ 100,00 10% korting
* 12 games van +/- 20 min. per game

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...