Karaoke doelgroepen

Geschikt voor vele gelegenheden

Voor wie is karaoke huren?

Karaoke huren is een veelzijdige keuze die past bij een breed scala aan evenementen en groepen.

Of je nu een feestelijke touch wilt toevoegen aan een verjaardag, een bedrijfsevenement, een bruiloft, of gewoon een gezellige avond met vrienden of familie wilt organiseren, karaoke zorgt gegarandeerd voor vermaak, verbinding en memorabele momenten.

Wij zorgen voor de spullen, zorg jij voor de rest?

Karaoke huren arrow_forward

Karaoke zingen
Karaoke versierde zaal

Karaoke huren voor bruiloften

Staat jouw grote dag voor de deur en ben je op zoek naar een unieke, interactieve manier om je gasten te vermaken? Zoek dan niet verder! Karaoke huren voor bruiloften biedt een perfecte mix van muziek, entertainment en persoonlijke touch die jouw viering onvergetelijk zal maken. Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een grootse viering, karaoke zorgt gegarandeerd voor ongekend plezier en hartverwarmende momenten.

Stel je voor: na een prachtige ceremonie en een heerlijk diner, komt het moment waarop het feest echt losbarst. De lichten dimmen, de eerste noten van een bekend lied klinken en een dappere ziel neemt de microfoon in handen. Vervolgens zingt iedereen uit volle borst mee. Karaoke op je bruiloft zorgt voor een spontane, inclusieve sfeer waarbij elke gast betrokken raakt. Het is dé manier om iedereen - van jong tot oud - op de dansvloer te krijgen.

Bij het huren van een karaokeset heb je de vrijheid om je eigen playlist samen te stellen, zodat deze perfect aansluit bij jouw smaak en die van je partner. Van tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits, je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op de lijst. Zo wordt elk optreden een persoonlijke noot op jullie speciale dag. Bovendien is er geen betere manier om die ene oom of tante die altijd beweert 'echt niet te kunnen zingen' eindelijk eens op het podium te krijgen!

Karaoke op je bruiloft is meer dan alleen entertainment; het is een kans om unieke, persoonlijke momenten te creëren die jij en je gasten nooit zullen vergeten. Het brengt mensen samen, breekt het ijs en zorgt voor hilarische, hartverwarmende optredens die het waard zijn om vastgelegd te worden. Stel je voor hoe geweldig het is om terug te kijken op video's van je geliefden die hun hart uit zingen op de mooiste dag van je leven.

Karaoke huren voor kinderfeestjes

Tover elk kinderfeestje om tot een spetterend zangfestijn met karaoke! Stel je voor: een middag waarop jouw woonkamer of tuin verandert in een podium waarop jonge sterren kunnen stralen. Met een microfoon in de hand en hun favoriete hits op de achtergrond, krijgen alle kinderen de kans om even in de spotlight te staan. Van de nieuwste pophits tot tijdloze kinderliedjes, karaoke maakt van elk kinderfeestje een onvergetelijke ervaring vol muziek, dans en schaterlachen.

Het is dé perfecte manier om creativiteit en zelfvertrouwen te stimuleren, terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben. Dus, pak die microfoon en laat de kleine diva's en rocksterren hun hart uit zingen op het leukste karaoke kinderfeestje ooit!

Karaoke met vriendinnen thuis

Karaoke voor studentenverenigingen

Maak van je volgende studentenfeestje een knaller met karaoke! Een avond vol energie, waar iedereen van eerstejaars tot senior de kans krijgt om hun innerlijke popster te onthullen. Of je nu de hits van dit moment of klassieke anthems rockt, karaoke brengt leden samen voor een avond vol lach, zang en onvergetelijke herinneringen.

Het is de perfecte ijsbreker en een geweldige manier om nieuwe leden te verwelkomen of het semester af te sluiten. Dus, grijp die microfoon, kies je favoriete nummer en laat zien wat je in huis hebt. Karaoke met je studentenvereniging is meer dan zingen; het is een avond waar vriendschappen worden gesmeed en legendarische verhalen ontstaan!

Karaoke voor familieweekenden

Breng je familieweekend naar een hoger niveau met karaoke! Stel je voor: een gezellige avond waar jong en oud samenkomt rond de microfoon, klaar om hun favoriete liedjes ten gehore te brengen. Van de grootste hits uit de jaren '80 tot de nieuwste popnummers, karaoke zorgt voor plezier over generaties heen en biedt voor elk wat wils.

Het is de perfecte manier om te lachen, te zingen en herinneringen te maken die generaties lang gekoesterd zullen worden!

Zomaar met een groep vrienden

Maak je klaar voor een avond vol plezier en hilariteit met karaoke met vrienden! Of je nu in de woonkamer bent of je eigen karaokefeestje buitenshuis organiseert, de microfoon wacht op jou en je vriendengroep om de sterren van de avond te worden. Zing uit volle borst mee met de grootste hits, de guilty pleasures of die ene powerballad die iedereen kent. Het maakt niet uit of je toonvast bent of niet, het gaat om de lach, de vriendschap en de onvergetelijke momenten samen.

Dus warm die stembanden op, kies je favoriete nummers en maak je klaar voor een onvergetelijke karaoke-avond met je beste vrienden. Het wordt gegarandeerd een nacht om nooit te vergeten!

Karaoke huren arrow_forward

Stel je eigen Karaoke set samen!

Je huurt een set inclusief 2 draadloze microfoons en ruim 50.000 populaire nummers. Je kunt maximaal 1 karaoke set huren per gelegenheid. Breid het eventueel naar wens uit met een geluidsbox en/of beamer.

Karaoke set
€ 67,50 per stuk
€ 75,00 10% korting
* Max. 1 set per gelegenheid
Geluidsbox
€ 25,00 per stuk
* Optioneel
Beamer
€ 30,00 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...