Paintball doelgroepen

Geschikt voor vele gelegenheden

Voor wie is paintball huren?

Paintball huren is een geweldige activiteit voor diverse groepen en gelegenheden, zoals tiener- en kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten, sportteams, vriendengroepen en familie-uitjes.

Het is een spannende en actieve manier om samen te komen, teamwork te bevorderen en te genieten van een beetje gezonde competitie.

Paintball is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen die op zoek zijn naar een avontuurlijke en energieke ervaring.

Paintball huren arrow_forward

Paintball spelen thuis
Paintball met kampvuur

Tieners en Kinderfeestjes

Paintball is een uitstekende keuze voor tieners die een verjaardag willen vieren met een avontuurlijke activiteit. Deze sport daagt hen uit om strategisch te denken, samen te werken en hun fysieke vaardigheden te gebruiken. Het is perfect voor het creëren van een onvergetelijke ervaring die ze kunnen delen met vrienden.

Voordat je een paintballfeestje plant, is het belangrijk om te weten dat de adviesleetijd ongeveer 10 jaar is. Wanneer je paintball bij ons huurt krijg je van ons speciale 'low-impact' paintball-geweren die ook zeer geschikt zijn voor jongere spelers, met minder impact en pijn bij het raken, wat zorgt voor een plezierige ervaring voor alle deelnemers.

Vrijgezellenfeesten

Paintball is een favoriete activiteit voor vrijgezellenfeesten vanwege de unieke combinatie van spanning, competitie en teamwerk. Het is een geweldige manier om de vrijgezel te vieren met een dag vol actie en avontuur. Teams kunnen worden samengesteld voor verschillende spelvormen, variërend van traditionele vlaggenroof tot meer innovatieve scenario-spellen. Dit creëert een leuke en onvergetelijke ervaring die nog lang na het evenement besproken zal worden.

Doordat de paintball geweren een CE keurmerk hebben mogen ze vrij gebruikt worden op een door jullie uitgezochte afgebakende en afgelegen locatie.

Paintballen in wegwerp overalls

Bedrijfsuitjes en Teambuilding

Voor bedrijven biedt paintball een unieke kans om teamwerk en communicatie buiten de werkplek te bevorderen. Het stimuleert collega's om samen te werken, strategieën te ontwikkelen en elkaar op nieuwe manieren te leren kennen.

Paintball kan helpen bij het afbreken van hiërarchische barrières en het bevorderen van een sterker, meer verenigd team. Bovendien biedt het een welkome pauze van de dagelijkse routine en stress van het werk.

Sportteams en Clubs

Sportteams of leden van clubs die gewend zijn aan fysieke uitdagingen en teamwerk, zullen ontdekken dat paintball een verfrissende en spannende activiteit is. Het biedt een alternatieve vorm van training die zowel fysieke behendigheid als strategisch denken bevordert.

Paintball kan ook helpen om de teamgeest te versterken en de band tussen teamleden te verdiepen door hen samen te laten werken in een totaal andere setting dan hun gebruikelijke sport- of clubactiviteiten.

Vriendengroepen en familie-uitjes

Een groep vrienden op zoek naar een opwindend en actief dagje uit zal veel plezier beleven aan paintball. Het biedt de perfecte gelegenheid om samen te komen, te lachen en te genieten van een beetje vriendelijke competitie. Paintball is geschikt voor alle vaardigheidsniveaus en de verscheidenheid aan spelmodi betekent dat er altijd iets nieuws is om te proberen, ongeacht hoe vaak je speelt.

Paintball is ook een spannende activiteit voor families, vooral die met oudere kinderen of tieners. Het is een geweldige manier voor gezinsleden om actief samen te zijn, nieuwe vaardigheden te leren en te genieten van gezonde competitie. Het samen spelen en strategieën bedenken kan de banden binnen de familie versterken en nieuwe herinneringen creëren. Bovendien biedt het een kans voor gezinsleden van verschillende generaties om elkaar op een unieke manier te leren kennen en te waarderen.

Paintball huren arrow_forward

Paintball als schoolactiviteit of examenstunt

Op zoek naar een onvergetelijke en spetterende manier om je examenjaar af te sluiten? Dan is paintball de perfecte keuze voor jullie examenstunt! Dit is je kans om op een leuke en veilige manier wat stoom af te blazen na al die maanden van hard studeren en voorbereiden op de examens.

Stel je voor: het schoolplein of een afgehuurd veld, omgetoverd tot een kleurrijk slagveld waar jij en je klasgenoten in teams strijden voor de overwinning. Met een paintballgeweer in de hand en gehuld in beschermende kleding, zijn jullie klaar voor actie. Verover de vlag, bescherm je basis of bedenk je eigen creatieve scenario's.

Wij zorgen voor de geweren, balletjes en maskers, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het spel. Of jullie nu ervaren paintballers zijn of voor het eerst spelen, onze paintball set zorgt voor een unieke paintball experience.

Paintballen met een grote groep

Stel je eigen Paintball pakket samen!

Per gehuurd geweer ontvang je standaard 1 masker. Je kunt dit naar eigen wens uibreiden naar meer. Hanteer ongeveer 75 tot 100 verfballetjes per persoon.

Aantal geweren
€ 11,25 per stuk
€ 12,50 10% korting
* Minimaal 4
Verfballetjes (per 500)
€ 12,50 per stuk
* Ongebruikte zakjes mogen retour
Extra maskers
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...