Lasergamen op kantoor

Huur een lasergame set!

Lasergame huren als bedrijfsuitje

Wil je de saaie vergaderingen en de dagelijkse sleur doorbreken? Zoek niet verder! Ontdek de opwinding van lasergamen op kantoor!

Laat de dagelijkse deadlines even voor wat ze zijn en dompel jezelf onder in een buitengewoon avontuur op de werkvloer. Leuk voor op de vrijdagmiddagborrel, een afscheidsfeestje of gewoon zomaar een feestje op het werk!

Lasergame huren arrow_forward

Lasergamen op het werk
Lasergame voor de vrijdagmiddagborrel

Lasergame voor bij jou op het werk

Lasergame spelen op kantoor is een unieke en spannende manier om de teambuilding en samenwerking te bevorderen. Het is een leuke activiteit die zorgt voor een welverdiende pauze van de dagelijkse werkzaamheden en een kans biedt om collega's op een andere manier te leren kennen.

Een kantoorpand is uitermate geschikt om als speelveld te dienen. Het biedt genoeg obstakels om achter te schuilen en strategische posities in te nemen. Een vergaderzaal kan bijvoorbeeld fungeren als basis voor elk team en er kunnen obstakels worden opgesteld zoals stoelen, tafels en whiteboards.

Het is belangrijk om vooraf de veiligheid te waarborgen en duidelijke regels te stellen. Denk hierbij aan het vermijden van gevaarlijke gebieden zoals trappenhuizen of kantoren met glazen wanden.

Lasergame op kantoor kan een fantastische manier zijn om de teamgeest en het samenhorigheidsgevoel te versterken en kan bijdragen aan een betere samenwerking tussen collega's.

Lasergame huren als teambuilding

Traditionele teambuildingactiviteiten kunnen soms wat voorspelbaar worden. Lasergamen brengt echter een verfrissend element van actie, competitie en samenwerking naar de werkplek. Het kantoor transformeert in een lasergame-arena, met bureaus als barricades en gangen als strategische routes.

Lasergamen is niet alleen een fysiek actieve bezigheid; het is ook een krachtige manier om teamgeest te bevorderen. Collega's werken samen, ontwikkelen strategieën en leren elkaar op een andere manier kennen. Het creëert een atmosfeer die verder gaat dan de grenzen van de werkplek.

Lasergamen op kantoor biedt een welkome pauze van de dagelijkse sleur. Het is een kans voor werknemers om even de stress van deadlines en vergaderingen te vergeten en zich te concentreren op het genieten van het moment. Een lachend team is een productiever team.

Wanneer het kantoor wordt omgetoverd tot een lasergame-arena, gebeurt er iets magisch. De vertrouwde werkplek krijgt een nieuwe dimensie, en collega's zien de omgeving op een geheel nieuwe manier. Het brengt een element van verrassing en avontuur naar de dagelijkse kantoorgang.

Indoor lasergame kantoor

Hoe organiseer je lasergame op kantoor?

Plan een geschikt moment voor het lasergameavontuur, misschien tijdens een teambuildingdag of als een speciale beloning voor hard werken.

Zodra de dag is aangebroken, pak je je lasergun. De spanning begint zodra je het kantoor binnenstapt.

Verdeel het team in groepen, activeer de lasergameapparatuur en laat het avontuur beginnen. Bureaus worden schuilplaatsen, vergaderzalen worden strategische punten, en gangen worden de slagvelden van competitie.

Sluit het lasergamespektakel af met applaus, high-fives en een vleugje competitieve geest. Beloon de winnaars en waardeer de inspanningen van alle deelnemers.

Of je nu een bedrijfsleider bent die op zoek is naar een innovatieve teambuildingactiviteit of een werknemer die gewoon wat plezier wil toevoegen aan de werkdag, lasergamen op kantoor is het antwoord.

Uitbreiden met extra's

Door het lasergamen te combineren met een hapje en een drankje maak je er een volwaardig personeelsfeestje van. Denk bijvoorbeeld ook aan het extern inhuren van een foodtruck! Maak er een gezellige setting van met tafels, stoelen en een muziekje op de achtergrond.

De werkplek zorgt zelf al voor een uitdagend speelveld. Breid het uit met het huren van lichteffecten, obstakels en andere leuke attributen. Je vindt ze tijdens het afronden van jouw reservering.

Brengt alleen lasergamen niet genoeg afwisseling denk je? Overweeg dan om als extra ook karaoke, silent disco of een andere leuke activiteit bij ons te huren. Zo maak je er een speciale dag van met boordevol activiteiten!

Stel je eigen Lasergame pakket samen!

Je kunt compacte en XL lasergames met elkaar combineren zolang het minimum aantal 4 stuks is. Ze werken met elkaar samen waaroor ze tegelijk in één spel gebruikt kunnen worden. Je ontvangt van ons 2 Target Vesten GRATIS voor het spelen van spelvormen zoals Capture the Flag.

Compacte lasergun
€ 4,50 per stuk
€ 5,00 10% korting
XL lasergun
€ 6,00 per stuk
€ 7,50 20% korting
Extra Target Vesten
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...