Karaoke voor bars en restaurants

Huur een karaoke set!

Karaoke huren voor horecagelegenheden

Wil je dat jouw bar of restaurant dé hotspot wordt waar iedereen over praat? Overweeg dan eens het huren van een karaoke set.

Karaoke is veel meer dan alleen zingen; het creëert een onvergetelijke en gezellige ervaring voor je gasten. Mensen van alle leeftijden vinden het geweldig om mee te zingen met hun favoriete liedjes, wat een levendige en vrolijke sfeer met zich meebrengt.

Met karaoke haal je een unieke, gezellige en winstgevende ervaring in huis die zowel voor de gasten als voor jou als ondernemer veel voordelen biedt.

Karaoke huren arrow_forward

Karaoke in bar en restaurant
Karaoke op eigen tv scherm

Maak je Bar of Restaurant onvergetelijk met Karaoke

Klanten zoeken meer dan alleen een plek om te eten of drinken; ze zijn op zoek naar een ervaring. Karaoke biedt een interactieve en vermakelijke activiteit die mensen samenbrengt. Het stelt klanten in staat om ster van de avond te zijn en onvergetelijke momenten met vrienden en familie te delen. Door deze bijzondere ervaring te bieden, wordt jouw bar of restaurant een bestemming waar mensen graag naar terugkeren.

Karaokeavonden stimuleren de sociale interactie tussen klanten, waardoor een gevoel van gemeenschap en verbondenheid ontstaat. Dit gevoel van inclusiviteit en vriendschap maakt je locatie niet alleen aantrekkelijk voor bestaande klanten, maar trekt ook nieuwe bezoekers aan die op zoek zijn naar een plek waar ze zich deel van een gemeenschap kunnen voelen.

Klanten die deelnemen aan karaoke zullen waarschijnlijk langer blijven, wat de verkoop van eten en drankjes ten goede komt. Bovendien zorgt de aantrekkelijkheid van karaoke-avonden ervoor dat klanten vaker terugkomen, waardoor jouw horecagelegenheid regelmatige bezoekers krijgt die de basis vormen van een misschien wel grotere klantenkring.

Karaoke huren is een slimme keuze

Als je een bar of restaurant runt en denkt aan het organiseren van karaoke-avonden, is het huren van een karaoke set vaak een betere keuze dan kopen.

Door te kiezen voor huren, kun je flink wat geld besparen dat je dan weer in andere aspecten van je zaak kunt steken. Bovendien nemen wij als verhuurder de zorg voor onderhoud en eventuele reparaties op ons, wat jou veel gedoe bespaart.

Als je nog niet helemaal zeker weet of karaoke-avonden wel aanslaan bij jouw publiek, biedt huren ook een mooie kans om dit concept eerst eens uit te proberen zonder meteen een grote investering te doen. Technologie, en dus ook karaoke-apparatuur, ontwikkelt zich razendsnel. Door een set bij ons te huren kun je gemakkelijk up-to-date blijven en altijd de nieuwste set in huis halen voor de beste karaoke-ervaring.

Kortom, het huren van een karaoke set biedt een flexibele en kostenbesparende oplossing voor horecaondernemers die hun gasten een leuke en memorabele ervaring willen bieden. Het stelt je in staat om met minimale risico's iets nieuws te proberen, terwijl je ook verzekerd bent van ondersteuning en de nieuwste apparatuur. Dit maakt het organiseren van karaoke-avonden een stuk eenvoudiger en zorgelozer.

Stel je eigen Karaoke set samen!

Je huurt een set inclusief 2 draadloze microfoons en ruim 50.000 populaire nummers. Je kunt maximaal 1 karaoke set huren per gelegenheid. Breid het eventueel naar wens uit met een geluidsbox en/of beamer.

Karaoke set
€ 67,50 per stuk
€ 75,00 10% korting
* Max. 1 set per gelegenheid
Geluidsbox
€ 25,00 per stuk
* Optioneel
Beamer
€ 30,00 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...