Escape Box voor scholen

Huur een Escape koffer!

Escape Box huren voor op school

Wil je iets nieuws en spannends toevoegen aan je lessen? Probeer dan eens een escapekoffer! Deze koffers zijn perfect voor scholen en maken van leren een avontuur.

Met een escapekoffer verander je de klas in een spannende plek vol raadsels en geheimen die de leerlingen samen moeten oplossen.

Het lijkt op een escape room, maar dan in een draagbare versie die je makkelijk in de klas kunt gebruiken!

Escape Box huren arrow_forward

Magic Bomb
Nuclear Box

Waarom een Escape Box op school?

Het gebruiken van een escapebox op school is echt een superleuke manier om te leren. Het is anders dan gewone lessen, omdat je met een escapebox samen moet werken om puzzels op te lossen. Dit is niet alleen leuk, maar helpt ook om beter te worden in samenwerken en praten met anderen. Er wordt geleerd zonder dat leerlingen het doorhebben, omdat ze zo druk bezig zijn met het spel.

Als er met een escapebox wordt gewerkt, moet er goed worden nagedacht en slimme oplossingen worden bedacht. Dit is handig, want zo worden leerlingen beter in problemen oplossen, niet alleen op school maar ook thuis of met vrienden. En als ze samen een puzzel oplossen, geeft dat pas echt een goed gevoel.

Leerkrachten kunnen escapeboxen gebruiken voor allerlei vakken, zoals rekenen of taal. Dit maakt leren spannender en helpt om dingen beter te onthouden. En het leuke is, de escapeboxen zijn voor alle leeftijden. Dus of ze nu jong zijn of al wat ouder, er is altijd een escapebox die bij ze past.

Draaiknoppen met cijfers

Hoe werkt de Escape Box?

Je ontvangt een uitdagende en interactieve Escape koffer waar je allerlei opdrachten mee kunt spelen.

Door het voltooien van de opdrachten worden codes en hints gegeven. Weten jullie deze te gebruiken om de bom onschadelijk te maken? Maar pas op.. de tijd tikt door! Welk team houdt de meeste tijd over?

Beschikbaar in 2 varianten. Ga jij voor de Magic Bomb of toch liever voor de Nuclear Box? Beide Escapeboxen bestaan uit ruim 12 games van ongeveer 20 minuten. Goed voor 4 uren non-stop speelplezier!

Het leuke aan de Escapeboxen is dat je het zovaak kunt spelen als je wilt. Hierdoor kun je de activiteit precies zo plannen zoals jij het voor ogen hebt.

Meer informatie arrow_forward

Voor hoeveel spelers is de Escape Box?

Het is leuk om de opdrachten van de Escape Box met hooguit 4 tot 5 spelers per keer te volbrengen. Liever niet teveel spelers per team anders bestaat de kans dat er spelers zijn die te weinig te doen hebben.

Mocht de groep groter zijn of wil je liever in kleinere groepen spelen? Kies er dan voor om meerdere teams te maken en deze na elkaar te laten spelen. Dit is mogelijk aangezien de games maximaal 20 minuten duren. Het leuke is dat dit meteen zorgt voor een wedstrijdelement aangezien gekeken kan worden welk team de meeste tijd overhoudt per game. Wie worden de uiteindelijke winnaars?

Stel je eigen Escape Box pakket samen

Kies hier of je de Magic Bomb of Nuclear Box wilt huren. Door in teamverband te spelen is één escapebox al voldoende voor 4 tot 10 personen.

Magic Bomb
€ 90,00 per stuk
€ 100,00 10% korting
* 12 games van +/- 20 min. per game
Nuclear Box
€ 90,00 per stuk
€ 100,00 10% korting
* 12 games van +/- 20 min. per game

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...