Escape Box voor verjaardagen en feestjes

Huur een Escape koffer!

Escape Box huren voor feestjes

Ben je op zoek naar een unieke en spannende activiteit voor je volgende feestje of verjaardag? Wil je iets anders dan de gebruikelijke spelletjes en activiteiten?

Het huren van een Escape Box brengt de opwindende ervaring van een escape room naar jouw eigen locatie en dat voor een voordelige prijs.

De Escape Box is net een escape room, maar met dit verschil dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je het nu thuis in je woonkamer, in de tuin of op een externe locatie speelt. De keuze is aan jou!

Escape Box huren arrow_forward

Escape Box spelen thuis
Security Sequence

Leuk voor een kinderfeestje

Is je kind binnenkort jarig en ben je op zoek naar een origineel en spannend idee voor het feestje? Dan is een escapebox voor kinderfeestjes precies wat je nodig hebt! Deze magische escapebox zit vol met raadsels, puzzels en missies die de kinderen samen moeten oplossen.

Een escapebox spelen is niet zomaar een spel; het is een avontuur dat wacht om ontdekt te worden. Verborgen binnen de grenzen van deze box liggen raadsels, geheime codes en puzzels die allemaal opgelost moeten worden om het mysterie te ontrafelen. Het is een activiteit waarbij elk kind betrokken wordt en samenwerking essentieel is, wat het een fantastische manier maakt om belangrijke vaardigheden zoals teamwerk, probleemoplossend denken en creativiteit te bevorderen.

Wat een escapebox zo geweldig maakt voor kinderfeestjes, is de eenvoud en het gemak waarmee het georganiseerd kan worden. Je hoeft je geen zorgen te maken over het plannen van verschillende activiteiten of over het huren van een speciale locatie; de escapebox bevat alles wat je nodig hebt voor een spannend avontuur, klaar om gespeeld te worden.

Zeer geschikt voor verjaardagen

Op zoek naar iets superleuks voor je volgende verjaardagsfeestje? Huur dan een escape box! Dit is een super spannend spel vol puzzels en raadsels die je samen moet oplossen. Het is net als een escape room, maar dan bij jou thuis. Iedereen, jong en oud, zal het geweldig vinden om samen de codes te kraken en de mysteries op te lossen.

Een escape box is heel makkelijk te gebruiken. Je kunt het overal neerzetten, in je woonkamer, tuin of ergens anders waar je feestje is. Je hoeft niet veel voor te bereiden, doe de koffer open en het avontuur kan beginnen. En het mooie is, het maakt niet uit hoe oud je bent, door met elkaar te spelen kan iedereen meedoen en plezier hebben.

Escape Box in de woonkamer

Hoe werkt de Escape Box?

Je ontvangt een uitdagende en interactieve Escape koffer waar je allerlei opdrachten mee kunt spelen.

Door het voltooien van de opdrachten worden codes en hints gegeven. Weten jullie deze te gebruiken om de bom onschadelijk te maken? Maar pas op.. de tijd tikt door! Welk team houdt de meeste tijd over?

Beschikbaar in 2 varianten. Ga jij voor de Magic Bomb of toch liever voor de Nuclear Box? Beide Escapeboxen bestaan uit ruim 12 games van ongeveer 20 minuten. Goed voor 4 uren non-stop speelplezier!

Het leuke aan de Escapeboxen is dat je het zovaak kunt spelen als je wilt. Hierdoor kun je de activiteit precies zo plannen zoals jij het voor ogen hebt.

Meer informatie arrow_forward

Voor hoeveel spelers is de Escape Box?

Het is leuk om de opdrachten van de Escape Box met hooguit 4 tot 5 spelers per keer te volbrengen. Liever niet teveel spelers per team anders bestaat de kans dat er spelers zijn die te weinig te doen hebben.

Mocht de groep groter zijn of wil je liever in kleinere groepen spelen? Kies er dan voor om meerdere teams te maken en deze na elkaar te laten spelen. Dit is mogelijk aangezien de games maximaal 20 minuten duren. Het leuke is dat dit meteen zorgt voor een wedstrijdelement aangezien gekeken kan worden welk team de meeste tijd overhoudt per game. Wie worden de uiteindelijke winnaars?

Stel je eigen Escape Box pakket samen

Kies hier of je de Magic Bomb of Nuclear Box wilt huren. Door in teamverband te spelen is één escapebox al voldoende voor 4 tot 10 personen.

Magic Bomb
€ 90,00 per stuk
€ 100,00 10% korting
* 12 games van +/- 20 min. per game
Nuclear Box
€ 90,00 per stuk
€ 100,00 10% korting
* 12 games van +/- 20 min. per game

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...