Karaoke bedrijfsfeestje

Huur een karaoke set!

Karaoke huren voor een bedrijfsfeestje

Wil je jouw bedrijfsfeest naar een hoger niveau tillen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor je team? Dan is karaoke huren de perfecte toevoeging om de avond te vullen met plezier, gelach en misschien zelfs wat verborgen talenten!

Karaoke is de ultieme ijsbreker die de teamspirit versterkt, collega's dichter bij elkaar brengt en zorgt voor hilarische momenten die nog lang herinnerd zullen worden.

Dit wordt een feestje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Karaoke huren arrow_forward

Karaoke zingen
Karaoke met personeel

Ideaal voor personeelsfeestjes

Stel je voor: na een heerlijk diner, wanneer de sfeer ontspannen is, wordt het karaoke-systeem onthuld. Aarzelende blikken veranderen snel in enthousiaste glimlachen en voordat je het weet, staat de eerste dappere ziel al klaar om hun stem te laten horen.

Of het nu gaat om tijdloze klassiekers, de grootste hits van dit moment of guilty pleasures; ons uitgebreide repertoire biedt voor ieder wat wils. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet hun baas zien performen met een microfoon in de hand?

Onze karaoke-sets zijn gebruiksvriendelijk en van de hoogste kwaliteit, zodat iedereen zich een echte ster kan voelen. Met professionele draadloze microfoons, een breed scala aan liedjes en gemakkelijk te volgen songteksten, hebben we alles in huis om jouw bedrijfsfeest om te toveren tot een spetterend karaokefestijn.

Leuk voor de vrijdagmiddagborrel!

Wil je een onvergetelijke twist geven aan je standaard vrijdagmiddagborrel? Overweeg dan karaoke te huren en zie hoe een gewone bijeenkomst transformeert in een bruisend feest vol muziek, lachen en onvergetelijke optredens. Karaoke is niet alleen een fantastische manier om de werkweek af te sluiten, maar biedt ook een unieke kans voor teambuilding, stressvermindering en het creëren van memorabele momenten waar iedereen deel van kan zijn.

Stel je voor hoe het team samenkomt, de stress van de werkweek van zich afzingt en geniet van een middag en avond vol entertainment. Het is een ervaring waarbij het niet uitmaakt of je de sterren van de hemel zingt of gewoon plezier maakt; karaoke staat garant voor plezier en verbinding. Van tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits, ons uitgebreide repertoire zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Karaoke huren voor je vrijdagmiddagborrel is de perfecte manier om het weekend in te luiden, het team dichter bij elkaar te brengen en een energieke afsluiting van de week te garanderen. Het is tijd om de standaardborrels te doorbreken en iets te organiseren waar nog weken over nagepraat zal worden.

Thema feestje karaoke

Maak je karaoke feestje thematisch

Het organiseren van een leuk thematisch karaoke bedrijfsfeestje kan een geweldige manier zijn om iedereen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Start met het selecteren van een breed aansprekend thema, zoals de jaren '80, rock-'n-roll, popiconen, film- en musicalnummers, of een avond vol "foute" muziek. Dit thema vormt de basis voor alle elementen van je feest, van de uitnodigingen tot de aankleding en de muziekkeuze.

De decoratie van de locatie is cruciaal voor het tot leven brengen van je thema. Denk aan het gebruik van ballonnen, posters, tafeldecoraties en specifieke verlichting die het thema accentueert. Een aangepaste karaoke-achtergrond en eventueel een fotobooth met props gerelateerd aan het thema kunnen ook niet ontbreken.

De catering speelt ook een belangrijke rol. Kies voor hapjes en drankjes die aansluiten bij het thema voor een volledige onderdompeling in de sfeer. Daarnaast kun je de avond extra spannend maken door een competitie-element toe te voegen, met prijzen voor de beste zanger(es), de beste outfit of het meest enthousiaste optreden.

Het vastleggen van de avond door een fotograaf of videograaf zorgt ervoor dat de mooie momenten niet vergeten worden. Dit biedt iedereen de kans om na te genieten van het feest. Wellicht biedt het huren van onze polaroid camera hierbij uitkomst.

Gebruik eigen tv of beamer

Veel bedrijven hebben al een tv of beamer. Goed nieuws: je kunt deze gebruiken voor de karaoke set! We geven je alle kabels die je nodig hebt, dus het aansluiten is zo gepiept.

Maar we begrijpen dat niet elk bedrijf over een eigen tv of beamer beschikt. Daarom bieden wij niet alleen topkwaliteit karaoke sets aan, maar ook de mogelijkheid om de benodigde visuele apparatuur te huren.

Een karaoke-avond is ook niet compleet zonder kristalhelder geluid. Naast onze karaoke sets bieden wij daarom ook de optie om een geluidsbox te huren. Deze geluidsbox is speciaal geselecteerd om te zorgen voor een optimale geluidskwaliteit, waardoor elke noot zuiver klinkt en elk woord duidelijk verstaanbaar is. Ook ideaal om te gebruiken voor een wat kleiner kantoorfeest.

Uiteraard kun je ook je eigen geluidsbox(en) gebruiken mocht je die hebben. Check wel even of ze een AUX of Tulp audio-ingang hebben.

Stel je eigen Karaoke set samen!

Je huurt een set inclusief 2 draadloze microfoons en ruim 50.000 populaire nummers. Je kunt maximaal 1 karaoke set huren per gelegenheid. Breid het eventueel naar wens uit met een geluidsbox en/of beamer.

Karaoke set
€ 67,50 per stuk
€ 75,00 10% korting
* Max. 1 set per gelegenheid
Geluidsbox
€ 25,00 per stuk
* Optioneel
Beamer
€ 30,00 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...