Lasergame huren

Goedkoop geleverd in heel NL en BE

Lasergame

Op zoek naar een uniek en spannend idee voor je volgende feest of evenement? Huur dan een lasergame! Wij bieden de nieuwste en meest geavanceerde lasergame sets voor elk type feest of evenement, of je nu een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest of een familiebijeenkomst organiseert.

Maak een keuze uit onze compacte of XL lasergames en ga met elkaar de strijd aan.

Levering door heel Nederland en België!

Pakket samenstellen arrow_forward
Lasergame groepsfoto
Lasergamen in de schuur

Wat is lasergame?

Lasergamen is een spannend en interactief schietspel waarbij deelnemers uitgerust zijn met speciale laserguns. Spelers proberen elkaar te raken met onschadelijke infraroodstralen om punten te scoren. Komt jouw team als winnaar uit de strijd?

Meer informatie arrow_forward
Lasergame geweren

Over onze lasergame set

Onze lasergame sets zijn geschikt voor binnen en buiten. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Door de innovatieve Anti Cheat functie met afstandsbediening is valsspelen onmogelijk. Kies uit grote of kleine lasergames!

Meer informatie arrow_forward
Lasergamen met rook

Voor wie is lasergame huren?

Lasergamen is een leuke en spannende activiteit die geschikt is voor iedereen. Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen, plezier te hebben en samen te werken met anderen. Of je nu een beginner bent of een ervaren lasergamer, er is altijd wel een spelvariant die bij jou past!

Lasergame huren is geschikt voor een breed scala aan doelgroepen. Zo is het een leuke activiteit voor kinderfeestjes, waarbij kinderen in teams kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen. Ook voor tieners en volwassenen is het een spannende en uitdagende activiteit, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer informatie arrow_forward

Lasergame huren bij 123fun.nl

Laat je overtuigen door de vele klanten die je voor zijn gegaan. Ontdek daarnaast de vele voordelen wanneer je bij ons lasergame huurt.

Per post verstuurd of afhalen

Laat het pakket uiterlijk de dag van te voren bij je thuis afleveren of kies er voor om het af te halen in Hattemerbroek of Drachten. De keuze is aan jou!

Veel gestelde vragen

Handig! De meest gestelde vragen over het huren van lasergame hebben we voor je gebundeld. Kijk of je vraag en antwoord er tussen staat!

Stel je eigen Lasergame pakket samen!

Je kunt compacte en XL lasergames met elkaar combineren zolang het minimum aantal 4 stuks is. Ze werken met elkaar samen waaroor ze tegelijk in één spel gebruikt kunnen worden. Je ontvangt van ons 2 Target Vesten GRATIS voor het spelen van spelvormen zoals Capture the Flag.

Compacte lasergun
€ 4,50 per stuk
€ 5,00 10% korting
XL lasergun
€ 6,00 per stuk
€ 7,50 20% korting
Extra Target Vesten
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Wat is lasergamen eigenlijk?

Lasergamen is een leuke en spannende activiteit die geschikt is voor iedereen! Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen, plezier te hebben en samen te werken met anderen. Of je nu een beginner bent of een ervaren lasergamer, er is altijd wel een spelvariant die bij jou past.

Populair en spannend spel

Lasergamen is een populaire en spannende activiteit die door mensen van alle leeftijden wordt genoten. Maar wat is lasergamen nu precies? Lasergamen is een actief spel waarbij spelers elkaar proberen te raken met een lasergeweer dat een onschadelijke infraroodstraal uitzendt. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door tegenstanders uit te schakelen en doelen te raken.

Lasergamen kan zowel binnen als buiten worden gespeeld en biedt spelers de kans om hun vaardigheden op het gebied van strategie, teamwork en precisie te testen.

Het spel kan individueel of in teams worden gespeeld en er zijn verschillende spelvarianten mogelijk, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch en Shoot 'm all.

Toegankelijk voor iedereen

Het leuke van lasergamen is dat het toegankelijk is voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. Het is een geweldige activiteit voor verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding en andere sociale evenementen.

Lasergamen biedt spelers niet alleen de mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren, maar ook om plezier te hebben en zich te vermaken.

Lasergamen is ook een veilige activiteit, omdat er geen fysiek contact is tussen spelers en de lasergeweren onschadelijke infraroodstralen uitzenden. De uitrusting, zoals de lasergeweren en de sensoren, zijn ontworpen met veiligheid in gedachten en zijn getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle veiligheidsnormen.

my_location

Voor wie

Het huren van lasergame is geschikt voor jong en oud en voor vele gelegenheden!

Voor wie
whatshot

Hoe werkt het?

Het lasergame systeem is simpel in gebruik waardoor na ontvangst meteen gespeeld kan worden!

Over het systeem
face

Spelmogelijkheden

Door het spelen van diverse actieve spelvormen blijft het lasergamen uitdagend voor iedereen!

Spelvormen

Veelgestelde vragen

Bij lasergamen nemen teams of individuele spelers het tegen elkaar op door met lasergeweren op elkaar te mikken en te 'schieten'. Het doel is om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen en zelf zo min mogelijk geraakt te worden om te winnen.

Onze laserguns zijn geschikt voor spelers vanaf 6 jaar, waardoor ze perfect zijn voor kinderpartijtjes. Maar lasergamen is niet alleen voor kinderen; volwassenen vinden het net zo leuk! We verhuren onze uitrusting vaak voor bedrijfsevenementen, vrijgezellenfeesten en activiteiten van studentenverenigingen.

Lasergamen is mogelijk op elke locatie, of je nu binnen of buiten bent, bij daglicht of in het donker. Of het nu gaat om een boerderij, sportzaal, bosrijke omgeving of gewoon thuis, er is geen elektriciteit nodig. Daarnaast biedt spelen in het donker een extra spannende dimensie aan het spel, geheel naar jouw voorkeur.

Om te beginnen stel je een lasergamepakket samen op basis van het aantal spelers en de duur die je voor ogen hebt. Nodig vervolgens de deelnemers uit en kies een geschikte speellocatie. Zorg ook voor voldoende versnaperingen en hindernissen voor extra speelplezier. Bij bepaalde locaties kunnen er al obstakels aanwezig zijn. Daarna ben je helemaal klaar om het spel te starten.

Zeker. Het spel maakt gebruik van een onzichtbare, pijnloze en onschadelijke vorm van infrarood licht. Om een tegenstander 'uit te schakelen', richt je jouw lasergun direct op die van de tegenstander. Dit betekent dat er geen noodzaak is voor helmen of vesten.

Als het regent, zul je het lasergamen naar binnen moeten verplaatsen. Mocht je toch de voorkeur geven aan buiten spelen, dan kun je ervoor kiezen om tussen de regenbuien door te spelen of het lasergamen naar een andere dag te verzetten.

De geweren bieden meer dan 8 uur onafgebroken speeltijd. Bovendien zorgen we voor een ruime voorraad reservebatterijen en een schroevendraaier, zodat je eenvoudig de batterijen kunt vervangen indien nodig.

Het lasergame pistool stelt je in staat je tegenstander bij goed richten tot een afstand van maximaal 50 meter te raken. Tijdens het spelen buiten in daglicht kan het bereik enigszins verminderen. Dit komt voornamelijk door zonlicht dat de intensiteit van het infraroodlicht kan verminderen. Ook het type gekozen munitie beïnvloedt het bereik.

De anti-cheat functie van de laserguns zorgt ervoor dat vals spelen uitgesloten is. Eenmaal geraakt, is het onmogelijk om van team te veranderen. Daarnaast kan het aantal levens niet zonder de aanwezigheid van een spelleider worden aangevuld. Spelers kunnen ook niet hun levens herstellen door het geweer simpelweg uit en weer aan te zetten. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening heb je als spelleider de volledige regie!

Je kunt lasergamen met tot wel 4 teams en er is geen limiet aan het aantal spelers. De teams worden onderscheiden door de 4 verschillende kleuren lampjes op de laserguns.

Voor algemene vragen over levering, betaling etc. kun je naar veelgestelde vragen.
Na aanleiding van alle informatie op deze website nog vragen? Bel of mail ons gerust!

Hoe werkt de lasergame set?

Lasergamen staat garant voor eindeloos veel speelplezier voor jong en oud. De set is leuk en uitdagend voor alle doelgroepen en zeer geschikt voor de serieuze en fanatieke lasergame speler! De geweren beschikken over diverse licht- en geluidseffecten en hebben een lange accuduur. Daarnaast worden er ruim voldoende reserve batterijen en een schroevendraaier meegeleverd wat een snelle accuwisseling mogelijk maakt.

Maak een keuze uit de grotere of compacte laserguns of stel een combinatie samen tussen beide soorten. Doordat de functionaliteit tussen beide geweren hetzelfde is kunnen ze samen gebruikt worden in één spel.

Lasergame compact

Compacte laserguns

Heeft standaard 9 levens en is klein van formaat. Werkt samen met XL geweren.

Lasergame XL

XL lasergeweren

Heeft standaard 12 levens en is groot van formaat. Werkt samen met compacte geweren.

Target vest

Target vesten

Je ontvangt er 2 GRATIS. Te gebruiken voor verschillende spelvormen. Extra huren is mogelijk.

Het lasergame systeem

Met het systeem kun je lasergamen met een oneindig aantal spelers en met maximaal vier teams. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het laserpistool van je tegenstander op zijn. In totaal beschikt iedereen aan het begin van het spel over 12 levens. De compacte guns beschikken over 9 levens. Om iemand te raken moet je op het laserpistool van je tegenstander richten. Aan de hand van de levensbalken op het pistool kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Wanneer je schiet of wanneer je geraakt wordt gaat het geweer trillen. Daarnaast kun je je eigen teamgenoten niet raken.

Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest bij een raak schot. Als je bijvoorbeeld met het munitiesoort single shot schiet, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Als je het pistool hebt ingesteld op het munitiesoort plasmagun dan verliest je tegenstander 3 levens. In het laatste geval zal er na 1x schieten meteen herladen moeten worden in tegenstelling tot de single shot waarbij je pas na 12x schieten moet herladen. Het herladen kan onbeperkt.

Wanneer alle levens van een gun op zijn, gebruikt de spelleider de meegeleverde afstandsbediening om een geweer eventueel van nieuwe levens te voorzien. Welke speler en welk team is uiteindelijk het minst aantal keren opnieuw levend gemaakt door de spelleider? De scores worden door de spelleider per speler bijgehouden op de meegeleverde scorekaarten.

Rode en blauwe XL geweren
Lasergamen met vest

Uitbreiden met target vesten

Standaard ontvang je van ons 2 target vesten per gehuurd pakket. Deze interactieve targets kunnen gebruikt worden voor het spelen van diverse spelvormen zoals capture the base en VIP-game. De target kan toegewezen worden aan een team door deze in te stellen in de juiste teamkleur waarna de target in deze kleur blijft branden. Vervolgens kan de tegenpartij de target veroveren door 12x raak te schieten. Spelers uit het eigen team kunnen de target niet raken.

Door middel van het elastisch koord is de target zowel geschikt om ergens op te hangen of aan een speler te bevestigen. Het is mogelijk om extra targets te huren waardoor spelers meerdere targets van het andere team moeten veroveren. Hierdoor ontstaat een erg uitdagend en dynamisch lasergame spel!

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om elke speler een target vest te laten dragen. Een speler kan dan zowel op het geweer als op het vest geraakt worden. Let op! De gun en het vest hebben beide een aparte telling. Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat wanneer het vest van de speler veroverd is, de speler is uitgeschakeld.

Kortom: Volop mogelijkheden met de target vesten waardoor het spel voor iedereen uitdagend blijft!

Pakket samenstellen arrow_forward

Anti Cheat functie met afstandsbediening

Al onze lasergames werken met een anti-cheat functie. Anti-cheat zorgt ervoor dat spelers niet kunnen valsspelen door nieuwe levens te krijgen door hun lasergun uit te schakelen.

De lasergun houdt het aantal levens van elke speler bij, zodat het onmogelijk is om vals te spelen. Zo blijft het spel eerlijk.

Dankzij de unieke afstandsbediening behoud jij als spelleider de regie. Volledige nieuwe levens kunnen alleen worden verkregen bij jou!

Welk team wordt de uiteindelijke winnaar?

Lasergame spelvormen

Lasergamen wordt pas echt onvergetelijk als je de spanning en sensatie combineert met diverse spelvormen. Of je nu met vrienden, familie of collega's speelt, de verschillende spelmodi maken het lasergamen extra leuk en uitdagend.

In teamgebaseerde spelvormen draait alles om teamwork en strategie. Werk samen met je teamgenoten, plan slimme aanvallen en verdedigingen, en geniet van de intense competitie terwijl je samen naar de overwinning streeft.

Voeg een vleugje avontuur toe aan je lasergame-ervaring met Capture the Flag. Ga op zoek naar de vlag van het vijandelijke team terwijl je jezelf beschermt tegen tegenstanders. Het spel combineert snel denken met behendigheid en teamwork, waardoor elke seconde van het spel opwindend is.

Bekijk alle spelvormen arrow_forward
Lasergamen in het bos

Schietafstand

Dankzij de krachtige infrarood hebben de geweren bij goed richten een schietbereik van maar liefst 50 meter! Of je nu in een compacte indoorarena speelt of een uitgestrekt buitenterrein verkent, je geweer is altijd klaar voor de strijd. En als de zon ondergaat en de duisternis valt, wordt het spel nog intenser met een groter bereik en alle oplichtende lichteffecten op de geweren. Het ziet er niet alleen spannender uit, maar zorgt ook voor een adembenemende sfeer.

Of je nu een kinderfeestje organiseert, een teambuilding-evenement plant of gewoon wat plezier wilt hebben met vrienden, onze lasergames zijn de ideale keuze voor een onvergetelijke tijd. Durf de uitdaging aan te gaan en ontdek de sensatie van lasergamen zoals nooit tevoren!

Lasergame schuilplekken

100% veilig

Bij lasergame gaat veiligheid en opwinding hand in hand. Daarom zijn de lasergames ontwikkeld op basis van krachtig infrarood, wat niet alleen veilig is voor de ogen, maar ook een ongelooflijke spelervaring garandeert. De technologie zorgt ervoor dat de spelers kunnen genieten van een uitdagend spel, zowel binnen als buiten, zonder enig risico voor hun gezichtsvermogen.

Daarnaast beschikken onze geweren over een CE certificering en voldoen daardoor aan de wettelijke Europese veiligheidsregels.

Verzending incl. retour € 14,95

Of gratis bij ons afhalen

Meer informatie

Daarom huur je Lasergame bij 123fun.nl

check_circle Compleet pakket, speelklaar
flag +3900 PostNL pakketpunten
place Levering gegarandeerd
mood +2750 positieve reviews
wb_cloudy Kosteloos annuleren
schedule Weekend-actie (zo. gratis!)
euro_symbol Geen borg nodig
local_shipping Verzenden of afhalen
check_box Onbeperkt lasergamen
check_box Inclusief target vesten
check_box XL of compacte lasergames
check_box Anti Cheat 2.0
Kinderfeestje lasergamen
format_quote Simpel geregeld en ruim op tijd gearriveerd, konden we nog even oefenen 😀. Meiden hebben leuk feestje gehad, pakket was compleet met instructies en reserve batterijen. format_quote
starstarstarstarstar door: Lotte
04 mei 2024
Oranjevereniging Juliana Vuren
format_quote Wij huren al heel wat jaren bij jullie de lasergame uitrusting. Ook dit jaar was dit weer top geregeld! Op naar een volgend evenement! Dank hiervoor. format_quote
starstarstarstarstar door: Bert
03 mei 2024
Weer een supergezellige avond met de sportclub
format_quote Huur bij 123Fun een stel laserguns, scoor een sporthal en regel een rookmachine en wat lasers. Succes gegarandeerd! 123Fun houdt prima contact en denkt mee met alles. Levering gaat uitstekend op tijd. En dat alles voor een mooie prijs. format_quote
starstarstarstarstar door: Peter
26 april 2024
Zeer geslaagd feestje!
format_quote Voor het feestje van mijn dochter hebben we laser-games gehuurd. Super service en fijne apparatuur. Dit doen we nog een keer. format_quote
starstarstarstarstar door: Willemijn
25 april 2024
Top geregeld! Supergave dag gehad met 123Fun!
format_quote Afgelopen vrijdag hebben we met het kinderfeestje van mijn zoontje (11 jaar) lasergamen gedaan via 123Fun. We hebben uiteindelijk gehouden in een loods omdat het weer slecht was. Maar de kinderen vonden het top! Ze waren super fanatiek en wilden na 2,5 uur nog niet stoppen. Een echte aanrader voor een leuk en betaalbaar kinderfeestje! De service van 123Fun was ook top. Extra pluspunten: - Duidelijke website met veel informatie - Makkelijk te bestellen en te reserveren - Snelle bezorging - Compleet pakket met alles wat je nodig hebt - Goede prijs-kwaliteitverhouding We gaan zeker nog een keer wat huren bij 123Fun! format_quote
starstarstarstarstar door: Patrick
24 april 2024
Goed geregeld
format_quote Heel makkelijk te bestellen, pakket kan ruim op tijd aan. Kinderen vonden het top! Echt een aanrader. format_quote
starstarstarstarstar door: Quinta
23 april 2024
Super!
format_quote Lasergame gedaan met het kinderfeestje van mijn zoontje (7jaar). Dichtstbijzijnde bos uitgekozen om dit te doen. Echt super leuk, ze waren allemaal zo fanatiek. Eigenlijk waren ze na 2,5 uur spel nog niet klaar. Echte aanrader, en dat voor een normale prijs. Contact met klantenservice verliep vlekkenloos. Er ging iets mis met terug sturen (vanuit mij), dit hebben ze netjes voor me opgelost. Al met al top! format_quote
starstarstarstarstar door: Maud
23 april 2024
Zo leuk
format_quote De kinderen hebben genoten! We gaan dit zeker vaker doen. format_quote
starstarstarstarstar door: Lettie
23 april 2024
Lasergame feestje
format_quote Al een dag eerder de box met lasergames binnen. We hebben het niet nodig gehad, maar een fijn idee dat er zoveel reserve materialen bijgeleverd werden. Lasergames deden het goed en mijn zoontje heeft samen met zijn vriendjes een heerlijk feestje gehad. Pluspunt vonden we ook het makkelijke retourneren. format_quote
starstarstarstarstar door: M.
18 april 2024
Top!
format_quote Wij hadden een lasergame pakket gehuurd voor een kinderfeestje. De kinderen vonden het geweldig en hebben zich super goed vermaakt. Het pakket was top in orde! format_quote
starstarstarstarstar door: Anke
18 april 2024

Advies nodig, hulp bij het reserveren of andere vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden.

Wie gebruiken onze lasergame sets?

Ontdek de opwinding van lasergamen, een veelzijdige activiteit die geschikt is voor een breed publiek. Of je nu een vermakelijke bezigheid zoekt voor een kinderfeestje, een teambuildingactiviteit voor collega's plant, of gewoon een leuke dag uit wilt met vrienden; lasergamen past zich moeiteloos aan, aan diverse doelgroepen en gelegenheden!

De veelzijdigheid van lasergamen maakt het toegankelijk en boeiend voor iedereen die op zoek is naar een perfecte mix van teamwork, competitie en puur plezier. Ontdek de wereld van lasergamen en beleef een onvergetelijke ervaring, ongeacht de gelegenheid!

Lasergame huren voor een kinderfeestje

Organiseer jouw kinderfeestje met het huren van een lasergame pakket!

Lasergamen op kantoor met collega's

Sluit de drukke week af met een fanatiek potje lasergamen op de werkvloer!

Lasergamen huren voor op school

Verander de school in een ware lasergame arena! Een activiteit om nooit te vergeten.

Ook leuk voor

  1. Scouting
  2. Familieweekenden
  3. Sportverenigingen
  4. Evenementen
  5. Zomaar met vrienden
Loading...