Lasergame doelgroepen

Geschikt voor vele gelegenheden

Voor wie is lasergame huren?

Het huren van een lasergame is geschikt voor diverse doelgroepen en gelegenheden.

Naast het gebruik van lasergame op kinderfeestjes, op het werk met collega's of op school zijn er nog veel meer situaties waar je lasergame voor zou kunnen gebruiken.

Het huren van een lasergame is veelzijdig en kan worden aangepast aan verschillende doelgroepen en gelegenheden. Het is een leuke, interactieve activiteit die zorgt voor een top-ervaring voor deelnemers van alle leeftijden.

Lasergame huren arrow_forward

Lasergamen met camouflagenetten
Lasergame spelen in het bos

Lasergame huren voor scouting

Lasergame is een populaire activiteit voor scoutinggroepen, en het huren van een lasergamepakket kan de perfecte aanvulling zijn op een kampeerweekend, groepsuitje of zomerkamp. Met lasergamen kunnen scouts hun vaardigheden op het gebied van samenwerking, strategie en communicatie testen en ontwikkelen, terwijl ze ook plezier hebben en actief bezig zijn.

Het huren van een lasergamepakket voor scouting kan gemakkelijk worden aangepast aan de grootte en ervaring van de groep. Voor jongere scouts kan een eenvoudige spelvorm zoals vlaggenroof of team deathmatch worden gespeeld, terwijl oudere scouts misschien geïnteresseerd zijn in complexere scenario's zoals Capture the Flag of Last Man Standing.

Lasergames kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de voorkeur van de groep. Binnen spelen kan bijvoorbeeld in een gymzaal of in een scoutinggebouw, terwijl buiten spelen kan in het bos, op een grasveld of in een park.

Het huren van een lasergamepakket voor scouting is een betaalbare en veilige manier om scouts een spannende en uitdagende activiteit te bieden, en kan helpen om de band tussen groepsleden te versterken. Bovendien is lasergamen een activiteit waarbij de scouts actief bezig zijn, wat bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Lasergame huren voor familieweekenden

Maak je familieweekend extra speciaal door lasergamen toe te voegen. Of jullie nu bij elkaar komen voor een reünie, jubileum of gewoon een gezellig samenzijn, het huren van een lasergame zorgt voor plezier en brengt de familie dichter bij elkaar.

Lasergamen is een spel dat iedereen kan spelen, van jong tot oud. Het gaat erom samen te werken en plezier te hebben. Je verdeelt de familie in teams en probeert samen doelen te bereiken. Het is een anders-dan-anders activiteit die voor blijvende herinneringen zorgt.

Lasergamen is veilig en simpel. Je gebruikt geen echte kogels, dus het is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Of je nu binnen of buiten bent, lasergamen past zich aan aan de plek waar je bent.

Dus, maak van je familieweekend iets bijzonders! Voeg wat plezier, gelach en een beetje competitie toe aan jullie bijeenkomst met lasergamen - een spel waar de hele familie van kan genieten!

Lasergame spelen in de gymzaal

Lasergame voor (sport)verenigingen

Lasergame huren is ook zeer geschikt voor sportverenigingen. Het is een leuke en actieve manier om de teamspirit te versterken en de leden met elkaar te laten strijden.

Lasergame kan zowel binnen als buiten worden gespeeld, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de voorkeur van de vereniging. Binnen kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een sporthal of een andere grote zaal, terwijl buiten een sportveld of park een geschikte locatie kan zijn.

Lasergame kan worden ingezet als onderdeel van een trainingsprogramma of als afsluiting van een seizoen of evenement. Door de verschillende spelvormen en opties, zoals het toevoegen van obstakels of een discolamp, kan het spel telkens opnieuw uitdagend en spannend worden gemaakt.

Ook is lasergame compleet veilig en er is geen risico op fysieke schade. Het huren van lasergame is dus een leuke en veilige activiteit voor sportverenigingen.

Voor evenementen

Als organisator begrijp je dat het succes van een evenement afhangt van het creëren van unieke en boeiende ervaringen voor de deelnemers. Lasergamen is niet zomaar een activiteit; het is een waardevolle toevoeging aan jouw evenement om verschillende redenen.

Lasergamen brengt een ongekend niveau van interactief amusement naar jouw evenement. Het creëert een sfeer van opwinding en betrokkenheid die deelnemers aanspreekt, ongeacht hun leeftijd of achtergrond. Als organisator zoek je naar manieren om mensen te binden, en lasergamen biedt precies dat.

Lasergamen is flexibel en kan worden aangepast aan verschillende evenementthema's en -locaties. Of je nu een bedrijfsbijeenkomst, een festival of een privéfeest organiseert, lasergamen past zich aan om naadloos in jouw programma te passen.

Last but not least biedt lasergamen geweldige marketingmogelijkheden. De deelnemers delen enthousiast hun ervaringen op sociale media, waardoor je evenement extra exposure krijgt.

Lasergamen met je vriendengroep

Ontdek de opwinding van lasergamen met vrienden, een activiteit die je meeneemt naar een wereld van adrenaline, strategie en onvergetelijke momenten. Of het nu een spontane ontmoeting is, een verjaardagsfeest of een gewoon samenzijn, lasergamen biedt de perfecte combinatie van teambuilding en competitie.

Lasergamen is niet alleen een fysieke activiteit, het is ook een geweldige manier om te lachen en herinneringen te delen. Elke ronde zorgt voor verhalen die nog lang verteld zullen worden, van slimme strategieën tot opwindende treffers op je vrienden.

Wat lasergamen echt speciaal maakt, is dat het voor iedereen toegankelijk is. Ongeacht het ervaringsniveau kan iedereen deelnemen en bijdragen aan het plezier. Deze activiteit versterkt de banden tussen vrienden en voegt een unieke dynamiek toe aan jullie gezamenlijke herinneringen.

Wacht niet langer! Organiseer een lasergame-avontuur met je vrienden en dompel jezelf onder in een wereld van spanning, teamwork en lachen. Lasergamen met vrienden is niet zomaar een activiteit; het is een garantie voor een episch avontuur dat jullie vriendschap naar een hoger niveau tilt. Ervaar de sensatie van lasergamen en maak samen onvergetelijke herinneringen!

Lasergame huren arrow_forward

Stel je eigen Lasergame pakket samen!

Je kunt compacte en XL lasergames met elkaar combineren zolang het minimum aantal 4 stuks is. Ze werken met elkaar samen waaroor ze tegelijk in één spel gebruikt kunnen worden. Je ontvangt van ons 2 Target Vesten GRATIS voor het spelen van spelvormen zoals Capture the Flag.

Compacte lasergun
€ 4,50 per stuk
€ 5,00 10% korting
XL lasergun
€ 6,00 per stuk
€ 7,50 20% korting
Extra Target Vesten
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...