Lasergame kinderfeestje

Huur een lasergame set!

Lasergame huren op je kinderfeestje

Ontdek waarom het huren van een lasergame set de sleutel is tot het perfecte kinderfeestje!

Met lasergamen breng je de opwinding en spanning van een avontuurlijke missie naar de achtertuin, het bos of gewoon ergens naar binnen. Kinderen kunnen genieten van een veilige en interactieve ervaring, terwijl ze hun strategisch denken en teamwork verbeteren. Flexibel, betaalbaar en eenvoudig zelf te organiseren!

Een lasergame huren voor een kinderfeestje betekent gegarandeerd plezier voor de jarige en zijn vrienden. Maak van het feest een onvergetelijk avontuur met onze lasergame sets!

Lasergame huren arrow_forward

Lasergame kinderfeestje
Lasergame met breaklights

Lasergame is een populaire activiteit voor kinderfeestjes

Lasergame huren is een geweldige activiteit voor een kinderfeestje. Het is een spannende en actieve manier om het feestje extra leuk te maken en de kinderen zullen zich zeker vermaken. Bij het huren van een lasergame set krijg je geweren en targets die reageren op infrarood licht. Hierdoor kunnen de kinderen elkaar "uitschakelen" tijdens het spel, zonder dat er fysiek contact nodig is.

Een lasergame set is gemakkelijk te gebruiken en er kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Voor een kinderfeestje is het meestal het beste om buiten te spelen, omdat de kinderen dan meer ruimte hebben om te rennen en te schuilen achter bomen, struiken en andere obstakels. Het is ook mogelijk om het lasergame feestje binnen te houden, bijvoorbeeld in een grote zaal of gymzaal.

Het leuke van lasergamen is dat het geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden. Je kunt het spel aanpassen aan de leeftijd en vaardigheden van de kinderen, zodat iedereen een leuke tijd heeft. Een lasergame set huur je voor de hele dag zodat de kinderen genoeg tijd hebben om te spelen en plezier te hebben.

Als je op zoek bent naar een leuke, actieve en betaalbare activiteit voor een kinderfeestje, dan is het huren van een lasergame set zeker de moeite waard. Ze zullen het feestje nog lang herinneren.

Het organiseren van een lasergame kinderfeestje

Het spelen van lasergame op een kinderfeestje is eenvoudig en leuk. Bepaal ten eerste of het lasergamen binnen of buiten plaatsvindt, afhankelijk van de beschikbare ruimte en het weer. Zorg er ook voor dat de speelruimte voldoende obstakels en schuilplaatsen heeft om het spel interessant te maken.

Huur voldoende lasergames voor het aantal deelnemende kinderen. Wij zorgen er voor dat de set goed functioneert en dat je ruim voldoende reserve batterijen meegeleverd krijgt om onbeperkt lasergame te spelen!

Als het aantal kinderen groot genoeg is, verdeel ze dan in teams. Dit kan willekeurig zijn of op basis van vriendengroepen. Leg de basisregels van lasergamen uit, zoals hoe je punten scoort, wat te doen als je wordt geraakt, en eventuele specifieke regels die je wilt toepassen. Gebruik hiervoor de handleiding die je uiteraard van ons ontvangt bij het huren van een lasergame pakket. Benadruk ook het belang van veiligheid.

Activeer de lasergames en verdeel ze onder de kinderen. Start het spel en moedig de kinderen aan om strategisch te spelen, schoten te ontwijken en punten te scoren. Na een bepaalde tijd of wanneer een team een vooraf bepaald aantal punten heeft bereikt, wissel dan van teams of start een nieuwe speelronde. Maak hierbij gebruik van de beschreven spelvormen uit de handleiding. Als je het competitief wilt maken, houd dan de scores bij. Dit kan eenvoudig worden gedaan door bijvoorbeeld bij te houden hoe vaak elk kind andere spelers heeft geraakt.

Plan korte pauzes tussen speelrondes om de kinderen wat rust te geven, vooral als het een actieve dag is. Sluit het lasergamen af met een kleine ceremonie of felicitaties voor de winnaars. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de oorkondes gebruiken die je van ons ontvangt of een ander leuk klein prijsje.

Gymzaal als lasergame speelveld

Waar vier ik het feestje?

Met een gehuurd lasergamepakket kun je de spanning van lasergamen ervaren op verschillende locaties.

Of je nu kiest voor je achtertuin met natuurlijke obstakels, een lokaal park met open grasvelden, een feestzaal of sportzaaltje voor een indoor feest, een sportveld of speelplaats met toestemming, een bosrijk gebied voor een uitdagende omgeving, een leegstaande fabriek voor een intrigerende setting, of zelfs het strand voor een unieke ervaring, de mogelijkheden zijn divers.

Echter, vergeet niet om altijd toestemming te verkrijgen van de eigenaar of beheerder van het terrein en eventuele vereiste vergunningen voor een veilige en plezierige lasergame-ervaring.

Ontdek de veelzijdigheid van lasergamen op verschillende locaties en maak van het kinderfeestje een onvergetelijke ervaring!

Onbeperkt Fun!

Met de lasergame set die je bij ons huurt kun je de gehele dag onbeperkt spelen zolang als je zelf wilt. Je bent niet gebonden aan tijden zoals wanneer je gaat lasergamen in een professionele (en vaak dure) lasergamehal.

Kies er als spelleider voor om spelers uitgeschakeld te laten wanneer hun levens op zijn, of geef ze een 'respawn' met de speciale afstandsbediening bestemd voor de spelleider.

Brengt het alleen lasergame huren niet genoeg afwisseling denk je? Overweeg dan om als extra ook archery tag, paintball of een andere leuke activiteit bij ons te huren. Zo maak je er een speciale dag van met boordevol activiteiten!

Stel je eigen Lasergame pakket samen!

Je kunt compacte en XL lasergames met elkaar combineren zolang het minimum aantal 4 stuks is. Ze werken met elkaar samen waaroor ze tegelijk in één spel gebruikt kunnen worden. Je ontvangt van ons 2 Target Vesten GRATIS voor het spelen van spelvormen zoals Capture the Flag.

Compacte lasergun
€ 4,50 per stuk
€ 5,00 10% korting
XL lasergun
€ 6,00 per stuk
€ 7,50 20% korting
Extra Target Vesten
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...