Paintball kinderfeestje

Huur een paintball set!

Paintball huren voor een kinderfeestje

Op zoek naar een spannende en unieke manier om je kind zijn of haar verjaardag te vieren? Overweeg dan paintball huren voor een kinderfeestje!

Paintball is een avontuurlijke en energieke activiteit die gegarandeerd een glimlach op de gezichten van de kinderen zal toveren.

Lees hier hoe je een onvergetelijk paintball kinderfeestje kunt organiseren en waar je het kunt vieren.

Paintball huren arrow_forward

Paintballen in het bos
Paintball voor kinderen

Paintball is een spannende activiteit voor een kinderfeestje

Paintball huren voor een kinderfeestje biedt de perfecte mix van avontuur, sport en plezier, die gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt.

Stel je voor: een middag gevuld met actie, waarbij de kinderen zich kunnen uitleven in een spannende en uitdagende omgeving die je helemaal zelf kiest of maakt. Gehuld in speciale beschermende uitrusting en gewapend met hun niet-schadelijke paintballgeweren, duiken ze in een wereld vol kleurrijke uitdagingen. Het is de ideale manier om teamwork, strategisch denken en fair play te bevorderen, terwijl ze de tijd van hun leven hebben.

Of het nu gaat om het veroveren van een fort, het beschermen van een basis of het vlaggenspel, er is voor elk wat wils. En na afloop van de spannende missies laat je de kinderen even uitrusten en genieten van een verjaardagstaart en snacks.

Het leuke van paintball huren is dat je zelf de regie in handen hebt. Jij bepaalt wanneer je gaat spelen, hoelang je gaat spelen en waar je gaat spelen. Een paintball set huur je voor de hele dag zodat de kinderen genoeg tijd hebben om te spelen en plezier te hebben.

Paintball huren voor een kinderfeestje is niet alleen leuk en spannend, maar ook een geweldige manier voor kinderen om actief bezig te zijn en nieuwe vrienden te maken. Het is een ervaring die ze niet snel zullen vergeten en waar ze nog lang over zullen napraten.

Paintball kinderfeestje organiseren

Het organiseren van een paintball kinderfeestje is eenvoudiger dan je denkt! Begin met het bepalen van de datum en het tijdstip van het feestje. Verstuur uitnodigingen ruim van tevoren en geef duidelijke informatie over wat de kinderen kunnen verwachten.

Onze kindvriendelijke paintballsets zijn perfect voor jongere spelers. Ze zijn ontworpen voor veiligheid en gebruiksgemak, zodat ook de kleintjes kunnen genieten van de actie. Zorg dat je voldoende sets huurt om alle gasten te voorzien. Denk ook na hoeveel paintball balletjes je nodig hebt. Reken ongeveer 75 tot 100 balletjes per persoon.

Naast de paintballsets, is het belangrijk om te zorgen voor passende veiligheidsuitrusting. Van ons ontvang je maskers; spelers zorgen zelf voor beschermende kleding. Voor optimale bescherming en comfort raden we aan om een lange broek en een shirt met lange mouwen te dragen. Dit draagt bij aan een zorgeloze en plezierige paintballervaring.

Maak een gedetailleerd schema voor de dag. Begin met een welkomstwoord en een veiligheidsbriefing. Plan vervolgens verschillende spelrondes met pauzes ertussen voor snacks en rust. Overweeg ook andere activiteiten zoals een picknick of een verjaardagstaart moment. Introduceer verschillende spelvarianten zoals 'Capture the Flag', 'Last Man Standing' of 'Last Team Standing' om het spannend en afwisselend te houden.

Sluit het paintballen af met een kleine ceremonie of felicitaties voor de winnaars. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de oorkondes gebruiken die je van ons ontvangt of een ander leuk klein prijsje.

Paintball actie foto

Waar vier ik het feestje?

Vaak wordt er voor gekozen om in een bos te spelen of op een privé terrein waarbij je zoekt naar een ruim en afgelegen gebied zonder gevaarlijke obstakels zoals diepe gaten, scherpe objecten of giftige planten.

Zodra je de perfecte plek hebt gevonden, is het belangrijk om duidelijk de grenzen van het speelveld te markeren en een veilige zone op te zetten voor spelers om maskers af te zetten en te rusten, waar geen schieten toegestaan is.

Gebruik natuurlijke elementen zoals bomen of heuvels, of creëer obstakels door gebruik te maken van hooibalen, oude banden, houten pallets, of onze pop-up bunkers. Deze obstakels maken het veld niet alleen interessanter, maar bieden ook tactische speelmogelijkheden voor de spelers.

Onbeperkt Fun!

Huur bij ons een paintballset en speel de hele dag zoveel als je wilt. Geen zorgen over de tijd! Het maakt niet uit of het zonnig of regenachtig is, jij kiest hoe lang je paintballfeestje duurt. Zo heb je altijd een leuke dag.

Jij als spelleider beslist hoe het spel gaat. Spelers kunnen meteen af zijn als ze geraakt worden, of ze kunnen na 30 seconden weer meedoen. Iedereen blijft zo lekker bezig.

Bekijk de verschillende soorten spellen die je kunt spelen met onze paintballset. Of je nu iets klassieks of iets nieuws wilt, bij ons vind je wat je nodig hebt voor een superleuke dag. Huur jouw set vandaag nog en maak je klaar voor veel actie en plezier!

Stel je eigen Paintball pakket samen!

Per gehuurd geweer ontvang je standaard 1 masker. Je kunt dit naar eigen wens uibreiden naar meer. Hanteer ongeveer 75 tot 100 verfballetjes per persoon.

Aantal geweren
€ 11,25 per stuk
€ 12,50 10% korting
* Minimaal 4
Verfballetjes (per 500)
€ 12,50 per stuk
* Ongebruikte zakjes mogen retour
Extra maskers
€ 2,50 per stuk
* Optioneel

Check hier de beschikbaarheid

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Bezet

Alle activiteiten

Huur een pakket om onbeperkt jouw activiteit te spelen waar en wanneer je maar wil! Van Lasergame en Archery Tag tot aan Silent Disco en Karaoke! Complete pakketen met alle benodigdheden om zelf voordelig, simpel en snel jouw activiteit te organiseren! Voor welke activiteit ga jij?

Loading...