Lasergamen op school

Huur een lasergame set!

Lasergame huren voor op school

Stel je voor dat de schoolgangen veranderen in een spannend speelveld, waar leerlingen zich transformeren in lasergame-helden op zoek naar vijanden.

Lasergamen op school is niet alleen een leuke en energieke activiteit, maar biedt ook een unieke kans voor teambuilding en het leren van waardevolle vaardigheden.

Het is een activiteit waar zowel leerlingen als leraren van kunnen genieten!

Lasergame huren arrow_forward

Lasergame huren voor op school
Lasergamen met gymmatten als obstakels

Lasergame als activiteit op school

Het huren van een lasergame set voor op school is een geweldige manier om de leerlingen actief en enthousiast te houden. Met de lasergame set kunnen ze zich vermaken tijdens pauzes, na schooltijd of zelfs tijdens buitenschoolse activiteiten. Lasergamen is een veilige en leuke manier om fysieke activiteit te stimuleren en teamwork te bevorderen.

Een lasergame set kan gemakkelijk worden opgezet in een gymzaal, sportveld of ander beschikbaar gebied op school. Leerlingen kunnen in teams worden verdeeld en verschillende spelvormen spelen, zoals capture the flag, team deathmatch of zombie mode. Door middel van de lasergame set kunnen ze samenwerken om de tegenstanders te verslaan en hun doelen te bereiken.

Het huren van een lasergame set voor op school kan ook een leuke en spannende manier zijn om schoolfeesten of evenementen op te fleuren. Leerlingen kunnen in een verduisterde ruimte lasergamen met licht- en geluidseffecten om de ervaring nog spannender te maken.

Bovendien kan het huren van een lasergame set voor op school ook bijdragen aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden van leerlingen, zoals communicatie, samenwerking en leiderschap. Het is ook een leuke manier om de leerlingen te belonen voor hun harde werk en inzet tijdens het schooljaar.

De school als lasergame speelveld

Lasergamen op school brengt een unieke en opwindende dynamiek naar de vertrouwde gangen en ruimtes van de school. Denk bijvoorbeeld aan het omtoveren van de sportzaal tot een levendige lasergame-arena, waarbij de beschikbare ruimte wordt benut voor het creëren van strategische obstakels en schuilplaatsen.

Een andere optie is het gebruik van het schoolpand zelf. Maak gebruik van verschillende verdiepingen en gangen om een intrigerend lasergame-speelveld te ontwerpen, waarbij duidelijke grenzen de veiligheid waarborgen. Het schoolplein biedt ook een uitstekende mogelijkheid voor een lasergame-evenement, waarbij natuurlijke elementen zoals bomen en bankjes kunnen fungeren als strategische punten in het spel.

Leegstaande klaslokalen of de aula kunnen worden omgetoverd tot een doolhof van gangen en kamers, waardoor een extra dimensie aan het lasergame-avontuur wordt toegevoegd. Als de school wordt omgeven door groene zones of speelvelden, overweeg dan om het lasergamen naar buiten te verplaatsen voor een spel met natuurlijke uitdagingen.

Lasergame met pop-up obstakels

Lasergamen tijdens de gymles

Transformeer je gymlessen tot een spannende en memorabele ervaring met de opwindende toevoeging van lasergamen. Ontdek hoe deze unieke activiteit niet alleen de fysieke gezondheid van de leerlingen bevordert, maar ook teamwork, strategisch denken en vooral plezier stimuleert.

Lasergamen biedt een intensieve vorm van lichaamsbeweging, waarbij leerlingen op een speelse manier hun conditie verbeteren. Het spel, gekenmerkt door rennen, ontwijken en strategisch bewegen, draagt bij aan een gezonde levensstijl en verhoogt het algehele uithoudingsvermogen.

Lasergamen is meer dan alleen actie; het daagt leerlingen uit om hun strategische denkvaardigheden aan te scherpen. Snel denken, plannen maken en doordachte besluitvorming zijn essentiële elementen van het spel, waardoor het een educatieve dimensie toevoegt aan de gymles.

De combinatie van actie, teamwork en plezier maakt lasergamen een ongeëvenaarde toevoeging aan je gymprogramma. Maak van elke gymles een avontuur waar leerlingen enthousiast naar uitkijken, waardoor plezier een drijvende kracht wordt achter hun betrokkenheid bij lichaamsbeweging.

Lasergame als examenstunt

Zin in een onvergetelijk avontuur op school? De examenstunt is hét hoogtepunt voor elke schoolverlater, waarbij je de kans krijgt om de school op zijn kop te zetten en de boel op een ludieke manier te ontregelen.

Lasergamen biedt de perfecte mix van opwinding, teambuilding en plezier, waardoor het de ultieme keuze is voor een gedenkwaardige examenstunt. Verrijk de examenperiode met een onvergetelijke ervaring die niet alleen de stress verlicht, maar ook blijvende herinneringen creëert voor alle betrokkenen.

Maak je examenstunt legendarisch met lasergamen als de centrale attractie!

Lasergame huren arrow_forward

Stel je eigen Lasergame pakket samen!

Je kunt compacte en XL lasergames met elkaar combineren zolang het minimum aantal 4 stuks is. Ze werken met elkaar samen waaroor ze tegelijk in één spel gebruikt kunnen worden. Je ontvangt van ons 2 Target Vesten GRATIS voor het spelen van spelvormen zoals Capture the Flag.

Compacte lasergun
€ 4,50 per stuk
€ 5,00 10% korting
XL lasergun
€ 6,00 per stuk
€ 7,50 20% korting
Extra Target Vesten
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...